191

toti

преди 3 месеца

Мноо си *** батеее...откъде се раждат постоянно такива умници винаги в тая ,,красива''държава,хора които връщат похода на запад през Русия и се въртим в кръг и няма край и няма край на шир и длъж...ЕХООООооооооо...

190

Поръчвам казачок

преди 3 месеца

Не си знае интереса тоя - къде по-добре ще е да му плащат в Евро, отколкото в копейки!

189

Рубльов

преди 3 месеца

Кьопекин да кара по същество - да иска референдум да приемем копейката за национална валута, както първа стъпка за вечно единение с СССР ...или както се казва сега!

188

Ъхъъ

преди 3 месеца

Конституцията не позволява референдуми по икономически въпроси! Току виж с референдум отменим и данъците,...съответно пенсии, здравеопазване, образование, полиция, армия....!

187

Анонимен

преди 3 месеца

2014g С РЕФЕРЕНДУМ ПРИСЪЕДИНИХА ДОНБАС И ЛУГАНСК КЪМ РУСИЯ. ДА НЕ ЗАБРАВИМ И КАК БЯХА ИЗБРАНИ Е ТЕ ТИЯ

186

Анонимен

преди 3 месеца

Мисля че в случая този националист е прав!Точно Чрез Референдумите,се сондира мнението на българина! Аз лично помня,че след 1989 г,И до днес,не беше проведен Референдум,за Влизането на България в ЕС! Меглена Кунева,като главен преговарящ,не съм я избирал Аз за такава,така и до днес не се разбра,За какво точно е "преговаряла"?!Че ни затвориха централата с ядрените блокове разбрахме!Дойдоха уж пари,като компенсация,която никой и до днес не разбра къде "бегаха"!-:(За НАТО също без Референдум!ЗАЩО?

185

Justified

преди 3 месеца

Прав е Коцето.От Русия искат да се плаща в рубли,затова вместо европейските пари,трябва да приемем рублата за национална валута.Инак няма как да стане? Все пак нали са ни ,,братушки''? Наведено дупе,много не му влиза.

184

ne znam

преди 3 месеца

do 98- priemaneto na evroto e zabarzano zastoto ES si otiva! I za tova kato za posleden grabez e priemaneto na evroto koeto niama da stane 1 evro za 1.95 leva a ste bade 1 evro za 3 leva tova go pisnaha edna sedmica predi plana da bade priet v NS! vsichko drugo e kaza ot strana na pravitelstvoto! osven tova krediti lihvi po krediti ste se uvelichat niama da e po sastia kurs!

183

Анонимен

преди 3 месеца

Най-много референдуми по света е направил Путин.Путинистите копират Путин. Влиза в някоя държава, прави референдум.

182

Анонимен

преди 3 месеца

Референдумите са заповядани от Путин на Костя Копейкин. Слави също прави руски референдуми. Всички те трябва да попаднат в списъка на Магнитски и да се блокират сметките им, държавната субсидия. Ние сме евроатлантици и САЩ е най-демократичната страна за нашите уж десни леваци и уж евроатлантици.

181

Анонимен

преди 3 месеца

Тук няма народ ,за да го питат.Всички са едни индивидуалисти на които държавата им пречи.Ето един пример;Днес се качвам в едно рвйсче на новата автогара в Плевен.,новата автогара е бижу.Идва някакъв маймун и почва да псува що автогарата му продавала билети,губел по лев за билет.Защо му е автогара,път ,абе да кара по кърищата!

180

Black Metal

преди 3 месеца

Айде да се обзаложим, че ако направят референдуми за НАТО и въвеждането на еврото, резултатите ще бъдат доста неочаквани. И НАТО и за еврото решението не е на народа а на някакви си политици, имащи изгода и облага от всичко това. Защо в Швейцария има по един минимум референдум в година? И кво -да не би да им е зле на хората?

179

Компетентно мнение

преди 3 месеца

Още една причина, според която трябва да останем с Българския лев, е запазването на националната ни политическа и финансова самостоятелност.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Спокойно,догодина Земята няма да съществува,а Исус ще дойде да съди живи и мъртви!

177

Компетентно мнение

преди 3 месеца

Пример: ако нещо сега струва 1 евро, това излиза в левова равностойност 2 лева. При промяна на курса 1 евро би могло да струва да речем 3 лева. Следователно това също е неизгодна причина да НЕ приемаме еврото. Постоянният курс на валутата е борда, важно е сегашният валутен борд лев - евро да се запази. Понеже никой не ни гарантира, че бордът ще запази в дългосрочен период, то по-добре да си останем с нашата валута - лева.

176

Компетентно мнение

преди 3 месеца

Да, нека да има референдум по този въпрос, макар че едва ли повечето в парламента ще се съгласят. Според мен, по-добре е България да остане със своята валута - лева, иначе ако курса лев - евро остане непроменен, това няма да доведе до "изяждане" на доходите и спестяванията. Доходите и спестяванията ги "изяжда" инфлацията, която е в световен мащаб. Проблем би било ако се промени курса в полза на еврото, тогава вече доходите и спестяванията на българите ще бъдат "стопявани" от неизгодния курс.

175

Писна Ми

преди 3 месеца

Интересно явление за пореден път показва колко не им харесва на САЩ, че губят контрола в България и вече никой не иска да им играе по свирката, пуснали са няколко платени трола да плюят по единствените които поне говорят за Български интерес другите дори не го споменават, само евро и САЩ се обслужва от правителството, смешното е, че се ползват нападки които биха сработили на запад, но не и тук. Под всяка статия за възраждане има изливане на ***, но това е хубаво значи страха е оправдан

174

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкин с рубли и копейки ли си купи къщата край Варна от партийната субсидия? Платил е в евра, но винаги ще намери остатъци от Воленовите фенове за да ги заглавичква с демамгогия, русофилия и американофобия..

173

Анонимен

преди 3 месеца

Копейкин иска рублата ама няма, българинът не е *** , келепир е да имаш втората валута в света, която обслужва 1/6 от световната иконимика, друго е разнити шишита да ти въртят националнат амонетарна политика и да потапят лева по команда от масква , както стаба с КТБ.

172

ПроСоТо

преди 3 месеца

До До 173... а колко държави по света се разплащат в долари ,бе шпециалисте?..Е какво,по твоята "логика" не е ли по-добре да приемем щатския долар?..Впрочем,много,ама много объркваш понятията..Вероятно "заработваШ"..В ЕВРО?..