27

Анонимен

преди 1 година

Тук 90% пишат едни егоистични и завистливи душици, които гледат само собствения си мизерен живот и нищо друго не ги интересува. Както е казал Славейков: Не сме народ, а ***.

26

Анонимен

преди 1 година

и Кьовеши трябва да я привика, получиха 180 млн евро от ЕС за бежанците, директна помощ, а от тях досега са разплатени с хотелиери има няма 10 млн евро, къде са останалите пари никой незнае

25

тя

преди 1 година

Напълно адекватно изказване !Не може "стресираните " бежанци да ни командват !

24

Анонимен

преди 1 година

Народа плътно застава зад думите на Калина Константинова! Няма трезво мислещ българин, който да не подкрепи тази позиция. Всички против това решение са промити гербаджийски мозъци, гледащи да изкарат скандал от всяко нещо.

23

Анонимен

преди 1 година

От как Путин бомбардира складовете на Зеленски със сценичните декори и актьори въображаемите "успехи" на азовците рязко секнаха.

22

Анонимен

преди 1 година

Ама и нашите хотелиери са едни измамници. Мислили са да крадат колкото се може повече от нашите пари, като се обаждат на другите си авери-хотелиери и искат лични данни на украинци и така една украинка се води, че живее в 3 хотела едновременно и държавата да плаща тройно. И после най-нагло се оплакват, че не им били изплатили всички пари.

21

Анонимен

преди 1 година

Оня ден на телевизора като се нацупила, взела една тежка поза и гледа лошо през очилата- същински ген. Пиночет! Откъде се събра тази озлобена групичка- да се чудиш направо!

20

Анонимен

преди 1 година

Стига с това преклонение , даже и към тия които отглеждаме !

19

фермер

преди 1 година

Каквото и да се прави от държавата все е за смях . В казармата на занятие се казваше. Целта на занятието да съсипе войника, а целта на войника да е да провали занятието".

18

Анонимен

преди 1 година

"Един етнос го крепим , като му плащаме ток, вода, детски и социални." - Да. Десетилетия наред издържаме мързеливи и крадливи роми, а не можем ли няколко месеца да помогнем на нормални, бели жени и деца да си стъпят на краката, да научат език и да си намерят работа при нас? Ама злобата и завистта ни изяжда отвътре.

17

мдаа

преди 1 година

Наистина има нещо сбъркано в управляващите ни. Едно адекватно решение взе тази и те сега ще я скъсат от разследване. Което ще рече, че почти всички останали се кланят на господарите си, но това не сме ние - народа на България, а някакви други.

16

"БЕЖАНЦИ"

преди 1 година

Имало изглежда поне един човек на място в това измислено правителство. Прекалихме с дондурткането на "бежанците", качиха ни се на главата и Константинова не само им го каза ами го и показа. И сега ще беря ядове...

15

Анонимен

преди 1 година

Имотите на Рашков да станат бежански центрове. Там ще имат всичко от първа необходимост , разбирайте пиячка водка, ракия, в дамаджани

14

Анонимен

преди 1 година

Е много ги успокоихте бежанците от войната. 3 месеца отидоха нахалост със сегашния стрес, на който ги подложихте. Май през тези 3 месеца не сте мислили за доброто на бежанците, ами за парите на мутрите-хотелиери. Явно целта е била нашите мутри да се облажат от държавни и европейски пари.

13

Анонимен

преди 1 година

Не са ли в България тия хора, какво има да изслушват, не виждат ли как се държат бежанците? Не всички, но повечето. Ще има да и скачат на вицепремиерката за едно от малкото правилни взети решения. По-добре да решат на кои от бежанците да помагат, т.е. на наистина нуждаещите се, а които капризничат и си пътуват с луксозните автомобили да ги оставят да се оправят сами, щом е трудно да им се угоди. И да не се забравя, че все пак се водят бежанци от война, а не дошли на курорт.

12

Анонимен

преди 1 година

Оставка, съд и затвор за Киро грайндера Петков!

11

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям Константинова! Не на безкрайната почивка на тези кърлежи! Да си търсят работа и да плащат данъци като всички нас.Не разбирам защо майка ми с пенсия 470 лв.сама си купува лекарствата а тези ще ми лежат по хотелите и всичко ще им е безплатно

10

Анонимен

преди 1 година

Колко лицемерие има на този свят,единственото адекватно изказване на наш управляващ от началото на тая сага и виждаш ли това било "Потресло"общественото мнение!Предлагам всички които се чувстват "потресени" да настанят в своите домове по едно украинско семейство!

9

Анонимен

преди 1 година

Оставка нв Константинова и затвор за злоупотреба с евро средствата, отпуснати за бежанците!

8

Избирател

преди 1 година

От изказването на Константинова не съм потресен, точно обратното, приветствам го.А за господина Чолакова "срам" е много лека форма на нещо ............, което е !