331

Кире още по-тъпото

преди 1 година

То има ли нещо, дето това правителство го е започнало и не го е прекратило? Струва ми се, че скоро ще прекратят и държавата.

330

Анонимен

преди 1 година

Калинке, не те ли досрамя да прекъснеш безплатната морска почивка на укрите. Ами те са свикнали да пазаруват в МОЛ, децата им без катерушки не мога, а жените без фризьорски услуги. И как да не ги съжалиш, че бягат от войната.

329

Deep Zone

преди 1 година

Чакам Калина да си направи OnlyFans акаунт, тотален чук е, луди пари ще взима, за един ден ще са повече отколкото някога ще получи като министърка :D

328

Zzz

преди 1 година

Очакваше се това . Не им ли беше ясно на всички,че тези укри фашисти носят проблеми.Държат се нагло, крадат.имат пари и разбира се командват.Тепърва ни предстоят яки проблеми.

327

Щерю

преди 1 година

На Путин руско-украинските бежанци в БГ всъщност не са никакви бягащи от войната истински бежанци, а политически ход...

326

тя

преди 1 година

Тази жена много дбре знае колко милиона ни струва тази подготовка на базите , а резултата е "неискам" ! Как да не се вбесиш !

325

тя

преди 1 година

Така трябва !С каквото разполага държавата това им се предлага ,ако не искат да си ходят в къщи малко измислените бежавци , Война има само в 2 -3 града на изток, цялата друга част на страната е напърно свободна, какво търсят в ЕС ?!

324

мхм

преди 1 година

Инфантилно изказване, както всяко друго на въпросната другарка! От къде ги копаят такива нелицеприятни, интелектуално осакатени калинки ?!!

323

Анонимен

преди 1 година

Много коректно и точно изказване. Браво.

322

анономен

преди 1 година

Забелязвам, че членовете на това правителство или имат остра нужда да си пият хапчетата или прекаляват с тях!!!!!

321

Анонимен

преди 1 година

Където са се търкаляли хахоли не стъпвам,отивам на Гърция

320

Анонимен

преди 1 година

Калина Константинова - ОСТАВКА!

319

Анонимен

преди 1 година

Калина Константинова за ПРЕМИЕР!

318

Въпросът е сложен

преди 1 година

Но реакцията на управляващите по тази тема, както и по всички останали теми дотук, беше меко казано инфантилна. Никой от тях не знае какво прави освен да дава безумни указания на по-ниско стоящите и да създава проблем след проблем. Въпросите не се решават във фейсбук и *** реалност не е виртуална, а си е лайнянореална и постовете в социалните мрежи и клипчета нищо не струват.

317

Анонимен

преди 1 година

От къде я взе Киро тая Калина Константинова ? За нищо не става !

316

Бай Ставри.

преди 1 година

Няма, Няма по-голяма напаст от тях. Бях женен за Украйна и ми разказа играта курветената. Напаст!!!!

315

Анонимен

преди 1 година

Тя постъпи правилно. Някой трябваше да въведе малко ред в тази анархия. Забравихме какво е бежанец, имигрант и т.н. Държавата им предлага хотели във вътрешността на страната, а те си избират все едно са на почивка. И това след 3 месеца на хотел... Съжалявам много, но никой не е бежанец 20 години, нито семейства отглеждат деца в хотели. Тези хора трябва да се интегрират, потърсят квартира, работа и т.н. и да живеят като българските граждани.

314

Мен

преди 1 година

Искренно ви пожелавам на всички никога да не попадате в ситуацията на тези клети хора.

313

до 317

преди 1 година

И лъжата за "доброволците" няма да хване.

312

До САТА натоТО

преди 1 година

Отново лАжеш,а стига с тез лАжи ..ясно ни е ,че си русофоб и американфил ..но имай малко чест ,не падай толкова нискО .ЕС НЕ Е ДАЛО още никакви средства ...типа е обещало,че ще отпусне,но кога ще отпусне и ще отпусне ли ..в това няма никаква гаранция,щото могат и да кажат,че всяка държава сама ще поеме разсходите за украинските "туристи". Така че ,България не е получила нито цент досега .Испанците вече ги изселват и те от хотелите ,а ти можеш да приемеш някои украинци.