162

ПроСоТо

преди 1 година

утре името "България" ще започне да им звучи "неморално" и ще поискат да го сменим..Да са напраим на.."Кракозия"..После писмеността ни ще им избоде очите и ще въведат официално латиницата..После,...после ще дойде Края на света и всичката таямръсотия ще се оттече все едно не е съществувала..Търпение на тия,които са набелязани да оцелеят !

161

ПроСоТо

преди 1 година

и още нещо:..-Когато бяхме във Варшавския договор и СИВ ,никой никога не ни е натискал да се откажем от лева и да приемем..рублата,примерно..Почти половин век..Сега-вчера станахме "ЕС-овци" и вече :"Отказвайте се от валутата си,иначе лошо ви се пише!"...ДИКТАТУРА В НАЙ-ГРУБ ВИД,но прикрита зад сладникави приказчици..

160

ПроСоТо

преди 1 година

До до 164... Левът е "вързан" за немската марка..Има ФИКСИРАН курс с цел избягване на хиперинфлация и спекула,но СИ СЪЩЕСТВУВА !!..Лева си е лев..А ако се правиш на ударен,той /лева/ е бил СЪС ЗЛАТНО ПОКРИТИЕ доста продължителен период...Сега не е,защото и еврото и щатския долар са ХАРТИЙКИ,предназначени за "Легално платежно средство"...Националната валута е един от основните елементи на всяка държава..ЛЯНОП?

159

до 164

преди 1 година

лева е вързан за еврото, няма стойност сам по себе си, ПОНЯЛ??

158

Анонимен

преди 1 година

Тоя реферндум е много важен и затова и специални условия. 80 % минимум гласували и минумум 80 % мозинство ЗА за да е валиден. Ако няма, остава лева.

157

Анонимен

преди 1 година

Да направят референдум за рублата !Ша стане интересно :)))

156

Гадна сура

преди 1 година

Щом фурнаджийската лопата Коцето-копейкин казва нещо, абсолютно задължително трябва да се прави точно обратното. Историк, финансист, юрист, военен, стратег и въобще всякакъв специалист, разбиращ от всичко. *** клоуна

155

Анонимен

преди 1 година

turskata lira ste si ostane. turcia ne iska v eu, kolkoto da i se moliat shengencite.

154

Дилдо

преди 1 година

Браво! Не на еврото! Например Чехия нямат евро и са много добре, а Румъния си отложиха приемането на еврото за 2029

153

ПроСоТо

преди 1 година

много "специалисти" по "фискална политика" в тоя форум бе !..Ега ти "учените люде"!..Ей,шматароооци,българския лев съществува като парична единица от 1880-та година,а съчиненото из лагъмите "евро"-от 2001-ва..Ликвидирането на лева е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО и трябва да бъде осъдено най-строго!

152

ПроСоТо

преди 1 година

"Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"...НЕ СЕ МОТАЙТЕ !..Побързайте,защото вече зачеркнаха лева..

151

Българин

преди 1 година

И с този референдум да направим и за НАТО, и за ЕС. И после копейката да млъкне завинаги

150

Анонимен

преди 1 година

Никакво приемане на еврото. Сега нарочно помпат инфлацията за да влезе плавно еврото. Спомнете си в други държави дето приеха еврото как ги прецакаха с инфлацията. Нас ни почват от далеч.

149

Реалист

преди 1 година

Никога не вярвам на хора които като говорят не гледат хората в очите! Вървят с голяма табела на челото...Под'лец, и продажник!

148

Баче Кико

преди 1 година

Що бе Коепйка? Рублата ли искаш да приемем вместо Еврото? Всички знаем, че на теб другарката Митрофанова ти плаща в рубли, но няма що и нас да ни насаждаш.

147

Хаха

преди 1 година

До Анонимен 149, Купувай рубли тогава след като си сигурен. В Русия няма девалвация а строг контрол на паричните потоци, стоки не се купуват от чужбина и не се внасят. Намаляват стоките за сметка на локалните ( ако има такива ), пада качеството а цените се качват. Курса на рублата няма нищо общо, той се контролира централно .... мислене е нужно а не плямпане папагалче

146

Анонимен

преди 1 година

Еврото ще губи стойност . Нищо не се изнася а трябва да се внасят ресурси. За да не си връща заемите запада трябва да се печата . Зависи и как печатат другите но не бих заложил на еврото.

145

Анонимен

преди 1 година

Айде референдум...най накрая да разбереш какво мисли и иска Българския народ. И ти Копейкин не употребявай думата предател...защото ТИ си НАЙ-ГОЛЕМИЯ РОДООТСТЪПНИК И ЧУЖДОПОКЛОННИК. Разбрахме те, нема нужда да замазваш!!!!!

144

Мдааа

преди 1 година

Еврото е много лошо, за това Хърватия от 01.01.2023 го приема официално !

143

Германец

преди 1 година

Точно от това имате нужда - копейкаджии да правят референдум по фискална политика.