34

Анонимен

преди 2 месеца

На Тошко Джуджето хем му се иска да си тръгне от управлението, пък хем не му стиска. Понеже при нови избори те ще имат проблем да вземат и 4%.Затова си играе на празни приказки и го дава сърдит

33

Анонимен

преди 2 месеца

К. Петков може да е млад, но има повече акъл от всички в парламента накуп, да не говоря за сравнение с неграмотния Слави и творението на руските служби - ДПС. Премиерът ще им разкаже играта на всички там, с помощта на щатите и Европейските институции, които му гласуват доверие. Дано успее да елиминира тази измислена и кръвосмучеща партия ДПС, агентите на Турция и Русия нямат място в управлението!

32

ДОЛНЮ

преди 2 месеца

Кой го интересува вобще измисленото руско влияние или калко кой щял да се задържи на власт...тук става въпрос вобще за България..за историята ни..дали ще ни има България и българи вобще..или ще сме някаква каша малаша от хох.ли..сенегалци..сириици..и мъничко българи с неопределено минало и произход..утре ще измрете но помислете поне за децата..вашите ще отидат да живуркат по екзотични дестинации но има и едни които ще са тук и ще ви съдят за предателствата..

31

достойнство ли?!

преди 2 месеца

Абе, 25-ти, нещо си се объркал бе, брато! Какво достойнство и какви пет лева бълнуваш що се отнася до онзи сакат учиндолски чалгар, който за 20 години опростачи нацията с порнографското си и просташко "шоу", гавреше се с достойни политици и хора на културата, ревеше като магаре на погребенията на знакови подземни престъпници от класа и наркотрафиканти - негови ортаци, после онзи от сараите му сглоби една чалгарска сбирщина, начело с нечистоплътния, не само физически Хаджи Тошко!

30

Анонимен

преди 2 месеца

От всичките приказки, само последния параграф е важен. Там е събрана цялата дилема.

29

ДА ЖИВЕЕ МАДУРО

преди 2 месеца

САМО БСП СА ИСТИНСКИ! ИСТИНСКИ ПУТИНИСТИ И РЕШЕТНИКОВИСТИ. НИКАКВИ ТРОЯНСКИ КОНЕ, ЧИСТОКРЪВНИ ЧЕРВЕНИ МАГАРЕТА - СТАЛИНСКА СЕЛЕКЦИЯ.

28

Анонимен

преди 2 месеца

ПП и ДБ се гаврят с ИТН. Въпроса е защо ИТН само джавка, а не хапе?

27

ДА ЖИВЕЕ МАДУРО

преди 2 месеца

ИТН И ТЕ КАТО ПП СА ГМО НА МАШИНИТЕ. ТАЗИ ЧЕТВОРНА ИЗКУСТВЕНА КОАЛИЦИЯ СИ Е ЧИСТА ПРОБА УПОТРЕБЯВАНА ПЛАСТМАСА.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Скрийте се, като не можете нищо друго освен да подкопавате коалицията.

25

ДА ЖИВЕЕ МАДУРО

преди 2 месеца

МАШИНИТЕ НА МАДУРО НАПРАВИХА ПП ПЪРВИ И ВСЕ ОЩЕ СА НА ВТОРО МЕСТО? КОЙ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ И КОЙ СЕГА ИМ СИМПАТИЗИРА ПРИ ТЕЗИ 40% УВЕЛИЧЕНИЕ?

24

Анонимен

преди 2 месеца

Тошко за 5 месеца сега ли разбра!

23

Позорен Факт

преди 2 месеца

Мутрите на Борисов Изтезават и Екзекутират неудобни Българи, направете с тях коалиция!

22

Анонимен

преди 2 месеца

Мариан Бачев разправя как е станал актьор при Слави Трифонов. Някакъв негов приятел ходатайства за да си намери работа свързвайки го с Тошко. И Мариан му звъни по телефона за пръв път и оня нито го е виждал нито го познава и не знае кой го търси и Мариан му казва: "Добър ден г-н Йорданов", а отсреща тоя туземец му отговаря: "Здрасти, пич!" К'во да си говорим повече за характера и обноските на тоя рошав ***.

21

КОГА

преди 2 месеца

ИТН трябва да се оттегли от Правителството , Президента трябва да си оттегли Доверието .Няма смисъл да се бием с Полицията за да спрем това безумие .

20

Анонимен

преди 2 месеца

Как можахте да гласувате за такива неопитни пишман политици, (които никога не са били нито депутати, нито министри), да управляват държава но на наш гръб. ОСТАВКА!

19

Пълни боклуци сте!

преди 2 месеца

Къде е Слави да излезе пред народа и да каже с какво Кирчо и Кокорчо го държат за топките? Ако Слави има все още малко достойнство и иска хората да продължат да го уважават да каже истината не само за Македония но и за кражбите на парите за пътища за золумите на НАП за кражбата на бизнеси за заверките на БСП с договорите за продажба на оръжие за спрените пари за Европейски проекти за далаверата с батериите електромобилите за спрените въглищни централи и какво ли още не. Слави ИМАШ ПОСЛЕДЕН ШАНС!

18

Анонимен

преди 2 месеца

С такъв МАФИОТСКИ ТИП коалиционни партньори като ИТН, е трудно да се състави нормално правителство. Излезте от парламента, корумпирани чалгаджии!

17

Анонимен

преди 2 месеца

За политик не ставаш Тошко, ти си будала.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Спокойно ,ние сме в коалицията за да пречим.

15

България над всичко

преди 2 месеца

ааа, Тошко.. юли месец избори имаше ли - имаше.. вие спечелихте ли ги - спечелихте ги, нещо направихте ли с победата си - нищо!няма да ревеш тогава