64

Deep Purple 05.29.22

преди 1 година

Аз се телепортирах с 45 години а останалите сте в концлагерите на чалгата и селянията, гниете в ада.

63

Агент Купър

преди 1 година

Какво стана със Зелената енергия на ЕС,а смешници.Може би Зеленски ще ви я произведе.Получи се нещо като Дон Кихот и вятърните мелници.

62

Анонимен

преди 1 година

Грозни беше напълно унищожен от чеченските войни, всички бяха убедени, че чеченците за векове ще мразят Русия. Но стана така, че Грозни днес е един от най-чистите и най-уредените градове в света - АХАХАХАХАХАХАХАХА, кви лъжи самоооо, ГРОЗНИ НИТО е възстановен, НИТО става за живеене!!! Възстановени са само някои правителсвени и част от ЦЕНТЪРА за пред чужденците...всичко друго НЕ Е ПИПНАТО! И ДА мразят РУСИЯ повече от всеки друг....но диктаторът ЯКО ги натиска през мишката КАДИРОВ!

61

анонимен келеш

преди 1 година

Абе Украинците досега избиха ли поне 30К руски солдати бе?:):):)

60

Анонимен

преди 1 година

Сигурно го продават в Рубли. Ех тази рубла накрая ще вземе и тя да се окаже валута.

59

Гледна точка

преди 1 година

Хе-хе. Тарикат. И като ги разминират да направите десант, нали?

58

Анонимен

преди 1 година

Харков е столицата на Новорусия. В Уикипедия - "2014 pro-Russian unrest in Ukraine" има карта на Новорусия, цялото крайбрежие.

57

Адмирации

преди 1 година

Индия спря износ, Русия има ембарго, Украйна няма пристанища. Руснаците много правилно направиха своите изчисления, как да разхлабят Фашистка Европа! Милиони гладни африканци ще почукат зимата, пред вратите на студените европейски семейства, които нямат пари за газ и за хляб.

56

Анонимен

преди 1 година

Чермозем има само в Новорусия и Русия и малко в САЩ (може да се види картата на чернозема в уикипедия), има и в други страни но е незначителен. Русия контролира енергиите на света, с Новорусия става абсолютен монополист на продоволствията и изхранването на планетата. А ЕС ще ходят пеша, ще студуват без топла вода, ще миришат, ще гладуват, ще обедняват и ще налагат санкции на Русия.

55

Руските обещания

преди 1 година

са като в поговорката им: Козлу капусту оставиш, в превод - козел зелка да пази. Нали уж от 1993 са ГАРАНТ за сигурността на Украйна, а? ЕДаси гаранта, еДаси договорите им, еДаси мъжката приказка! 3,14 здец! Крадливи, въшливи, фалшиви.

54

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения.

53

Анонимен

преди 1 година

Никакво зърно за хора които защитават нацизма.Урсули,Байдановци и други психар-.

52

анонимен келеш

преди 1 година

За армията на Украйна ни е все тази:):):)Важното е войната да е дълга и колкото може повече руснаци в дървено пардесю:):):)

51

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Никой,който има чувство за Родина,не бяха от отговорност в изпълнение на бойският си дълг. Проблемът е ,че украинците са евреи и евреите са ***. Цел на Зеленски не е да печели една вече загубена срещу Достойна Русия битка,а да печели време,за да разпръсне укрите-евреи навред.Цел на евреите е да префасонират своята фараонска диаспора. Това е ,което се случва и съм адски сърдит на Руските ми братя,че се подават на еврейски кабалистични хипнози. Изисква се балистика,а не кабалистика!

50

Анонимен

преди 1 година

Джуджето пак лъже.

49

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС ще мине на газ от некой друг доставчик, и Путин ще фалира.

48

Анонимен

преди 1 година

Относно времето за което се провежда специалната операция - след два месеца армията на Украйна ще престане да съществува, и след това да се разговаря за съхранение на Украйна като някакъв субект ще бъде безмислено. А целта на Кисинджър е все пак да съхрани Украйана като някакъв политически субект, макар и със силно орязана територия.

47

анонимен келеш

преди 1 година

До БългаринАбе руснак,да не мислиш,че само Путлин има газ и ядрени бомби бе?:):):)

46

Анонимен

преди 1 година

Русия провежда военна операция по денацификация и демилитаризация на Украйна. Това не е "Квартал 95".

45

До Българин

преди 1 година

Досега много свободен ли си бил? Кочияш!