28

Анонимен

преди 1 година

Докато Ахмед Доган управляваше България - България беше зле, ама любимата ми Турция - беше добре, и той помагаше затова Турция да е добре, а БГ-зле, затова сега за да се върнат старите времена и Бг да се влоши, а Турция да тръгне, гласувайте за ДПС и Меди Доганов, както се казваше през соца великия Ахмед Доган, Алллах да го благослови и с мир да го дари, затова че работи за велика Турция толкова години неуморно

27

Анонимен

преди 1 година

БГ ТУРЦИТЕ МРАЗЯТ БЪЛГАРИЯ, НО СА ЛИЦЕМЕРНИ , НЕ ГИ ПОЗНАВАТ, АЗ СЪМ ЖЕНЕН ЗА ТУРКИНЯТА, ТЯ Е ЕДНА ОТ МАЛКОТО ТУРКИНИ ДЕТО СИ ОБИЧА БЪЛГАРИЯ, ТИ МИ КАЗВА МАСОВО ТУРЦИТЕ В БГ НИ ВЪЗПИТАВАТ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И ЗА ТУРЦИЯ, ДА ПОМАГАМЕ НА НА ТУРЦИЯ, ДА КУПУВАМЕ ТУРСКИ СТОКИ, ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ЗА БГ ГРАЖДАНИ, НО ЖЕНА МИ Е ЕДНА ОТ МАЛКОТП ТУРКИНИ В БГ С БЪЛГАРСКО САМОСЪЗНАНИЕ И ДЕТО СИ ОБИЧА РОДИНАТА, ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

26

Анонимен

преди 1 година

467 спрямо 370 е увеличение 1,26, само че те сега вземаха 370+60 и тогава 467 спрямо 430 е 8.6% дори не е 10%. Те сега увеличват 370 с 10% и става 407 и тогава слогат 60 лева. Единствено хубавоте е , че дадоха 60 лева на всички, а не 20% върху 1500 лв пенсия, защото това са пари за кризата от войната и всички са потърпевши.

25

до 32

преди 1 година

че те всички турци в Бг си плюя родината за сметка на тази смешна икономика за 87 милиона население Турция, стандартът в Турция е по-нисък от българския, ама бг турчинът винаги си мрази родината и хвали Турция и е доста лицемерен, ама виновни са и българите дето ходите да почивате там. Сега турците искат едни острови от Гърция, скоро ще си поискат Кърджали, Разград, Силистра , Търговище, а там е пълно с турци и турски *** и при един референдум ще посиакт към Турция, те ненавиждат масово БГ

24

до бг изселник

преди 1 година

ама допреди няколко години хвалехте турския копторлък, нали и плюехте България и ЕС, сега вече всички от Турция към България и ЕС, ей големите сте лицемери турците

23

бг изселник

преди 1 година

за 32 години стаж в Турция , изселих се 80те години ми дадоха около 190 долара пенсия, 3 800 лири, затова се върнах в България да живея

22

Анонимен

преди 1 година

до 21, турският вече реално е официален в Бг, турците не се интегрират , ромите и те станаха турски, хвалят Тюркието, ама никой не ходя там. Бг турците и те ми хвалят прогнилия ислямски режим в Анкара, ама никой не ходи последните 30 години да бачка в турция от бг турците. Защо , знаят езика, отговорът е *** - нисък стандарт и смешни заплати в Турция, всички турци бачкат или в Бг или в ЕС, никой във майка Турция

21

Анонимен

преди 1 година

Правилно казвате, че трябва да се повишат заплатите, но това не е работа на правителството, а задължение на бизнесмените. Но бизнесмените ни правят бизнес с държавна помощ - веднъж пряко, чрез директно наливане на пари, втори път чрез държавните поръчки на завишени цени и трети път чрез неограничените печалби, които са само "пазарни", за ниските данъци да не говорим... Та при този фонов грабеж - по-добре си беше социалистическата държава - имаше по-малко, но за всички...Сега болен, здрав носи!

20

Turk

преди 1 година

Българската минимална заплата е с около 40 % по-голяма от турската, а не с20-30 %, българската средна заплата е с около 60 % по-голяма от турската. Не знам дали знаеш, ама имам роднини в Турция бачкат за по 260-270 долара и им стигат колкото да не умрат от глад, нямат кола, не ходят с години на почивка, не знаете реално ситуацията в Турция колко е трагична защото ходите само в хубавите места ан Истанбул и по курортите и историческите забележителности.

19

Анонимен

преди 1 година

цените европейски, заплатите - турски - айде 20-30 % по-големи от турските към момента. Това е пародия.

18

пенсионер

преди 1 година

е как бе гьоков нали бяха 21.6 - 20 % ? кво стана че не се разбра ?! каквото ни обещаят комунисти никога не става , те са по лозунгите .

17

прогноза

преди 1 година

Продъниха ушите ни с грандиозните словоизлияния за шокиращото увеличение на доходи и благосъстояние. Накрая ще видите че напънала се планината и родила мишка. Увеличението ще е поредната доза подаяние.

16

Анонимен

преди 1 година

Тия лъжат като запследно ,промяната на изказванията всеки ден )оставки предатели

15

Анонимен

преди 1 година

Заплатите не, но пенсиите още поне веднъж или два пъти. Много добре, наливайте там пари, с не на младите и колелото на икономиката. Тези мерки за подпомагане в кризата не са антиинфлационни, а антикризисни. Те са в подкрепа на всички хора", уточни той.Как ще са за всички хора, едни стават транспорт цял ден на работа връщат се скапани и 550 лв чисто по картите, кое е за всички. Откачена работа, ненормална.

14

Анонимен

преди 1 година

МРЗ е нужна на великите, невероятните, критично мислещите вундеркинди от Фейсбук, който разбират от всичко и дават акъл по всеки въпрос. Можещите и желаещите отдавна са я надраснили.

13

Анонимен

преди 1 година

Оня ден Гьоков каза, че който не е съгласен, трябва да протестира, за да му бъде дадено. Няма протестиращи на площада - значи сме съгласни. За какво са тези недоволства във форума, не се разбира. Само си се пише, ей така, за оправяне на настроението.

12

балък

преди 1 година

Работодателите не искат по-висока минимална работна заплата поради факта, че крият данъци! Едни са сумите за 710 лв., а други за 1400 лв. В страната се укриват данъци за милиарди и това е така от десетилетия!

11

Анонимен

преди 1 година

Гьоката колко бона взема ща заплата. Какви удобрения нали си министър , налагай го ..

10

Анонимен

преди 1 година

Браво на Правителството ! Важното е, на Путин да му е гадно - за това никакво увеличение на заплатите !

9

Е ЗА ГОДИНА

преди 1 година

ТРИ ПЪТИ УВЕЛИЧЕНИЕ ЩЕ Е МНОЖКО. ПЪК В ТАЗИ КРИЗА.БИЗНЕСА ЩЕ РЕВНЕ. А ПЕНСИЯТА СЪЩО ЗА ГОДИНА 4 ПЪТИ УВЕЛИЧЕНИЕ НЕ Е МАЛКО. 21% СА С ДОБАВКА 60 ЛВ ПОСТОЯННА.