46

Анонимен

преди 1 година

Кви мерки бе, някой да вижда мерки изобщо? Германия направи картата за всички видове транспорт на 9 евро на месец, те това е мярка!

45

Кико

преди 1 година

Не лъжи Пухчо!

44

ОСТАВКА НЕГОДНИЦИ

преди 1 година

ЛЪЖЦИ, ЛЪЖЦИ И ОКОРЕНИ ИЗМАМНИЦИ- НЕ Е БИЛО ДА ЗАЯВЯТ НЕЩО И ДА ГО ИЗПЪЛНЯТ НО ЗАТОВА ПЪК ПОТОПИХА БЪЛГАРИЯ ЦЕНИ ХРАНИ ВЕЧЕ СА НА ЕВРОПЕЙСКО НИВО- ПРОВЕРИ В ЦЕНИ АНГЛИЯ ЗА МАЙ 2022Г, KAUFLAND.de i KAUFLAND.sc

43

Наблюдател

преди 1 година

Може ли някой да обясни защо очаквате правителството да ви оправи липсата на висока юроизводителност и също така липсата на добавена стойност - параметри, които повишават стандарта на живот. Какво очаквате да направи правителството? Да махне всички данъци? Как със 150 милиарда икономика искате стандарт?

42

До до 41

преди 1 година

По принцип ... Не се интересувам от физическите МУ дадености ... С моето мнение исках да кажа, че има ДЕФИЦИТ ОТКЪМ ДАДЕНОСТИ ... ФИЗИЧЕСКИ И ПСИХИЧЕСКИ ... Но щом на теб ти харесва ... Нямам нищо против .. Разни хора ... Разни ХАРЕСВАНИЦИ ... Enjoy !!!

41

Анонимен

преди 1 година

Предател, американска изтривалка, уволнение, съд и в затвора.

40

Анонимен

преди 1 година

Тая мека цицa отвърна ли на агресията?

39

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Само респект за Кокорчо. Абсолютно читав министър, дано има шанс да се задържи повече! Успех, господин Василев! С вас сме!

38

до 41

преди 1 година

Щом се вглеждаш във физическите дадености на човека, значи нямаш доводи. Ето като пример ти давам - аз не харесвам колко дебел е Цацаров, но не пиша за това. Пиша само колко е корумпиран, което е обективно мнение, за разлика от твоя рев срещу Кокорчо.

37

Анонимен

преди 1 година

хората искат с една заплата се издържат спокойно, без да мисли за битовизми! Ток, газ, вода, храна да отсъстват от ежедневните грижи на всеки! Това искат хората! Заплатите да им стигат за тези неща! Всичко друго е бла-бла!

36

Шефа

преди 1 година

Не знам защо но Петков и Василев не ми вдъхват доверие!Много фалш ,много лицемерие и самохвалство!

35

Анонимен

преди 1 година

От прозореца на мерцедеса ескортиран от полицейски коли сутрин на път за работа живота е розов.

34

Анонимен

преди 1 година

Накратко ще съдерат и последната кожа на малкото българи, които живееха що годе нормално. Уязвимите трябва да се подпомагат, но с вдигането на минималната се увеличават и вноските към бюджета, а много голяма част от народа получават над минималната. Заедно с бясно растящата инфлация всички ще станат уязвими и бедни

33

Сатер

преди 1 година

Нещо за изчезналия газ от чирен и липсващия втечнен газ от незнам къде си!?!?

32

Забилешка

преди 1 година

А спрете малко да изнасяте качественото жито и маслодаен слънчоглед и да видим няма ли да поевтинее хляба и олиото. Ама ни Асенчо, ни кака Корни, никой!!! БЮРОКРАТ НЕ ВЗЕМА НИКАКВИ МЕРКИ!!Еми изнасяте си фуражни те жита, от които хлебарите се мъчат да правят хляб, в който обаче доволно се бутат и царевично и соево ГМО брашна. И резултатът е скъп ужхляб!А бори ли се някой със Спекулативни те цени или беше само за пред медии?!

31

Анонимен

преди 1 година

Къде се нахендриха тези младежи на пачи яйца. Не е лесно да си министър по време на светони игри и кражби.

30

Анонимен

преди 1 година

От години, който вземе властта, скоро след това започва да ни обяснява, как прави чудеса за нас и се раздава на макс. А хората мигат неразбиращо с очи, така и не видели тия чудеса. Накрая политическото величие ги обявява за пълни неблагодарници и се качва в лимузината обиден. Мила родна каартинка.

29

тоя па

преди 1 година

асенчо бе , кви мерки , за какво говориш ?!

28

Аз промяната

преди 1 година

Асене така и не разбрах онези 8 милиарда течове къде са лъжеше лъжеше и превзе властта осъден от английският съд сега е финансов ужас и за какви мерки приказваш Асене незнам измислици заблуди Кражби саботажи затъване оставка разследване съд

27

Анонимен

преди 1 година

Този ококорен господин, може би няма особени проблеми с всекидневно нарастващите цени? И без това храни единствено собствените си пухкави задни части...