37

Анонимен

преди 1 година

Спомняте ли си как българи отиваха с автобуси и организираха списъци, а после на границата влизаха и директно по хотелите? Сега който ги докара се покри и не носи никаква отговорност. Човека взе парите и каза "ще видим". Първо се ръсеха по 43.70лв. на ден за настанен в хотел. 105 000 човека за ден е 5 милиона лева. За 1 месец струва над 1.3 милиарда лева. Парите от ЕС са по 8 евро на човек, а не по 24 евро както се изсилиха да дават в България. Правителството е расистко, но всичко е за парите.

36

Анонимен

преди 1 година

Стига вече с тези ,,християни,, И мойто дете е християнин !!!! И не е получило нищо даром ,нито държавата го е изпратила на море.Дай сега защото били ,,християни,, ние робите да работим за да ми се разхождат те из България ,да лежат и да чакат всичко да им се доставя.Или да си търсят работа или да си заминават !

35

Анонимен

преди 1 година

С бели панталони и грим бежанци не бях видяла. Ако не ти кажат, че са бежанци няма от къде да разбереш. Изглеждат и явно се чувстват като туристи. Чисти, изгладени, с домашен любимец и 3 деца се разхождат точно като на почивка.

34

Анонимен

преди 1 година

В това хубаво време и на мен ми се иска да съм на басейна на старозагорските минерални бани Ол инклузив,ако може някой друг да плаща

33

Анонимен

преди 1 година

Кой присвои 150 млн от парите за украинксите бежанци,на тях не дадоха нищо за разлика от другите ЕС държави които са демократични и с християнски народи не само на думи и се отнасят човешки към страдащите бежанци,а не само обогатяват себе си и хотелиери,а пращат украинци в изолирани места без условия за оцеляването им, без здравна помощ и дори без храна и вода,на студ са оставили майки с деца в Елхово а на другите им дават каша с филия хляб без да осигурят дори мляко за децата и дават за тя

32

Анонимен

преди 1 година

Марияна Тошева преди около 30мин. беше на живо в една телевизия и каза, че не искат да спекулира с мъката на хората, но още от началото тези хора идвали организирано с тур оператори. Замислих се какви са тези тур оператори? Кой ги нае и изпрати да докарат тези хора в България? Някой имаше големи апетити за пари от ЕС по програма за бежанците. След като изпратиха 148 милиона и се изработи схема за разпределяне на парите от ЕС, сякаш интереса за внос на бежанци спадна. 100 млн. лева изчезнаха.

31

Анонимен

преди 1 година

Има ли мацки?

30

Асан

преди 1 година

Другите 100 000 къдя са ? :)))

29

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде в Европа са или в бежански центрове или в приемни семейства.Ти ги настани по бази с басейни и ресторант пък чакай те да си търсят работа и да искат да си плащат режиини! Защо ??!? Като могат да си живеят така

28

Анонимен

преди 1 година

До българин 21 Категорично не сте прав. Има отлична организация, както и добра база. От Козяк забраниха да приложим добре отработената процедура и ни принудиха да ги третираме като привилегировани гости.

27

Анонимен

преди 1 година

Искат да ги настанят някъде където има спа процедури, аптека, магазини и най- вече където могат да си правят ноктопластика. Гледайте в репортажите ръцете им! Повечето са с ноктопластика. За изкуствените им мигли няма да коментирам. Трябваше от самото начало да ги настанят в центрове за бежанци, но наш Киро се направи на мъж заради хотелиерите, за да не му искат оставката понеже закъсаха по време на пандемията. Сега е късно да ги местят. От лукса трудно се отива на обикновено място.

26

Анонимен

преди 1 година

До 24 щот Кирчо се направи на много готин и ги прати по петзвездни хотели , дигна им самочувствието а кои знае преди в какви бараки са живяли с килимите на стената

25

Анонимен

преди 1 година

Ако аз нямам собствено жилище и работа в момента държавата ще ме настани ли в някоя база? И дали ще ме дават по новините,че децата ми не искат баница за закуска

24

Анонимен

преди 1 година

Тия имат група във фейса за съвети как да се домъкнат безплатно на морето. Аз по-нагли същества не познавам! Хем алчни, хем неблагодарни, хем озлобени. Коментар в тази група от х0хла "Отговаряйте конкретно на въпросите на лични, защото в Бг е пълно с русофили, които ни завиждат, че ще им ползваме хотелите, сякаш ще ги изхабим." Като гледам какви кафяви надписи оставят по стените на приютилите ги места, наистина ще ни съсипят за години напред.

23

Анонимен

преди 1 година

Отдавна трябваше да ги третират като бежанци а не като гости!!! За наша сметка!!!

22

българин

преди 1 година

До: номер 20 Навсякъде събират фасове, не само в Полша. Гледах видеоклип от гръцкия Кипър, където правят точно това. Безплатно и доброволно искам да отбележа, никой не им плаща и никой не ги кара.Защо само в България не го правят, или поне не сме чули да го правят? Как мислиш?

21

Анонимен

преди 1 година

В Румъния събират охлюви и ги върят в палатката

20

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера защо не направят като Германия -проверка на имуществено състояние и банкови сметки! И който има кола с цена 7500 евро за него няма помощи и курорт .Продава я и живее с парите докъто си намери работа

19

българин

преди 1 година

Преди да почнете да ми плякате минусчета прочетете всичко докрай. Ще бъда кратък. Значи, безсмислено е да вините украинците. Ако искате плюйте по правителството на "Кирчо и Кокорчо", макар че проблемът им е завещан от ГЕРБ.Ние нямаме никаква политика и организация за бежанците. В съседна Сърбия имат.Там имат изградени бежански центрове със всичко необходимо, а не ги настаняват в луксозни частни хотели като тук.

18

Анонимен

преди 1 година

В Полша събират фасове от земята като работа