240

Анонимен

преди 2 години

Сега опозицията ще стане върл поддръжник на Зеленски и срещу Путин.....Това им е удобно, отново да искат оставки.. Аз предлагам да спрете да си заработвате парите като пишете глупости и си намерете сериозна работа Боко е бита карта....Обзалагам се....

239

Анонимен

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!!! Как веднъж този *** Бойко не поработи в интерес за държавата.Бори се със зъби и нокти, защото времето му изтича и Премиер да стане Кьовеши работи и времето Герб изтича тик- так, тик- так.... Вместо да се занимават с раздори да си избират хубави килии в затвора!!!

238

Кики Прокопа

преди 2 години

Просто Киро ненормалник мръсен махай се откъдето изпълзя. Мижитурка и параван на прокопиев.

237

Анонимен

преди 2 години

Това е Промяната - само неккадърници

236

Анонимен

преди 2 години

Пореден провал на промяната.

235

Анонимен

преди 2 години

Мариана Тошева: Украинските бежанци ни заблудиха ...... АМИ , НОРМАЛНО Е . НАИВНИЦИТЕ ЛЕСНО ГИ ЗАБЛУЖДАВАТ.....

234

Lina

преди 2 години

УмирВам...Една леля,намазана с оранжев фдт ревеше, че тя без мол , магазин за къде е? Един мъж! ( който със собствен автомобил ) се вайка какво ще прави( друг е въпросът колко е платил, за да мине границата, на курорт. Коли ( джипки) нямааа ( а тръгваха със собствените си коли. 10 мин им е много до града( ако и да ги хранят 3 пъти. .Топ - център трябва. Ама въздуха на морето е по - друг. Изумена съм.Живея на 50 мин.от Сф и не съм останала без магазин( защото съм т.ъпа явно)

233

Руснак

преди 2 години

Нали ходехте да ги вземате от Украйна и Полша с личен транспорт,а сега ги водете у вас аз не искам да ги хрантутя с мойте парички тия спинозни твари РАЗБРАХТЕ ЛИ.

232

Ж

преди 2 години

Вижте, пропагандата работи и в ютуб се въртеше филмче как ще ги заточат в селата, където агресивни малцинства ще ги бият и прочие. С буквални кадри на удари и писъци. Сега, след случилото се, са го свалили, но действително беше гадно и заплашително. Ако него са гледали, разбирам опасенията им, но все пак не оправдавам поведението им. Не може при това радушно и ЩЕДРО посрещане и настаняване да са толкова недоверчиви към българската държава.

231

Продължаваме промяна

преди 2 години

Какво са виновни бежанците, че нашите управляващи са пълни кавали. От 5 звезден хотел на първа линия ги пращат в нищото на Паничище. Очакваш да се радват ли?

230

Да идат в Елхово

преди 2 години

Не е подходящо да бъдат настанени в бежански лагери, защото са все жени с деца, а другите са предимно млади мъже не дотам свикнали с европейската цивилизация. Имаше вече посегателства над украинки в такива лагери в други страни. Но моето мнение е, че щом така се държат и се назлъндисват на почивна база на военното министерство, където няма кой да посмее да ги закачи, да не говорим колко добри са обикновено базите за почивка на военните, да вървят в Елхово. И там е за хора.

229

Самоиздръжка

преди 2 години

Огромен процент могат да се само издържат. Който иска на хотел, вади портфейла си и плаща.

228

Иван

преди 2 години

Абе няма ли кой да я пита тая другарка къда са 160 млн отпуснати от ЕС за бежанците.

227

Анонимен

преди 2 години

А защо да не може да бъдат настанени в бежански лагери? Защо това да е неприятен вариант? Каква е разликата между тези бежанци и предишните, та онези бяха в бежанските лагери, а тези на курорт и ол инклузив? Да се омитатт всичките. Тук наготово няма как да живеят!

226

He he

преди 2 години

Добро утро.Вие какво очаквахте?Бутни ме без пари в хотел 4 звезди и после може да ми почешеш мъ....

225

джо

преди 2 години

Добър ден..... Някои хора се събудиха от зимен сън. Още ще разберем за Украинските бежанци, само почакайте. Това са хора, които са закърмени с притчи , че при нас "ЕС" всичко е мед и масло, и ще им се дава на калпак по всяко време на денонощието, а те само да бият Русия. Помните ли онези посрещачи на една гара в германия???? Нали там раздаваха пари, какво стана след това, някой разбра ли? НЕ. Всичко е една голямабутафория,а потърпевши са Украинците.

224

Мен

преди 2 години

Ха. Добро утро. ***.

223

Анонимен

преди 2 години

Украинците не са глу.паци като българите, кой ви е виновен че слушате брюксел и им правивите вирки безплатно

222

Ха ха ха

преди 2 години

Това рравителство . Все е в заблуда. Аз плащам данъци, винетка такси . А те бедните нищо не плащат ,настанени в потели на морето ,всичко им е безплатно . Е няма как сега да са съгласнихда отидат в някое село или лагер . Искат да си живеят живота на чужд гръб,както е било виняги. И не заради русия. А заради украйна светът е в криза . Долни украински ***. Утивайте в америка, тук не сте добре дошли...

221

баба мара

преди 2 години

заблудили ли са ни какви хора са влезли в българия да не са терористични групивсички да напуснат незабавно българия половината украина не е във военнидеиствия