69

Рачо

преди 1 година

Кирето-"Голямо нещо било,че ЕК ни разрешил да внасяме петрол от Русия до 2024г."А питахте ли Русия дали ще ни продава петрол и на каква цена,след всичката помия която нашите атлантици изливат срещу нея?

68

рибока

преди 1 година

Руската магия е по-силна от вуду магията и как няма да е така след като и малкият "Лукойл" притежава 15% от петролните кладенци в Ирак,а всички петролни кладенци в Саудитска Арабия добиват нефт с руски технологии.Коя от тези страни ще тръгне срещу Русия и това е върхът на айсберга.

67

хахах

преди 1 година

Тоя псевдо "експерт" митрофанова ли ви го спусна???? Дирекнто джуджaн kуkу-то го е инструктирал. Споко началник нищо от това което казваш няма да стане. Само плашите хората. Знаете ли какъв ни е най-глемия късмет?? Че сме с валутен борд и ЕС. Може да си печатаме пари и нямаме драма, да за няколко месеца ще намалее покупателната способност, но след това даже ще се повиши. А ти държави като руснаците и да печатат то проблема им се задълбочава, и става все по трудно и скъпо да си купиш западна сток

66

Анонимен

преди 1 година

Знам дежурните опорни точки на русофилите по-долу, знам че няма да разберете, НО да кажа - Европа нямаше голям избор: или тези икономически санкции или заплахата за реална война. Ако не бяха почнали санкциите и не беше помогнато на Украйна, сега руснаците щяха да са вече в Полша или Балтойските републики. И войната за вас щеше да е реална. Няма как агресивна държава като Русия да бъде оставена просто така. Те получиха своя шанс и избраха. Вече са ВРАГА в Европа. Свиквайте

65

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 68 Защо Индия купува руски петрол за 70$ на барел, при котировки 110$ на барел?

64

Наблюдател

преди 1 година

Всички руски агенти на влияние са мобилизирани за да обяснят на света какъв апокалипсис ще настане без руските въглеводороди. А Блумбърг не да първи път пее руски частушки!

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен,к.69 За дагаВАРЕНА цена прочетохме, а каква ще бъде дагаПЕЧЕНАта цена? Поправи си смешния руски език, ясно е, че не го знаеш и не е необходимо да се правиш на руснак. ХОХОЛ, гербаджия или ДеБаджия?

62

Тъпанар

преди 1 година

Русия държи само 20% от световния пазар. И няма на кого друг да продава. руските фашисти и сега скимтят на Китай и Индия да купуват, ама онези защо ли не искат?Аман от русофилски иб рици!

61

Обективно

преди 1 година

ПЪЛНИ ГЛУ.ПОСТИ! СИНТЕТИЧТИЯТ ПЕТРОЛ Е ИЗОБРЕТЕН И ИЗПОЛЗВАН ОЩЕ ОТ ХИТЛЕР!!! САМО ПЪРВОБИТИ ЩЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРИРОДНИЯ ПЕТРОЛ!!! ТОВА Е ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ И ИСТИНСКАТА АЛТЕРНАТИВА НА ИЗКОПАЕМИТЕ ГОРИВА!

60

Анонимен

преди 1 година

Очаквах,че западните държави от ЕС ще се държат надменно спрямо Русия като източник на суровини, но наглото отношение на Германия, Франция и Италия надхвърли всички очаквания. Нека имат предвид тези от ЕК и ЕНП, че Русия ще се присъедини към Азия и заедно с Китай, Индия, Северна Корея и южноамериканските държави ще формира такъв блок, противопоставящ се на САЩ и ЕС, че изходът ще бъде или клякане на ЕС и разтурянето му, или световна война. Алчността и надменността на Западна Европа нямат предел.

59

Анонимен

преди 1 година

До 62 АлексСлаб си с с мисълта ! това го пишат едни и същи хора платени *** по няколко пъти на ден в весниците. Нито можеш да четеш нито да проумееш, че цената на петрола вечме скочи и ще скача много още и никой няма да продава на Китай на безценица но виж за дагаварена изгодна цена да.

58

Поредният

преди 1 година

Немат свършване тия експерти, инспектори, анализатори, специалисти, теоретици и тн ***, бе.

57

Анонимен

преди 1 година

Русия ще продава петрола си на някой друг.Но когато другият/Китай/ знае,че е единствения купувач,цената пада.-----Освен Китай има и други държави на азиатския контиент, а има и други континенти. Няма как да разнищвате геополитиката, ако географията ви е за слаб две.

56

GREEN <N> BLAC

преди 1 година

Само Нафта Бургас!!!

55

лозунг

преди 1 година

каквото и да се задава ние българите сме спокойни защото коалицията е мноо стабилна ! кажи бе кире .

54

Анти Тяло

преди 1 година

Да наложиш ембарго сам на себе си... Все едно да мина покрай магазина и да кажа на продавача... - Нняма да ям цял ден и няма да купя баница от теб...?!?!?!?

53

Алекс

преди 1 година

Русия ще продава петрола си на някой друг.Но когато другият/Китай/ знае,че е единствения купувач,цената пада.Китайците си гледат интереса и ще изпилят цената.Всеки се стреми да продава на платежоспособен пазар като Европа,но *** рашки сами се отказаха от този пазар.

52

АНОНИМЕН

преди 1 година

Колко е "хубаво" да си Член на ЕС! Чакат ни само "светли бъднини"!

51

Анонимен

преди 1 година

друго си е да клатиш собствените си данъкоплатци и икономика и да разправяш че клатиш ***

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 56, оооо спокойно има триколки за тази работа. Слагаш го в товарното отделение и въртиш ***. Другия вариант е едно спаркче на ток вършиш си работата и приключваш драмата ;-)