25

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 1 година

Има ли мераклии да мандръсат Ал Фашагата срещу солидно възнаграждение?

24

Анонимен

преди 1 година

Наивника Васко кръпката пееше ,че " Комунизма си отивал ... и да спяли спокойно децата ..." , замо дето не знаеше че Комунистите ще ОГРАБЯТ България и децата им ще се наместят в управлението на Европа и с чужди имена !

23

Анонимен

преди 1 година

НЕ ми било Комсомолски секретар - Най ни било Европейски комисар , които вместо с партийни лозунги си налагат гупостите и безумията с Европейски директиви , които ако не ги изпълняваш безусловно пак има бой с пръчката - Другото е " демокрация " !

22

Анонимен

преди 1 година

Нарочно избират такива жалки и смешни партийни смешници и послушковци от които нищо не зависи , за да не се знае кой дърпа конците наистина , пък после ни разправяйте че нямало теории на конспирациите - Същото е и с всички останали организацийки . които "УЖ" се грижели за света - ДРЪН , ДРЪН !! ЕС си същото като СССР , само дето е с по-лъскава опаковка и по-кресливи лозунги , НО партийните им екретари " комисари" са си същите НЕкомпетентни и мазни натегачи !

21

Хуй

преди 1 година

Кой каза че говори френски? Та тя с един беден речник декламира едни назубрени клишета мъчейки аудиторията един трудноразбираем българо-руски акцент. Звучи като куха лейка. Да ви го натаковам гнилия ЕС и примитивните му апаратчици.

20

дедо Ташунко

преди 1 година

Какво излъчване, каква осанка! Няма да мога да заспя от радост.

19

Анонимен

преди 1 година

Снашката..освен като социално слаб кадър на герб се уреди с общински апартамент..после буци я омъжи за един дедо...за да си пази постовете и да се окопава кат партизан след 9 септемвриБраво снашке..на буци лимонката

18

Анонимен

преди 1 година

пълна карикатура, видите ли такива в листите на която и партия да харесвате просто ме гласувайте

17

Анонимен

преди 1 година

Една от най-отявените калинки се окопава в бюрократичния апарат на брюкселските нищоправци

16

Анонимен

преди 1 година

15k заплата,частни училища,жилище и шофьор! Даже тоалетна хартия се плаща от нас!

15

Анонимен

преди 1 година

Докога тази и другата гербаджийска лейка -Майдел ще ги представят за бългаски евродепутатки? Те си сложиха имената на мъжете, живеят целогодишно в чужбина, децата им носят чужди имена, там си плащат данъците... Според мен да си ги издига държавата, в която живеят. Те са изгубили правото си да се кандидатират от името на България

14

Големи суми

преди 1 година

прибира. Апартаментът, колата, бензина и големите банкети всичко на наш гръб!! Болен здрав носи!!

13

С две ръце

преди 1 година

е бръкнала в тежката делвица с медец!! И не иска да вади ръчичките, още дълги години ше смуче с тънката сламчица от държавния бюджет. Смук, смук!! Като прегладнял комар!!

12

По 15,000 евро

преди 1 година

на медец прибира за лалджийство. Сърба кафенцето по цял ден и си лакира ноктЯта. А запалатата ние я плащаме.

11

Дааам

преди 1 година

Тази е най ама най ненужното бездейно звено в и без това нищо не правещата 90-процентна част от 40 000 чиновника в европарламента на заплати от по 30 000 еврона месец без парите за допълнителни комисии.

10

ПроСоТо

преди 1 година

тоя Марио много разтропан младеж и жъ са окажи...Ашколсун!../Я!..кода за изпращане на тоя коментар е 666....!..Това ми хареса!../

9

Анонимен

преди 1 година

заплатката по 15000 евро си тече, от вашите пари. Събудтете се офце

8

Анонимен

преди 1 година

кажете ми тази за толкова години какво направи, какво постигна освен едни празни думи. НИЩО! Важното е заплата да си тече, все пак тази е от ГЕрбаите и те си е пазят. На нашите хора е.

7

Анонимен

преди 1 година

Шампионка по 'НИЩОПРАВЕНЕ"!И това не е най-лошото...повечето закони,които измислят,само правят живота на обикновенните хора по-труден!!

6

По същество

преди 1 година

Лично съм я срещал. Говори френски отлично, срича на английски. Няма много разсъдък в главата си, трудно вдява какво й се говори. Малко бях изненадан колко е неориентирана и се чудех тя ли е глупава, хората задаващи въпроси ли са странни, ама беше тя. Типичен пример за безполезен брюкселски бюрократ и кариерист. С колко такива съм си имал работа... Винаги си имат екипи от кадърни в поне едно нещо хора, които да им свършат работата или да я пуснат на стажантите. ЕС се управлява от стажанти, хора.