182

Ром"с

преди 1 година

Забравихте да добаваите от Днес,че посланика Антонов каза,че ще обнулят Украйна ако им се доставят тези "оръдия" и бият по руската територия..просто ще изтрият украинйите ...а американците както винаги са свикнали да влюват все на чужди територии.

181

анализатор

преди 1 година

Да пращат и повече хладилни камиони. Да помогнат и на Русия. Зеленски се видя в чудо откъде да намери хладилни камиони за руските трупове. Вече сериозно се говори за опасност от епидемия от холера, а това е лошо за Украйна, всъщност това ще влоши и без това тежкото положение в което се намира страната. Лошо е и за Русия разбира се, но Украйна в случая е жертвата.

180

анализатор

преди 1 година

Аха, омекнаха значи? Досега - никакви ракети на Украйна да не се пращат, че иначе Сармат, Мармат, хипермегагигазвукови ракети, ядрена война, червеното копче, Америка ще стане три континента... А сега, само не пращайте моля ви се ракети с голям обсег, да не сринат украинците милата ни Москва, пращайте само тези с по-малък обсег!

179

Анонимен

преди 1 година

Очертават се още хиляди отворени и подпалени руски консерви с пушено подчовешко месо вътре.

178

До 182

преди 1 година

Може и да увеличи жертвите....прав си. Само ще допълня...и мръвките жертви също....

177

Анонимен

преди 1 година

Като ви запука himars-а и почнат да връщат оркчетата под формата на груз 200 и 300 ще започне да ви идва разум в кухата руска кратуна.

176

ПроСоТо

преди 1 година

така че сте и с двата крака вътре,драги "отворковци"...Късметя ви е в това,че НЯМА НИКАКВО правосъдие в тая територия...В смисъл,че на никой не му пука какъв е закона и какви са общоприетите норми..Тотална анархия!

175

Анонимен

преди 1 година

Ненормалника Русия се надява на разум от САЩ. Himars до месец пристигат в Украйна, решението е взето и ще бъде обявено другата седмица. Засега САЩ не са поставили условие на Украйна да не стреля срещу рашистка територия. При триста километра далекобойност ще бъдат достъпни всички руски военни обекти в близост до украинската граница, което е причината да изквичи на умряло Русия и да плаче за проява на разум.

174

ПроСоТо

преди 1 година

така,така..Ала-бала...Но мисля че е подходящо да припомня на нашите "яаааастреби" некои текстове..Например:-"НК :-ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТОРаздел I.....Чл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години.Чл. 408. Който пряко или косвено, чрез печат, слово, радио или по друг начин се стреми да предизвика въоръжено нападение от една държава върху друга, се наказва за подстрекателство към война с лишаване от свобода от

173

Анонимен

преди 1 година

Да им пратят но тогава няма да има избирателни удари а цялостно оране. Войната ще приключи за два дни а от урките ще остане само на наркомана кьосата брада.

172

Анонимен

преди 1 година

Ненормалните азиатски убийци призовават за разум!?!?

171

Анонимен

преди 1 година

Тук е безсмислено да се изтъкват аргументи в защита на една или друга позиция ,просто САЩ трябва да влезат в Украйна и да поставят всичко на местата .На следващият ден и за Русия ще е добре - ще отпаднат санкциите , нефта и газта ще тръгнат пак към Европа , гладните в Африка ще се нахранят и така .

170

Анонимен

преди 1 година

Доставката на такива оръжия само ще увеличи жертвите.Вече няма да има избирателни удари,бомбардировки основно на военни цели.Ще наложи масирано използване на тежка артилерия и естествено броя на невинните жертви ще се увеличи в ''пъти''.На САЩ и НАТО НЕ ИМ ПУКА ОТ ТОВА, че УМИРАТ РУСНАЦИ,ДАЛИ ''ПОКРАИНЦИ'' ИЛИ ''МОСКОВИТИ'',за ''ЗАПАДЪТ'' е без разлика.Жертви да има,оръжието да се харчи.

169

Веско

преди 1 година

До Анонимен 179 . . . .Даже не знаете колко сте прав. Явно представите ви за конфликта са формирани от Нова тв. Прав сте, че искат да сринат Донетцк и прогонят жителите, обаче това го прави това Украинската армия и то години.

168

Веско

преди 1 година

Откак отмениха военната служба, военолюбците се увеличават експоненциално! Истината е, че колкото повече жертви има, толкова по-добре за "демократичния" свят и "цивилизационния" ни избор. Затова да дадем ракети със среден радиус на Украйна, да треснат Курск или още по-добре Воронеж, да умрат 3-5 хиляди цивилни руснаци, белким им обяват война и вече наистина пуснат ракетите към Киев. Тогава вече ще говорим за стотици хиляди убити и с кеф ще нападнем Русия :)

167

Анонимен

преди 1 година

Това, което Путин прави в Донецк е същото, което се правеше в Мариопул, срива се града тотално до основи. Разрушават града докрай. На това Путин му вика "освобождение". Просто заради това, че народа на Украйна не желае да бъде "освобождаван" от агресора, окупаторите разрушават всичко. Като сринат Донецк до основи ще кажат, че е "освободен". Представете си така някой да "освобождава" София и Пловдив, като ги срине до основи.

166

Ганчев

преди 1 година

А всички миролюбиви хора по света се надяват най-сетне руснаците да поумнеят и да пре кратят агресията си в Украйна и всички престъпления свързани с т.н. от тях "операция " от хитлеристки образец завоевателна война в Украйна ! Слава на Украйна и нейния храбър народ !!!Долу кървавите ръце на руските фашисти от Украйна !!!

165

Анонимен

преди 1 година

Светът прилича на кошер,който се роди.Всички коментиращи тук сме пчели- работнички.Може ли някой да каже колко са пчелите- царици?

164

Куку

преди 1 година

До АнонименВ нета има интервюта от бивши служители в посолството на Русия в Германия и там ще разбереш какво е правил некадърния чекист. През 90 години е бил безработен и от няма на къде е въртял като таксиметраджия той сам си признава в интервю,както и Шойгу никога не е бил военен и генерал но това не му пречи да носи мундир и ордени.Фалшиви герои в бутафорна държава!

163

На колене..!!

преди 1 година

Молбите се правят на колене