44

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никой,който има чувство за Родина,не бяха от отговорност в изпълнение на бойският си и граждански дълг. Проблемът ли! Проблемът е ,че украинците са евреи и евреите са ***. Цел на Зеленски не е да печели една вече загубена срещу Достойна Русия битка,а да печели време,за да разпръсне укрите-евреи навред.Цел на евреите е да префасонират своята фараонска диаспора. Това е ,което се случва и съм адски сърдит на Руските ми братя,че се подават на еврейски кабалистични хипнози от кабалистичен тип.

43

Анонимен

преди 1 година

Грозни беше напълно унищожен от чеченските войни, всички бяха убедени, че чеченците за векове ще мразят Русия. Но стана така, че Грозни днес е един от най-чистите и най-уредените градове в света, а Русия създаде нормално съвместно съществуване на руската християнска държавност с руския Ислям, нещо което на запад го няма. Когато на запад чуят вик "Аллах акбар" изпадат в ужас. Когато в бомбоубежищата на Мариупол чуваха викове "Аллах акбар" започваха да се кръстят и казваха - "слава Богу, спасени сме, руснаците идват". Това вбесява западняците.

42

Анонимен

преди 1 година

Допълнение към "Русия и Китай подписаха договори" - Ако Русия не успее да пробие през Черно/Средиземно море трябва да доставят житото в Африка по алтернативен път и очевидната опция е Китай, които от своя страна построиха огромно пристанище в Пакистан по времето на Имран Кан. Само, че САЩ отново изревнуваха и преди месец платиха за свалянето на Кан.. Крайната цел на САЩ е глад в Африка, където 80% от държавите отказват да играят по свирката на НАТО и предпочитат да са колонии на Русия и Китай.

41

Българин

преди 1 година

По-добре да студувам и да гладувам, отколкото да буда роб на Путин. Газта и хляба може да са скъпи, но свободата е безценна!

40

Зозо

преди 1 година

Тука някакъв русором се е размечтал за руското превъзходство :)))))) хапчетата веднага!

39

Путин е виновен

преди 1 година

Излиза че Русия с 16% от световния добив на зърно и Украйна с нейните 10% хранят цял свят.Мисля че това е несериозно.Западна и американска антируска пропаганда,с цел да бъде очернена и виновна за всичко Русия.Вече в света каквото и да стане за всичко е виновна Русия.

38

анонимен келеш

преди 1 година

Колкото повече руснаци бъдат избити в тази война все по голяма файда за човечеството:):):)

37

Анонимен

преди 1 година

Вучич прогнозира 5000$ цена на газта през отоплителния сезон. Междувременно Сърбия сключи изгоден 3 годишен дотовор за доставка на газ с Русия.

36

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Ako Русия не гарантира безопасността на корабите с жито, фрегатите на НАТО ще го гарантират.

35

От 41

преди 1 година

даде повече жертви*

34

До 37

преди 1 година

Глупи, за три месеца Русия даде повече от американците за последните 25-30 години. Гениална тактика! Ахахахах какви де били коментират не е истина...

33

Анонимен

преди 1 година

Това което сега се случва в Украйна е само прелюдия. Основната борба за Русия започва после. Ето защо победата на Русия в Украйна трябва да бъде абсолютна и пълна. В Украйна не трябва да остава и педя земя от която враговете на Русия да могат да се възползват в предстоящата борба.

32

Путин има време

преди 1 година

Берлин - официално 375 хил украински бежанци, реално са 3 пъти повече. Това са 100 хил семейства, които са регистрирани на трудовета борса и по немските закони имат право на базов доход и жилище, около 40 хил годишно за тричленно семейство - тоест 4 милиона за 100 хил семейства. В Берлин безработицата през последните години е около 10% - 250 хил човека, и днес в един момент Берлин удвои безработицата на 20% с украинските бежанци. Путин не бърза с края на военната операция.

31

Анонимен

преди 1 година

СССР 2 струва пари, струва много пари. Не питайте за цените на хляба, бензина и млякото, а се гответе да плащате. СССР 2 струва много пари. Русофилите ще плащате с кеф, нали искате България в СССР 2?!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Както обеща Путин, в Украйна започна процес на загуба на държавността. Специалната военна операция в Украйна нагледно демонстрира на целия цивилизован свят как Русия с пъти по-малък контингент войски, без да използва и половината от образците си на оръжия, успешно постига целите си по военен път.

29

Анонимен

преди 1 година

Допълнение към "Русия и Китай подписаха договори" - както се вижда Русия е готова да търгува, а НАТО бесни от това, че са останали без пазар, са готови да саботират вноса в Африка. Преди 10 дни в Сомалия бе избран нов президент, а с него бяха доведени от новата порция "сомалийски пирати"/войски на САЩ/. Украйна вече е на заден план. Търси се контрол над Червено Море - Сомалия и Йемен.

28

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха кой я кара да си "пролива кръвта"? Германия да не би да заповяда на Путин да нападне Украйна?

27

Анонимен

преди 1 година

Президентът на Сърбия Вучич заяви, че сделката за газ с Русия е изключително изгодна за Сербия, цената е 10-12 пъти по-ниска отколкото в Европа. Сърбия е осигурена с газ за зимата и за следващите години.

26

Эвропейски Союз

преди 1 година

Украинците Закъсняха - Трябваше да го Запалят, за да не Попадне във Вражески Ръце! Това, че някой ще Гладува - Цената да се Борим срещу Агресора Путин!!

25

Анонимен

преди 1 година

Историята се повтаря.Чака ни нов Гладомор.