84

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Много ясно, че Русия трябва да осигури износа на Украйна по море. Понеже Украйна вече няма излаз на море и пристанища за да го направи тя сама.

83

Анонимен

преди 1 година

Цялата икономика на ЕС е създадена на основата на висок разход на енергии. Без енергии за ЕС няма икономика. А днес енергиите са получават от газ и нефт. А газ и нефт ЕС няма, има Русия.

82

ЦСКАр

преди 1 година

Русия гарантира...... Хахахаха тия нямаше и да нахлуват в Украйна.... Нагла шайка!

81

Анонимен

преди 1 година

Руся може да чака. Рафтовете на руските магазини са препълнени с храна, а цялата пета колона от Русия се изнесе на запад и вече няма да пречи на Русия да разговаря с целия "цивилизован" свят на неговия западен "цивилизован" език.

80

Анонимен

преди 1 година

Сга пък се правят на спасилите. Гарантирали.Ало, азиатецо, помниш ли Гладомора, който предизвикахте миналия век?А сега им откраднахте няколко танкера зърно и вече крадете железните заготовки от Азовстал.Така ли спасявате страната, като избивате украинци, изнасилвате, и разрушавате домовете им?И там ли ще издигнете статуя на "освабадитилити".Не ви е срамн, изверги такива!

79

Анонимен

преди 1 година

Отсъствието на украинското зърно ще удуши животновъдството в Европа, а отсъствието на руски енергии ще удуши икомиката на Европа.

78

Анонимен

преди 1 година

Може и да е така, но на Русия и лично на Лавров, даже и децата не вярват.

77

Сата НАТО

преди 1 година

Въпрос на време е 800 млн евопейци и американци да разберат, че решението е просто като фасул - трябва да се зачисти Северна Азия от руските ***.

76

Анонимен

преди 1 година

Грабежлии и мародери! Песков бил казал, че е безобразие, че украинската армия бомбардирала жилищни сгради! Колкото и да се правите на психичноболни, трибунсла няма да ви се размине!

75

Анонимен

преди 1 година

Западът и без това беше рухнал икономически, западния икономически модел се разрушава, спецоперацията ускори процеса но не е причината. Те се надяваха да направят блицкиг - в края на отоплителния сезон когато нямат голяма нужда от газ ударно санкции и в същото време Украйна да започне военна операция и нападение в Донбас, САЩ бяха готови със закон за lend lease, удар от всички страни по Русия. Съсипват Русия после пак ще си купуват газ и нефт за стотинки и всичко ще е като преди. Но не се получи.

74

Анонимен

преди 1 година

Индия увеличи доставките на петрол от Русия осем пъти, Китай - с повече от 30 процента.

73

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Този Лавров е страхотенНаглец !!! Крадеца вика дръжте крадеца. Украинските териториални води са минирани от руснаците и те трябва да ги разминират.

72

Гражданин

преди 1 година

До 63. Запазвам си отговора за след половин година, когато просията фалира. Поздрави от СССР.

71

Анонимен

преди 1 година

Когато Лавров обещава нещо трябва да гледаме от къде изгрява Слънцето! Лъже гадът!

70

Демократ

преди 1 година

До 62. Хи-хи-хи, това снощи ли го сънува? Оххлюв. От средата на миналия век го сривахте този "гнил" запад, пък той си е тук - богат, демократичен и проспериращ. А си заминаха сесесерето и соц лагерът.

69

Анонимен

преди 1 година

На този, а и на който и да е руснак не бива вече да се вярва нито дума, ама нито дума само лъжи ,лъжи и пак лъжи,...... и пропаганда съветски тип. Нека да си гледат Москвичите там!

68

Реалист

преди 1 година

До 50. Ти пък кой си и кога си ходил в Грозни? Оправен е само центърът на града, всичко друго си е руини. От 2003. И въобще няма разбирателство между различните етноси в Чечения, таи си омраза. Кротуват заради диктатурата на Кадиров и страха от руския ботуш.

67

Анонимен

преди 1 година

Лавров ,не ни будалкай.Нищо такова няма да се случи.

66

Споко

преди 1 година

Споко, да не мислите, че само в Русия и Украйна има зърно и газ и нефт. От некъде другаде ще ни дойдат некакви други доставчици на евтини храни, газ и нефт и Русия ще фалира.

65

смечвлизаотмечумира

преди 1 година

в а г н е р ги изпратиха при кобзон.