50

Анонимен

преди 1 година

По-точно, планира такива.

49

Анонимен

преди 1 година

Бил изкупи доста земя в турската част на Тракия, защо ли?

48

Анонимен

преди 1 година

Днес бил Гейтс, утре вече не бил Гейтс

47

Напомняне

преди 1 година

Ще има скоро нова пандемия , защото се пълнят джобовете на фармацефтите по този начин. Махнете няколко глави от техните принудително и ще спрат и пандемиите. То Сталин го е казал отдавна- Има човек, има проблем. Няма човек- няма проблем.

46

Анонимен

преди 1 година

Клаус Шваб: Великото зануляване ще включва сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност

45

Апокалиптик

преди 1 година

По-страшни неща ни очакват... Това с тоя грип преди две години беше само началото... Пандемиите + 5Г, 6Г, всекидневното облъчване с електроните уреди, ваксините... Човека не е от желязо или пластмаса, това са очи, сърце, мозък, вътрешности, подлагането им всеки ден 24/7 с какви ли не електролизъм познайте какви ще са последиците... И човечеството вече не може да се откаже от този начин на живот защото всичко става механизъм и няма друг начин. Защото вече почти всяка професия го изисква...

44

Анонимен

преди 1 година

Заблуждавате се ,че има някакви кукловоди дето искали да намалят населението заради климата,че им пука за планетата.Всичко е заради търговията.Искат да ви продават стоките си,лекарствата си.Това ги вълнува!Това са световни търговци!

43

Случаен минувач

преди 1 година

Отдавна се чудят как да направят пандемия, така че да намалят световното население. В края на 20 век опитаха със СПИН. Не се получи. От началото на 21 век са много по-активни. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не се получи. През 2012 - птичи грип - не стана. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А и измислиха Ремдесивир за нея. Е най-сетне през 2020 успяха!

42

Случаен минувач

преди 1 година

Трябва населението на света да се намали, прекалено много е. Така разсъждават "господарите", хората, притежаващи повече от 100 милиарда $ всеки. Човешкото въображение е твърде бедно, за да си представи такава сума. Но ние, простосмъртните, им дишаме въздуха, замърсяваме им водата, произвеждаме много много боклyци... Затова трябва да намалеем... Ако може до 1 милиард. Те могат без нас, имат си технологии за всичко. Искат освободена от "плебса" планета.

41

Анонимен

преди 1 година

И тука има един дето все изчислява...

40

АнонимеН

преди 1 година

ТАЗИ ТВАР ВРЕМЕННО СПРЯ ПАНДЕМИЯТА ЗАРАДИ ВОЙНАТА! ИНАЧЕ ТОЧНО ТОЙ СТОИ ЗАД НОВИТЕ ЩАМОВЕ И ЦЯЛОТО ИМ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ В ГЛОБАЛЕН МАЩАБ, С ЛЕКОТА МОЖЕ ДА ПРЪСКАТ И ЗАРАЗЯВАТ БАГАЖА ПО ЛЕТИЩАТА И ДА ПУСКАТ ЗАРАЗЕНИ ПАРИ В ОБРЪЩЕНИЕ! ЗА НУЛА ВРЕМЕ ЕДНА ДЪРЖАВА ПЛАМВА!

39

Анонимен

преди 1 година

долен извратеняк.

38

Случаен минувач

преди 1 година

До 40Не си съвсем прав, ей го, Джейми Оливър шесто дете направи. Той явно не мисли за бъдещето на планетата... :)))

37

Случаен минувач

преди 1 година

Бил Гейтс ще си организира с приятелчетата си ново събитие 202. Ще ги покани пак хора от клановете Рокфелер, Ротшилд, Морган, от ФБР, от ЦРУ, от фармацевтичните фирми, някой и друг пиар-експерт. Можеш, Бил, да поканиш пак и Анита Сисроу (Anita Cicero) от институт "Джон Хопкинс" за модераторка, красива жена е. Па си пийнете и си хапнете и си симулирайте "пандемия",ама този път да умрат не 50 милиона, а 500 милиона за 1 година. Само не знам едно: Докога останалия свят ще ви гледа безучастно?

36

MONAD

преди 1 година

Бъдещето на запдадния свят ще се ръководи от "филантропи" и психопати като този и другите от Давос, без да са ги избирали, без да са им давали правода вземат решения вместо нас.В крайна сметка технократите ще се върнат към евгеничните си корени и когато не сме им нужни просто ще кажат, че част от нас не заслужават да живеят. В САЩ и Германия по едно и също време кастрират медицински без тяхното знание хиляди жени които според тях са били негодни да продуцират "умни" хора в началтото на 19 век

35

Анонимен

преди 1 година

Един проектил 9 по 19 в челото на Бил Гейтс и няма да има нито една пандемия вече..

34

Анонимен

преди 1 година

Населението на земята ще стигне 9 милиарда, а след това ще започне да спада. В момента стремглаво расте населението само в Африка, Индонезия и Индия. Навсякъде другаде хората достатъчно добре разбраха, че с 6-7 деца трудно може да живееш добре, без да трябва да се продава някой, без просия и помощи. До 15 години ще го разберат и горепосочените и диклайна ще започне и без пандемии и масово смърт. Това е ясно на всеки. Със стандарта идва образованието и по-малкото деца. Пример - Китай.

33

Островът на Епщайн?

преди 1 година

Мъск ще ти види сметката. А защо не се разследва какво е правил този на острова на Епщайн, който се самоуби в килията си? По данни на хора, които са били там, островът се е ползвал за оргии с малолетни и злоупотреба с наркотици. Друго нещо ли е правиш там, да каже какво. Жена му затова се разведе, но нещата приключиха дотам. Защо?

32

ба

преди 1 година

този е предплатил за цели 20 години?!?!?

31

Анонимен

преди 1 година

Извънзмните, приберете си дъбил геитс.