202

Анонимен

преди 1 година

Допуснат е много цинизъм

201

Анонимен

преди 1 година

До до 218. Като цитираш чужда мисъл в началото хората бързат и ти слагат минус, защото вече се дразнят от тази метафора. После разбират че са сбъркали но вече е късно да се поправят. Сам си си виновен и сайта също.

200

Анонимен

преди 1 година

Краят на Великобритания и САЩ е много по близо. Русия ще ги победи, Русия винаги побеждава. Слава.

199

Анонимен

преди 1 година

Краят на Русия е близо

198

до 218

преди 1 година

"Джужака в Хага и настъпва 1000 години мир!" --- За кой джуджак от двамата говориш? За по-дребния ли, дето затри Украйна и съсипа ЕС ли? Че и цял свят да му плаща за келешлъка и дрогата!

197

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен .. Няма какво да се преговаря - границата по Москва,Казан Волгород! Джужака в Хага и настъпва 1000 години мир!

196

Анонимен

преди 1 година

Не само че ни управляват луди ами луди пишат по форумите. Не разбирам защо се допускат вопиющи глупости.

195

Анонимен

преди 1 година

Ако Зеленски се махне двете страни ще се разберат. Зеленски е преч ка. Да го приберат на запад но да се махне.

194

Анонимен

преди 1 година

Кому е нужна тази война, кому? На европейските държави не е нужна, защото губят икономически, нито на Украйна или Русия е нужна, защо тогава умират хора,деца и се извършва геноцид над славяните, защо? Спрете докато е време! Зеленски, върви си, ти си отговорен за тази ситуация и многото загинали в Украйна!

193

Уил Смит

преди 1 година

207 братчед земи пиши на руски бе не се мъчи с инглиша, прочети какви глупости си сътворил

192

Уил Смит

преди 1 година

Решението вече е взето, MRLS тръгват за Украйна, от 40 до 300 мили обхват в зависимост от ракетата, а США имат 700 ХИЛЯДИ заряда с различен обхват! И над 1300 високо подвижни пускови установки!

191

Алекс

преди 1 година

Разумът приключи на 24.02.След това само бой по фашистка Русия до пълния и разгром.

190

Анонимен

преди 1 година

Треснете една ракета в Москва и избийте руските чукундури от руската телевизия. Ако може да разчлените и онзи пияндурник Дугин още по-добре.

189

До т.нар. Анализатор

преди 1 година

Не си схванал съвсем, човече. Това е предупреждение, изразено по дипломатичен начин. Така правят дипломатите. Не говорим в случая дори за това, кой доколко е в състояние да изпълни заплахите си и дали би го направил. Това е "стратегическото двусмислие", измислено от американците.От друга страна, американците не познават наистина добре руснаците, въпреки многото си "тинк танкс" за Русия и не разбират, че когато руснаците заплашват, не блъфират, а изчакват дали ситуацията ще ескалира. Опасно.

188

Отговорът

преди 1 година

Тогава ще думнат ръководството в Киев, а може и в САЩ да летят ракети. Амин дай-БОЖЕ!

187

нищо чудно да стане

преди 1 година

Ако САЩ даде на Украйна ракети с голям обсег и треснат Москва,това ще е най-големия кашмер.Все пак това си е война!

186

Какво следва

преди 1 година

Путин вече предупреди (и то неведнъж) че нападение срещу Русия е единствената причина, поради която Русия може да използва ядрено оръжие. Дано не се стига дотам. Украинците точно за такова нападение могат да използват системи за залпов огън с обсег от няколко стотин километра. Има за какво да се замислят САЩ.

185

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 196: "Никой не я карал да започва да бомбардира Украйна"? Точно обратното: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне.

184

Анонимен

преди 1 година

Русия да не се надява на подобни илючзии. Никой не я карал да започва да бомбардира Украйна.

183

Анонимен

преди 1 година

И аз се надявам и вярвам, че руснаците и американците трябва да се разберат по човешки, на Зеления не вярвам, той сам си призна преди време, че страхува от укро-нацистите ,а сега се преструва на техен защитник, цялото население на Украйна се страхува от укро-нацистите и Азов,Айдар и други подобни фашистки организации.