8

Анонимен

преди 1 година

Айде стига с тая МРЗ. Трябва да предтанем да гледаме постоянно този показател, който единствено показва с колко държавата смята да вдигне дохода на хората на държавна хранилка, които са доста неприемливо голям процент. Трябва да спрем да се жалваме и сравняваме с МРЗ. На който не му стигат парите, започва втора работа, преквалифицира се, подобрява си уменията, учи езици, а не реве колко била МРЗ като някой просяк.

7

Вьзмутен

преди 1 година

За какво увеличение говори те цените нараснаха - 3 пьтиИмал е предвид без второ намаление ли на - мрз

6

Анонимен

преди 1 година

ЕК предупреди: България е заплашена от процедура за прекомерен дефицит. Управляващите нарушават нивата на допустим дефицит, който е валиден за държавите - членки на ЕС.

5

Иван

преди 1 година

Здравейте, приятели! Днес аз се сдобих с чисто ново Бентли - подарък от брат ми, който работи в Холандия.Той се занимава с нелегална дейност, като вкарва свежа плът от България за тамошните червени фенери. А идруги неща... Наскоро е пазарил и яхта, с което ще затвърди имиджа си на голям играч. Засега аз щракам пръсти из София, но скоро ще заминавам при него. На 18 съм и трябва да се захващам на работа, като батко.

4

Е АНОНИМЕН.

преди 1 година

Защо е голям лъжец?!??. Обосниви се пич.

3

Анонимен

преди 1 година

tova sa mu poslednite dumi predi frenskata gilotina da mu rezne praznata kutiika varhu ramenete.

2

Вьзмутен

преди 1 година

Ново увеличение на ток парно вода храни ще има ли

1

Анонимен

преди 1 година

Кризата и инфлацията са за всички, не само пенсионерите. То пък заплата бруто от 710 лв. чисто има няма 600лв . сигурно не те прави беден. Че и работещ беден. Дали изискването на МРЗ да покрива минималото за оцеляване на работник е постигнато с тези 710 бруто? Или пък флиртуват с пенсионерите за бъдещи избори. Накрая само пенсионери и чиновници ще има в тая държава