120

Анонимен

преди 1 година

Рошавия партигей стяга нова интрига. Важно е веселбата на даунстриит да върви. Да си пие лекарствата. Няма какво да заплашват. На Путин му трябва само една клечка в житата на Окрайня и Нeoнациста Борел ще яде хляб от Фащ

119

Анонимен

преди 1 година

".......Урсула призовава Русия ......." Аз пък призовавам Урсула да освободи топлото и доста доходно кресло в Европейския парламент.

118

Анонимен

преди 1 година

Русия губи. Щом почна да заплашва Полша, Франция, Германия, България, Румъния.. смятай..

117

Анонимен

преди 1 година

Интересно, а българското зърно защо се изнася с жп-то за турско и гръцко,?

116

Степа Бандеровски

преди 1 година

Крим не е окупиран от никой. Крим е Русия и Русия е Крим. Това е! Щом ония правят каквото си искат и нашите ще правят каквото решат. Не е ваша работа къде и какво се транспортира. По-добре за Сирия отколкото за Хамерика четата.

115

РУСИЯ ПОЛЗВА ЗЪРНОТО

преди 1 година

..КАТО ОРЪЖИЕ И СЕ ОПИТВА ДА ИЗГОТВИ "СВЕТОВЕН ГОЛОДОМОР" --КАТО НАВРЕМЕТО С УКРАЙНА....../ПУТИН Е ДОБЪР УЧЕНИК НА КГБ/КПСС И СТРИКТНО СПАЗВА "ПРИНЦИПИТЕ И МЕТОДИТЕ НА ЛЕНИНСКИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ"..../

114

Анонимен

преди 1 година

Поредната Гьобелсова пропаганда !

113

lala

преди 1 година

Баси тъпата пропаганда. За какво ѝ е на Русия това зърно, при условие, че произвежда в пъти повече, а, *** от Днес.бг?

112

toti

преди 1 година

Русия се оказа не само агресор ,но и КРАДЕЦ НА ХЛЯБ!!!

111

Анонимен

преди 1 година

Черномолския флот на Русия е обречен. Има две възможности или ще си натиска парцалките в Севастопол, или ще замине на дъното на Черно море.

110

Анонимен

преди 1 година

Както винаги Русия се занимава с мародерство в особено големи размери. Разграбват зърното на Украйна и го продават и представят за свое. А хилядите жертви в Мариопул се оказаха че са резултат от натрупаната готова продукция в Азовстал за над милиард долара която в момента се мародерства от руските сили и с кораби се отнася в Рашистан. Навремето по същата схема "освободителя" СССР разграби България като за целта я обяви за държава загубила войната и то при 40 хиляди български жертви срещу Хитлер.

109

Анонимен

преди 1 година

Каква битка какви пет лева? Кой ще се бие с Русия бе мaлоумници? НАТО ли ще посегне? Нали после няма да съществува. Руснаците ще изкъртят физиономиите на всеки който се опита. Едно зрънце няма да излезе от Украйна. Какви oлигофрени се правят на специалисти не е истина. Не знаят на кой свят се намират горките. Абсолютно невежи хора и във военно-техническо отношение и в стратегическо и в историческо. Тръгнали да водят война с най-мощната армия в света и ядрена сила номер едно.

108

анонимен

преди 1 година

Не само с хляб ще живее човек , но с всяко слово , което излиза от Божиите уста .

107

защо

преди 1 година

Защо триете . Къде ви е демокрацията и свободата на словото ? И вие сте жалки комунисти.

106

Коя

преди 1 година

Коя орбита , на кой свят , в света на свръх богатите и посредствените бедни , мислещи че живеят в клуба на богатите , защото са им подхвърлили някой кокъл срещу лоялност и лаене срещу изток . Това ли наричаш цивилизация ? Че имаш айфон и втора ръка кола и блъскаш по 12-14 часа , за да си платиш наема , тока ,детската градина на детето и храната , не говорим въобще за време и пари за култура , опера , музеи, екскурзии . Защото тия екстри са недостъпни за обикновените хора . Я се разкарай .

105

Анонимен

преди 1 година

Украина е на 6- то място по износ на зърно.Най- големите износители на зърно са Русия,САЩ и Канада.Не ми изглежда реалистично Украина да изхранва 400 млн.души с износ на зърно.

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Неграмотни прости хора управляват Русия. Провалът е неизбежен." ---- и още 100 пъти да го кажеш/напишеш реалността няма да се промени.

103

Анонимен

преди 1 година

Неграмотни прости хора управляват Русия. Провалът е неизбежен.

102

Анонимен

преди 1 година

ПРЕВЕЛИ СТЕ ДОСЛОВНО СТАТИЯТА НА Peter Apps, КОЯТО ПО-СКОРО ТРЯБВА ДА Е "БИТКАТА ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ ПРИСТАНИЩА..." ОСВЕН ТОВА, АКО УКРАЙНА ИЗНАСЯ 6млн ТОНА/месец (grain a month by sea) ЗНАЧИ ИЗНАСЯ 72млн/год - НЕЩО НЕ СЕ ВРЪЗВА СЪС ЗЪРНЕНИЯТ БАЛАНС (добив пшеница 15-20 млн т/год). НА ТИЯ 400 МЛН ДА НЕ СА ИМ ДАЛИ ПО ЧАШКА ЖИТО ЗА БОГ ДА ПРОСТИ?...И КАКВО Е ТОВА "Прибирането на пролетниците.." МИНЗУХАРИ И ТЕМЕНУЖКИ ЛИ ЖЪНАТ. А НАЙ-МАЛКО ОТ ВСИЧКО Е УЧУДВАЩА ЧОВЕШКАТА ГЛУ-ПОСТ, ЗАЩОТО ТЯ НЕ ХОДИ ПО Д

101

Анонимен

преди 1 година

Гатанка. Имаш зърно, гладен ходиш. Газ газиш, кола немаш. Вода имаш, съдомиялна нямаш. Що е то? Скъсан рушляк-***.