89

Да бе,

преди 1 година

Европа щяла да кОпува ама от друг!? Татко ще ми кОпи колело, ама друг пъг...

88

Анонимен

преди 1 година

Ако Европа не купува от русия, ще копува от някой друг. Много е просто. Айде чао!

87

Анонимен

преди 1 година

Преди две години, като се говореше, че горивата ще станат 5лв/л някои се смееха и виждаха конспирации и смешни приказки, но като нищо до зимата и това ще видим.

86

Яяяя

преди 1 година

Тези дето плюят експерта ,да си сложат линк към статията и да си го погледнат пак след 1 година. Ако още има ток ,интернет и компютри....!

85

злобар

преди 1 година

Вече живеем в 20те години на 21 век и проблемите явно вече няма да се разрешават само с дрънкане на оръжие както преди. Светът става по сложен и излежда ще видим още доста развенчани митове...и митът на фосилните горива е на път към сметището на историята !...

84

рибока

преди 1 година

Вуду магията е слаба ракия пред руската магия.Само по филмите действа.

83

Анонимен

преди 1 година

Нали и газ нямаше да купуваме. Но всички европейски страни тихомълком си откриха сметки в рубли и си купуват руски газ, вклучително и ние, но чрез посредниците на кокорчо. Сега и с петрола ще стане същото, ще намерят начин да заобиколят собствените си санкций. А цирка се прави за да има оправдание за по-високите цени и за да се покажат като много силни срещу Русия.

82

рибока

преди 1 година

Няма да взриви световната икономика!Страните производители на петрол ще печелят повече за сметка на страните,които го купуват.

81

Анонимен

преди 1 година

До 83 АнонименБрей къв оратур ! Да не испускаш речи в клуба на сороскотоНПО всека седмица

80

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия айде сега русофоби пукайте се през гърба.Новият евроатлантически нацизъм е вече в ход всички които управляват европа сега са потомци на нацисти използвани от САЩ срещу СССР в миналото.

79

Анонимен

преди 1 година

До 86 АнонименКитай буксува ! Та Китай е номер едно икономика в света бе а вече и космическа и скоро и военна сила в света

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 86 Тръмп на жена си не може да удари шамар, та на Китай ли? Той, както и нацията която олицетворява отдавна вече не са единствения и решаващ фактор. Авторитетът и влиянието им се сриват от ден на ден. Въпрос на време е Китай да сложи ръка на Тайван, а памперса ще се ограничи само със заплахи, както и до сега прави. Той се напишква само от мисълта за Ким, а тук вече става въпрос за КИТАЙ...

77

рибока

преди 1 година

90% от 10% колко прави?Ох цените,ах цените растат,но не стареят!

76

Анонимен

преди 1 година

До 85 работата е там,че комунистите го карате само на приказки . На действието го няма обикновено. Китай и те много плямпаха, като теб ... и след шамара на тръмп, още буксуват. Вие не сте никакъв фактор в световната икономика. Ама никакъв. Разчитате само на парите от Европа, а взехте да хапете ръката, която ви храни. И децата знаят, как ще свърши това за вас.

75

Даа,

преди 1 година

за пореден път когато някой се осмели да каже истината, следват изтърканите джендъро-евроатлантически обвинения, че видите ли бил руски агент. Когато тук се очертава галопираща не инфлация а криза, да си заровиш главата в пясъка и да обясняваш как РФ нямало на кой да си продава петрола и газа, е меко казано глупаво!

74

Нострадамус

преди 1 година

Бутат ни към УЖ зелена Европа още от години.Нещо страшно се задава, който е свикнал на мизерийка като 90 процента от Българите ще оцелее, останалият западен свят ще падне много лошо.Скоро е.Стягайте къщите на село и си проверете нотариалните актове на обработваемите земите в провинцията защото някой крупен земеделец може вече да ги е дръпнал за субсидийка.ИДВА

73

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Ние сме най богатия пазар... загубите й са сигурни. Второ какво значение, какво ще прави русия? Въпроса е Европа да си намери много алтернативи и да си работи. Тези доказаха за пореден път в историята, че вяра неможе да им имаш. Това е положението. Вече няма да господствате в Европа енергийно. Свикнете с тази мисъл и се сърдете единствено на вожда си, който направи тази злина на руския народ.

72

Мунчо

преди 1 година

До пияница мистикОбясни ми моля как биха постъпили САЩ, ако Русия направи база в Мексико или в Канада. Всъщност горе долу е ясно - Карибската криза. Това не оправдава според мен нахлуване в суверенна държава, но в края на крайщата могат правят го. Като всъщност и САЩ си правят каквото се сетят по света, скрити зад налагането на демократични ценностти.

71

до Рачо

преди 1 година

Русия има избор - или да продава и да има все пак някакви валутни проходи или изобщо да спре. Какво друго могат да предложат руснаците? Нищо. Технологии нямат, оръжието им се видя колко струва и започнаха откази от поръчки. Вид само "новите" им Лади - без АБС, без еърбег, без ел.стъкла, дори коланите не са самозатягащи. Лудост през 2022. Дори Тата и Махиндра и Махиндра са светлинни години напред

70

Анонимен

преди 1 година

И на кой ще продава Русия? И да продава ще е наполовин цена. *** бате. То Индия вече им купува петролните фирми.