30

Анонимен

преди 1 година

Нещо ми се доакка.

29

Годжи

преди 1 година

Боже,прибери си го тоя и оная гад Сорос

28

!

преди 1 година

"Очакванията" са планове за знаещите, можещите и богатите хора!!!

27

Щирлиц

преди 1 година

Много се размножиха гоите,време е да бъдат изплевени.

26

с

преди 1 година

прираста идва от 10 държави по света. Създайте добри условия за живот на хората в тези държави и всичко ще се саморегулира

25

Следващата Пландемия

преди 1 година

Бил знае най добре.Ако е в настроение, може дори да ни каже КАКВО ще е и КОГА ще се случи... Не случайно Фондацията на Бил Гейтс е ГЛАВНИЯ АКЦИОНЕР НА МОДЕРНА която беше създадена ТОЧНО 4 години преди Китай да изпусне коронавируса... Време достатъчно за вирусолозите в компанията да създадат ваксина... По това време започнаха и лекциите на Бил в ТЕД за наближаваща пандемия.Месец преди "неочакваното" пускане на вируса се състоя EVENT201 в НюЙорк ДЕМОНСТРИРАЩ последиците от коронавирусна пандемия.

24

Иван Стратиев

преди 1 година

Проклятие си е лош човек да има власт и пари. Малката му душица лесно става инструмент на Дявола.

23

Анонимен

преди 1 година

Тоя, заедно с тъмнолилавия от СЗО рекламираха ваксини за най- различни болести много преди официалния старт на пЛандемията, все едно рекламират Шанел 5. Взичко е планирано отдавна.

22

Анонимен

преди 1 година

Хахаха.

21

Darth shadow

преди 1 година

пропуснаха в заглавието да напишат планирани пландемии като ковид цирка и маймунски цирк. В нигерия има 4 биолаборатории с щама маймунска шарка..

20

Анонимен

преди 1 година

Пандемиите ще спрат като руснаците и китайците създадат по-добра и безплатна алтернатива на операционната система на пентагона

19

Случаен минувач

преди 1 година

Бил Гейтс е малтусианец. Той поддържа теорията на поп Малтус, че Земята е пренаселена. От 10 години прави интервюта в тази посока. За да няма пренаселване, трябва да има разяснителна работа, най-вече в Африка и Индия, да бъдат убеждавани хората, че малко семейство, до 2 деца, живее по-щастливо от семейство с 5 деца примерно. С пандемии няма да се намали световното население.

18

Lina

преди 1 година

На него проблем трябва да му е това, което не очаква.

17

До 19

преди 1 година

То и по времето на Гейтс нямаше пандемия, а само симулирана такава. За това казвам: Има Гейтес, има пандемия, няма Гейтс, няма пандемия!

16

До 12

преди 1 година

Ютуб е на гугъл. Хахахахаха. Операционната система андроид, която ползваш за да пишеш коментара в този момент също е на гугъл.

15

баба мара

преди 1 година

ама ти дали ще си жив да ги подредиш по номера кое след кое следва вирусваксина и т.н. защо не работите върху деменцията няма лек за нея а все търситенещо от което да се умира по бързо

14

Анонимен

преди 1 година

СЗО бавно и методично се превръща в световна здравна полиция, орган на безсрамно богатата шайка, самоназначила се за богове - наричаща се световно правителство, на която трябва безотказно да се подчиняват всички национални правителства.Човекомразец, чиято смърт ще предизвика облекчителна въздишка на самата Земя.Ако има нещо по-страшно от фашизма, това е глобалфашизмът, наметнат с дрипите на демокрацията.

13

До 15

преди 1 година

Така е, преди Гейтс никога не е имало пандемии в историята на човечеството. Още по-малко пък някакви си климатични проблеми... Това са измислици на лошите хора, но добрите Путин и Русия ще ни спасят, налЕ?

12

Анонимен

преди 1 година

Пускайте ги в Русия, че там има много излишен материал хаха

11

Анонимен

преди 1 година

Има Гейтс, има пандемии. Няма Гейстс, няма пандемии. Изводът е ясен.