189

наблюдател

преди 1 година

Забравил е,че Полша е член на НАТО.

188

Бай Ганьоф

преди 1 година

До Бонго Бонго. И гей паради , *** и пр. Има Запада

187

Анонимен

преди 1 година

Видеото на Кадиров е от преди 3 дена. Обиколи каналите в телеграм.

186

ЬЬЬ

преди 1 година

Самонадеяните *** са опасни най-вече за себе си,а забогателите по някакъв начин глупци са опасни за целия цивилизован свят.

185

Анонимен

преди 1 година

Подадох сигнал за долния с радикалния ислям.

184

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Защо цитираш само част от написаното като го вадиш от контекста. Говориш за радикален ислям но рафикалист си ти и всички които налагате джендърската идеология сте радикали и нямате нито християнски нито никакви ценности. Цитираш в началото за да получиш лайкове и пари на чужд гръб. Написал си псевдоценности.

183

Анонимен

преди 1 година

Католиците отдавна си го търсят ,а и са на първо място по алкохол в Европа ,алкохолиците им победиха ,Беларус ,Украйна и Русия )

182

Анонимен

преди 1 година

До 200: всяка държава и всяка култура има право да й уважават традициите. Да те светна - в Св. Петър в Рим, дори мъж не може да влезе примерно с бермуди. Дават ти кърпа да се увиеш. Ама как да го знаеш това като си видял свят само от телевизора.Част от наглостта на западната цивлизация е това че си мисли, че има право да налага своите ценности и разбирания на всички.

181

Анонимен

преди 1 година

Благодаря на dnes.bg че изтри някои АНТИБЪЛГАРСКИ КОМЕНТАРИ!!!! Но защо ги допуска??? Знаете, че е престъпно да ПРЕДАДЕШ РОДИНАТА СИ БЪЛГАРИЯ!!!

180

До 206

преди 1 година

Не си разбрал нещо май ! Кадиров подкара автобус с предали се Азовци към Грозни за да ги съдят там според законите на Чечения.

179

Анонимен

преди 1 година

Русия спокойно и уверено води военната операция и целите ще бъдат постигнти. Ама какво ще стане с Одеса, какво ще стане с Киев - момчета, това не е ваша работа, това ще се реши от Русия.

178

Анонимен

преди 1 година

Иване какви глупости пишеш. Събуди се.

177

Брадата та Мaнгycтa

преди 1 година

За това ли се криеш във дупките на жилищните сгради познат още като ТикТок Боец нещщастник шушшумига

176

Анонимен

преди 1 година

Путин назначи Рамзан Кадиров за шофьор на рейс ***/RKadyrov_95/2155 - Рамзан е много щаствлив, похвали се в Теlegram, кара и пее!

175

Анонимен

преди 1 година

Русия провежда военна операция по денацификация и демилитаризация на Украйна. И това не е "Квартал 95".

174

Анонимен

преди 1 година

До обонго. На Запада парите са крадени. Те са колонизатори. Убивали са хора в колониите си и то с особена жестокост.

173

Анонимен

преди 1 година

До само питам. Що за същество си ти да напишеш тези глупости.

172

Бонго Бонго

преди 1 година

СССР започна разпада си от Полша като подобна ситуация е била в азовстал.Биели руснаците с прашки и метални топчета и успяват да надделеят над руснаците, над танковете. И се оттеглят и сядайки на масата за преговори получават свободата си . От там се прехвърля към Литва, към Германия, към България и Румъния и срива целият СССР.Пак подценяват. И пак ще ядат дървото руснаците. Запада има и пари и оръжия и обучени армии.

171

До 202

преди 1 година

Много ПРЕДАТЕЛИ И ***!!! Защо сте в България, щом тя вече не е ВАШАТА РОДИНА! Това което правите не е законно!!! ТОВА Е ПРЕСТЪПНО!!!!!

170

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 200 "Забулил бил чеченките. Ами че те са мюсюлманки. Такава е традицията." Изродското пробутване на радикалния ислям от тия, дето водят кръстоносен поход срещу Запада, защото уж не защитавал"традиционните ценности" сваля маската ти, и лъсва ИСТИНАТА, че нито ви пука за традионните християнски ценности, нито за славяни, нито за нищо. Пука ви да подкрепяте кървавия руски режим. За твое сведение - Ислямът не постулира непременно забулване. А забулването се налага и на ПОСЕТИТЕЛКИТЕ.