142

Анонимен

преди 1 година

И докато неграмотни укри се научат да работят с тия системи току виж от Окраина почти нищо не останало.

141

Анонимен

преди 1 година

Казал го е много точно и умерено. Разбира се, че всеки пази сигурността си. И ако американците продължават да се месят в руската, това означава, че подлагат под риск и своята. И украинците много не вярваха това, което им се повтаряше осем години. И много *** от тях вече не могат и да съжалят, че не са на този свят. Жалко, но поставиха по-силен от себе си в ситуация на неизбежна отбрана.

140

Мехмедов

преди 1 година

Разум! Ама де ти!

139

Анонимен

преди 1 година

Бахахаха гащите ли оцапахте, ***??

138

Анонимен

преди 1 година

Мирише ми на руско ако?!?

137

Факт

преди 1 година

Принципно снабдяването седна държава с оръжия за воюване с друга държава си е война срещу тази друга държава и в случая Русия е в правото си да използва всякакви оръжия срещу държавите снабдяващи Украйна с оръжия

136

Анонимен

преди 1 година

До Morski Руските пропаганди винаги са били базирани на изключителна циничност, да обвиняват жертвите си в нещата, които самите те правят и да се представят за жертви, като база на още по-големи зверства. Русия прилича на трагичния герой Жокера от Батман - злодей, който отчаяно иска да "оправи" света, без да осъзнава, че той е част от проблема, или по-точно, осъзнавайки, че е чудовище, но търсещ си "оправдания" защо той е "изключение".

135

Morski

преди 1 година

"Смешен плач" - Русия може да стреля НАПАДАТЕЛНО от далеч, но защитаващата се Украйна не може да има далекобойно оръжие според НАПАДАТЕЛЯ!!! Къде е е тук "РАЗУМЪТ", товариш Путин, Лавров,Песков???

134

Анонимен

преди 1 година

До Реалист...Не ни казваш нищо ново,знае се че най голямата икономика,най голямото въоръжение са на САЩ.И ако не бяха ядрените оръжия на Русия до сега да беше изяла кютека.....

133

Анонимен

преди 1 година

До В тези няколко... А така, малко кураж. Писнало ми е от русофили, която под всяка статия за войната реват за това колко е лош Запада и как подмолно помага на Украйна да се брани. Къде остана здравословното злобеене на русофила от "сигурната победа" на Кремъл? Браво, повече такива като теб трябва да има. :))

132

Анонимен

преди 1 година

Рашъни,...говорите за здрав разум...а Вашият къде се изпари...точно Вие ли ще говорите за здрав разум....

131

Анонимен

преди 1 година

Никога руската армия не е ценила човешкият живот! Нито на своите ,камо ли на чуждите.само си спомнете руско-турската война ,а за другите няма смисъл да говорим

130

Анонимен

преди 1 година

Русия вече неможе да контролира и небето над украйна!самолетите и въртолетите се свалят веднага,а корабите са на 200км. от брега- страх от украинските нептуни и западни харпуни

129

Реалист

преди 1 година

Единствената цел на САЩ са да са господари на света. Затова САЩ вояват с всяка държава, която има потенциала да застраши световното им господство. Вояват предимно икономически, но и с военни - 80% от войните в света след ВСВ са пряко започнати от САЩ, а много от останалите войни са предизвикани от САЩ. Япония още не може да се оправи от икономическата война, на която я подложи САЩ преди около 40 години, когато Япония беше на път да стане първа икономическа сила, изпреварвайки САЩ.

128

Анонимен

преди 1 година

На украйна и трябва да издържи още седмица.оръжието вече се разпределя.а руските безаналогови ракети свършват,а те немогат да си произведат нови.по складовете е ужас и кражби.за това гърмят по цяла руZZия

127

Анонимен

преди 1 година

Колко хиляди вече умряха и колко нещастие се изсипа на земята заради един единствен човек. Вечен позор за Zомбитата му!

126

В тези няколко...

преди 1 година

...предстоящи дни руснаците са напът да реализират още няколко успеха, свързани с малките котелчета, съдържащи 5-15 000 героични украински мишленца, въоръжени до зъби с най-модерни американски оръжия и старателно криещи се зад блокирани по домовете си цивилни. Като така - прогресивните медии се надпреварват да коментират: болестите на Путин, героизма на Зеленски, победите на ВСУ, обсадата на Москва, бъдещите доставки на още по-страховити пушкала, които ще променят хода на войната. Забавно!

125

Анонимен

преди 1 година

Русия може би сбъркаха при провеждането на специалната военна операция в Украйна, като се опитват да запазят живота на цивилните, но така операцията ще продължи много по-дълго време и повече цивилни ще загинат, а и нацистите използват цивилните като жив щит.

124

Анонимен

преди 1 година

Удивявам се, как краварофилите не успяват да осъзнаят, че това как мислят те, като привърженици на най-голямата държава терорист, няма нищо общо с това как мислят нормалните хора. Това какво "мислите" вие за Севастопол и Кримския мост и случващото се в Украйна, няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. :)

123

Анонимен

преди 1 година

До 125 "И кримския мост и Севастопол се считат от русия инот обикновения руски народ за руска територия" Удивявам се, как русофилите не успяват да осъзнаят, че това как мислят те, като привърженици на терористи, няма нищо общо с това как мислят нормалните хора. Това какво "мислите" вие за Севастопол и Кримския мост, няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. :)