124

Анонимен

преди 1 година

Преди войната в Украйна имаше 562 млн тона зърно. Сега Русия говори, как ще съдействат за извозването на всичките 22 млн тона зърно. Украинците ги питаха "ало братушки дека са другите 500 млн тона?" Русофашагите се правят на ощипани девойки неклатени! Както 45-та от тук изнесоха всичко дето не беше заковано сега крадат всичко от Украйна. Руснак ако ти влезе в страната това е като скакалци - откъдето минат нищо не остава! Библейска напаст са тези!

123

какво се чудим

преди 1 година

Разбрахте ли защо Русия открадна милиони тонове украинско жито - За да гарантира извозването му!

122

Dunavec

преди 1 година

Нагъл лъжец

121

рускофашистите

преди 1 година

откраднаха 2 млн тона пшеница и сега ще разрешат извозването на 100 тона.На едноклетъчната Лавра неикой не вярва.

120

Handel

преди 1 година

Коня: Русия гарантира извозването на зърното ако Украйна си разминира пристанищата... не че ние няма веднага пак да ги минираме де.

119

...

преди 1 година

Брях брях и акъл брях! Значи вие разминирайте! Ние ще ви окрадем зърното и това как да е ама после ше ви и стоварим един десант та да видите кое как!? Ехееее тоа си мисли, че украйнците ги ядът доматите с колците! Ама моме ама лавров! Никой вече не вярва на русия!!! тя толкоз пъти излъга за тез месеци война, че и преди тях та вече и руснаците не вярват на русия!!!

118

Анонимен

преди 1 година

Много бие на очи око откраднат всичкото, а относно разминирането, мините не са сложени да пречат на корабите със зърно, а да не допуснат руски военни кораби. Някой да е чул Лавровия да каже че като разминират пристанищата Русия няма да атакува? Е, той е нагъл, ама и той не може да си позволи толкова голяма лъжа

117

Хоптроп Фейк?

преди 1 година

До хоптроп: Никакви кораби в Мариупол не са конфискувани. Даже Русия подканяше собствениците да ги изтеглят. А това, че Украйна "ще разминира след като потопят целия руски флот" е такава г'лупост, че направо нямам думи.

116

хоптроп

преди 1 година

Всички кораби в Мариопул са конфискувани.И Царевна също.Колкото до разминирането, ще го направят, но след като потопят целия руски фрот.От два три дни културно им го казват украинците.Монтират харпуните в момента.

115

Пак по опорката?

преди 1 година

До самун: Самунчо, тази г'лупост откъде я измисли? Руските сапьори разчистват украински мини всеки ден, а Русия унищожава складове с оръжие, не със зърно. Украйна си минира пристанищата, а сега обвинява Русия, че не можела през тях да изнася зърно. Нашият кораб Царевна защо не можеше да излезе от пристанището на Мариупол? Защото беше минирано от укронацистите. Сега Мариупол вече е руско пристанище, отворено. Украйна може да се договори да изнася зърно оттам.

114

ЛДНР

преди 1 година

Окраина умря. Бивша Окраина получи оръжие за над 30млрд., всеки месец дългът и се увеличава с над 2млрд. Дълг за оръжие, война и смърт. Ракети, танкове, РСЗО, БПЛА, РЕБ, ПТУР... срещу ресурсите на Окраина и сега основната цел на запада, Голодомор 2.0. Пари за война има в излишък, лъжата за криза на пазара на зърнени култури е спекула. Целта е окраинците да бъдат докарани до просешка тояга, освирепели, озверели, гладни...идеалният биопродукт готов да убива....Русия постига стратегическите си цел

113

Анонимен

преди 1 година

*** минираха всичко сега искат друг за разминира.Работата ми напомня когато им потъна ядрена подводница. Оставиха екипажа и ни лук яли, ни лук мирисали. После американците хем спасяваха екипажа, хем трябваше да разчистват преди да е станала ядрена катастрофа.

112

Анонимен

преди 1 година

Отговорът трябва да бъде: През Мариупол ще го извозим, защото Русия го размнинира вече, а африканците са гладни и чакат.

111

самун

преди 1 година

Гледах и слущах по Русия 1:-Лъжата и руския човек са различни неща.-Дотам са се озомбили руснаците.Русия няма ембарго на зърнени храни.Ама нали лъжата не им била в кръвта.Та затова са блокирали износа, бомбят складове със зърно и минират посевите.Неендерталци.

110

До 110

преди 1 година

Няма защо да мразиш всички украинци. Цялата тази каша я забъркаха продажното правителство на Зеленски и глобалистите.

109

Анонимен

преди 1 година

Горката Русия какво ли ще прави без западните заводи? И какво толкова говорите за 89та? Все едно запада е бил нещо повече от изтока... Когато Ладата и Москвича немците са шофирали трабант и вартбург. Присмял се хърбел на щърбел. Утре, технологията остава по цял свят, ама ресурсите остават за локално ползване.

108

Анонимен

преди 1 година

До Реалист относно "До 50. Ти пък кой си и кога си ходил в Грозни?" - а, ти кога си бил в Грозни? Все пак говорим за град с 220к души, по-зле ли е от един Бургасии Русе? В Русе и Бургас повече ли се обичат различните етноси?

107

Анонимен

преди 1 година

Разминирайте за да нахлуем спокойно. То Русия и сега гарантира свободното извозване на украйнското зърно - към своята територия

106

Всичко що е сорос

преди 1 година

е вмирисана манджа с чесън - нямат достачно умстсвен потенциал и пишът само това кето им диктуват краварите ! Кога ще порасните бе соросята !!!!!!!!

105

Мхмм...

преди 1 година

Да и за това беше обсадата и изравняването със земята на Мариупол, да ни гарантират свободния износ на украинско зърно... Какво великодушие, каква чест...