62

Сес

преди 1 година

Какво евро какви пет лева стига с този ЕС .Загубим ли лева тежко и горко на обикновеният българин

61

Анонимен

преди 1 година

В тези смутни, още повече несигурни времена, еврото е доста зависима валута и е огромен риск да бъде приемано. Аз лично не бих бързал, а бих изчакал по пример на румънците, за да не се окаже, че точно ще го приемем и след година-две-три ще трябва да си връщаме лева.

60

Анонимен

преди 1 година

Само си представям бакшишите, как ще гласуват на тема икономика и еврозона :))) Това не е сериозно хахахахахха и няма как да стане

59

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 59Вие верно евроатлантиците сте много елементарни момчета. Какво общо има еврото с РФ?И защо България трябва да дели дълговете с европейските държави? С производство, борда се маха, лева може да се нивелира (девалвира). Ако стигнем до експорт. С еврото, нищо вече не може да се направи. Не случайно Англия, Швеция, Унгария, Румъния (даже) Полша и т.н. си правят пас.

58

Ха-ха-ха

преди 1 година

Представям си как ще представят въпроса за еврото в ромските махали? Референдумът за ядрената енергетика беше представен като ..."Искате ли евтин ток"? А сега, глашатаите на Костя Копейкин ще представят въпроса..." Искате ли цените да скочат двойно"? На този не му вярвам нито дума! Да не говорим, че той лева отпадна още когато въведоха валутния борд! Това сега е квитанция, че е обезпечен с евро!

57

Анонимен

преди 1 година

на вътрешният пазар ьените ще се покачат с повече от 40 процента след еврото.защо ли? ами защото така се случи навсякъде.не цитирайте някакви измислени икономисти защото те ще си кажат сладките и научно обосновани приказки ,ще си вземат тлъстите заплатки и ще изчезнат. питайте обикновените хора от държави вече на евро.

56

магаревъд

преди 1 година

И разбира се, замяната на лева с евро в българия не е въпрос който може да бъде решен с референдум. Народът не е компетентен по този въпрос, защото той даже не е от политическо а от техническо естество. Влизането в еврозоната е чисто икономически акт и се договаря и извършва от съответните експерти.

55

Анонимен

преди 1 година

Това дадена държава дали иска нещо или не нас не ни интересува. И 20 пъти да повториш за Румъния и Полша .. пак същото. Аз в момента пазара всичко в ЕС в Евро, почивки в Евро, жилища и коли Евро. Само губя от превалотиране . В тубата има интервю с Калфин , които говори на широко за Евро зоната и я подкрепя. Обосновано с цифри и факти. Може да го гледате. Не като тоя пинко 2каджия по икономика . Те така плюха и ЕС :))

54

Мда

преди 1 година

До 59. Напротив, точно за еврото става въпрос! И за поредното ограбване на хората. И Русия тук няма нищо общо. Стига с тази пропаганда!

53

Анонимен

преди 1 година

Тук не става въпрос за Еврото, а за отразяване на пъпната връв с Русия. За това тук толкова много квичaт руските агенти.

52

Анонимен

преди 1 година

Няма нормална държава която да се натиска за еврото.Има една стара тактика :" като не знаеш какво да правиш гледай какво правят по-умните и успели от теб" Румънците за 10 години дръпнаха двойно на стандартът на Бг. И като заплати и като покупателна способност и като икономика и индустрия. Какво направиха те? Спряха се с еврото поне следващите 10 години.Ние какво правим? Поредната катастрофа.И това заради глупоста и алчноста на тия марионетки в Народното събрание.Референдум !Това е пътят.

51

Анонимен

преди 1 година

Риферендум в 6 милиона държава с 1 милиона роми и 1 милион българи, които не могат да пишат и четат. Не благодаря

50

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-бързо въведем еврото, толкова по-бързо ще се оттървем от комунистическите олигарси, които ограбват народа Долу путин долу копейкин и рубльов

49

Shark

преди 1 година

До 45 Да, от специалисти, каквито ние нямаме! Ние имаме само национални предатели, а сегашните са най-големите. Вкараха ни тогава без референдум в ЕС и НАТО. Във всички страни се проведоха такива, само тук не. Великобритания пита народа и излезе от ЕС. Ти да не мислиш че бай ти Джон и леля ти Дженифър, дето гледат животни в планините разбират от това, а! Не! Ама ги питаха! Аз искам референдум!

48

Анонимен

преди 1 година

Първо едва ли ще успее да събере подписи. Второ аз няма да отида да гласувам. По една проста причина. Мразя хора, които не се защитават с факти. Искам тоя или друг да ме убедят ,защо България не трябва да приема Еврото. Ясно с цифри , негативи , ползи интн.Така всеки глупаккк да излиза и да ми дава наклон . Не мерси. За това сме сложили хора да мислят за тея неща.

47

Анонимен

преди 1 година

пропагандата е голяма! всеки здравомислещ образован човек знае защо не сега му е времето за приемането на евро. Но незнайно защо такива хора се обвиняват в русофилство?! все Путин им е виновен, хаха, камикадзета!

46

Бай Илийчо

преди 1 година

Не сакаме еврото ! Референдум !

45

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва евро. По-просто! Борда = Имате вила, която давате под наем за 10 лв. Акта за собственост е Ваш = условията се променят! Еврото = Имате вила, която не е ваша! Условията ви ги диктуват.

44

магаревъд

преди 1 година

Колкото по-късно въвеждане на ервото, толкова по-добре за русия, руската мафия и българските банкстери. Дезинформационните кампании срещу еврото прикрити в "патроитизъм" са водени и развивани от много години, включително от тайни проруски партии като герб и депесе. А сега и явни като възраждане.

43

sofeto

преди 1 година

БеГето се връща в състоянието от преди 1989г. когато селянията от БКП и БЗНС управляваха селянията!