13

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Правителството ! Важното е, на Путин да му е гадно - за това никакво увеличение на заплатите !

12

Е ЗА ГОДИНА

преди 3 месеца

ТРИ ПЪТИ УВЕЛИЧЕНИЕ ЩЕ Е МНОЖКО. ПЪК В ТАЗИ КРИЗА.БИЗНЕСА ЩЕ РЕВНЕ. А ПЕНСИЯТА СЪЩО ЗА ГОДИНА 4 ПЪТИ УВЕЛИЧЕНИЕ НЕ Е МАЛКО. 21% СА С ДОБАВКА 60 ЛВ ПОСТОЯННА.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Айде стига с тая МРЗ. Трябва да предтанем да гледаме постоянно този показател, който единствено показва с колко държавата смята да вдигне дохода на хората на държавна хранилка, които са доста неприемливо голям процент. Трябва да спрем да се жалваме и сравняваме с МРЗ. На който не му стигат парите, започва втора работа, преквалифицира се, подобрява си уменията, учи езици, а не реве колко била МРЗ като някой просяк.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Че какъв трябва да си за да работиш на минимална заплата, след като и Средната не стига?

9

Вьзмутен

преди 3 месеца

За какво увеличение говори те цените нараснаха - 3 пьтиИмал е предвид без второ намаление ли на - мрз

8

Анонимен

преди 3 месеца

ЕК предупреди: България е заплашена от процедура за прекомерен дефицит. Управляващите нарушават нивата на допустим дефицит, който е валиден за държавите - членки на ЕС.

7

До 5

преди 3 месеца

Защото излъга, че минималната заплата ще стане 830 лв, а пенсиите ще се увеличат от 1 юли с 21%. После каза с 10%, а накрая ще се окаже с 0%.

6

Иван

преди 3 месеца

Здравейте, приятели! Днес аз се сдобих с чисто ново Бентли - подарък от брат ми, който работи в Холандия.Той се занимава с нелегална дейност, като вкарва свежа плът от България за тамошните червени фенери. А идруги неща... Наскоро е пазарил и яхта, с което ще затвърди имиджа си на голям играч. Засега аз щракам пръсти из София, но скоро ще заминавам при него. На 18 съм и трябва да се захващам на работа, като батко.

5

Е АНОНИМЕН.

преди 3 месеца

Защо е голям лъжец?!??. Обосниви се пич.

4

Анонимен

преди 3 месеца

tova sa mu poslednite dumi predi frenskata gilotina da mu rezne praznata kutiika varhu ramenete.

3

Вьзмутен

преди 3 месеца

Ново увеличение на ток парно вода храни ще има ли

2

Анонимен

преди 3 месеца

Кризата и инфлацията са за всички, не само пенсионерите. То пък заплата бруто от 710 лв. чисто има няма 600лв . сигурно не те прави беден. Че и работещ беден. Дали изискването на МРЗ да покрива минималото за оцеляване на работник е постигнато с тези 710 бруто? Или пък флиртуват с пенсионерите за бъдещи избори. Накрая само пенсионери и чиновници ще има в тая държава

1

Анонимен

преди 3 месеца

Ей голям лъжец излезе този слуга н палгаря.