122

Striker

преди 1 година

Можем да кажем на късата traveрса от Кремлин - "Надай се, снахо!":)))) След пълният сухопътен и морски провал, сега им остана превъзходството с ракетни удари отдалече. Чичо Сам скоро ще ги спре и по тая линия:)

121

Анонимен

преди 1 година

До 128 "10 милионна армия" Фантазьор. :)))

120

Анонимен

преди 1 година

Надеждите за "разум" се изпариха в деня, в който повторно нападнахте Украйна. От тук нататък няма шанс за "хепи енд" за никоя от страните. Дори напълно да завладеете Украйна, по улиците ви ще се изсипе невиждан терор от близките на тези, които убихте и чийто живот съсипахте за да угодите на егото на едно психясало джудже.

119

Анонимен

преди 1 година

Много са ми смешни со.росоидите като почнат да оплакват русия че не и оставало нищо друго освен да използва ядреноморъжие, след което щяло да има унищожителен отговор от сащ и Англия последвано от джендърскин концерт на пуси райат в Москва. Идея си нямате на какво е способна държава заемаща една трета от сушата с десет милионна армия срещу миналата покрайна преди да прибегне до ядрени оръжия!

118

Юрофайтър

преди 1 година

Спокойно ,въоражението вече е доставено, обучението на украинските ястреби завършва.Очаквайте резултати. Путлера се държи за масата и праща пудела си да лае

117

Анонимен

преди 1 година

Двойният стандарт на Запада продължава - Косово и Украйна

116

Анонимен

преди 1 година

И кримския мост и Севастопол се считат от русия инот обикновения руски народ за руска територия и всяка атака срещу тях ще доведе до следващо ниво на ескалация и то не е непременно ядрено, а например обявяване на война и вкарване на милионна руска армия в Украйна. Да не говорим че белоруската армия всеки момент може да влезе и да заеме западната граница като прекъсне доставките на оръжие от Полша. Бедна ви е фантазията какво могат руснаците преди да обрат до ядрено оръжие!

115

Анонимен

преди 1 година

Да им дадат и ядрени оръжия. Веднъж за винаги да изметат това зло от земята.

114

путин

преди 1 година

Салфетки.....дайте повече салфетки.

113

Анонимен

преди 1 година

До 123 и за базата в Севастопол

112

Анонимен

преди 1 година

До 123 "Споко! Ракетите са за кримския мост и това не е руска територия." Както каза Кулеба - ако можехме, досега да сме го срутили. :))) Е, сега ще могат. :))))

111

123

преди 1 година

Споко! Ракетите са за кримския мост и това не е руска територия.

110

Анонимен

преди 1 година

А САЩ очакват русия да прояви разум и да изтегли войските си от международно признатите граници на Украйна, преди да са дошли ракетите с далечен обсег, защото след това вече ще е късно за русия:)

109

Анонимен

преди 1 година

Путинистран сега се прави на велик, но санкциите са в самото начало. Соловьов ми излиза някакъв мазен по тв и ми говори нещо. Откъде толкоз пари да се храниш толкова добре бе мазник?

108

Анонимен

преди 1 година

САЩ забъркаха голяма каша в Украйна още през 2014 година, когато плащаха по един милион долара на ден, за да се свали законно избрания президент.

107

Анонимен

преди 1 година

Путинистан прилича на държава от третият свят с ядрено оръжие. Понеже няма с какво друго да плаши, плаши с ядрени бомби. Защо Путинистан не пробва преди да използва ядрено оръжие да наложи санкции на запада? Защо запада налага санкции? Путинистан какво точно произвежда? Освен да вадят полезни изкопаеми от земята и да ги продават, болшевиките нещо друго могат ли?

106

Анонимен

преди 1 година

Оказва се, че СССР сам е победил Германия във Втората световна война, а американците са чакали до края на войната, за да седнат на масата на победителите.

105

Анонимен

преди 1 година

До Не Надай се, куме! "руснаците с десетилетия я изгрибат!" Охоооо, вече се готвите за времето на НЯМАНЕТО в Раша ли? :)))))

104

Анонимен

преди 1 година

До Истината Типично за руснаците и русофилията - човек, който ръси само лъжи, се е кръстил "истината".

103

Анонимен

преди 1 година

Абе уж до последният украинец щяла да проидължава войната, а то се оказа, че 60 болшевики вече са извън строя. 30 хил. са убити, и 30 хил. са ранени или безследно изчезнали. Има и друго, Украйна е напусната от 4 мнл. украинци, но и Русия е напусната от 4 млн. руснаци. Руснаците масово бягат от Путинистан. Та с тезиу темпове накрая да не се окаже, че войната ще просължи до последният руснак? Че украинците започнаха да се връщат в Освободените територии, а руснаците продължават да бягат...