39

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Ако за коментиращите Днес забранява употребата на думата "м,,а..й..м..у...ни",то защо тогава самите те употребяват същата,ако значението й е лошо? Позор,ама турски и еврейски позор до там,че и шиите на некои джапат в позора,роден от мръснишките им тела,глави,крайници.

38

Hoho_Boho

преди 1 година

До Русия... .Има логика! Путин я пуска тази зараза. Тя я има само в натовските държави. Не е ли очевидно, не забелязваш ли къде се разпространява? Путин е способен на всичко, дори да ти пусне ядрена бомбичка на главата ти. Бъди здрав!

37

Hoho_Boho

преди 1 година

"Това не е заболяване, от което обществеността трябва да се страхува. Не е като ковид", Силви Бриан, експерт от СЗО. Но да уточним! Мре се, колкото от ковид - 1% летален изход, колкото и при ковид. И се разпространява по-бързо от ковид. За 20 дни - 20 държави, а на ковид му бяха необходими три-четири месеца.

36

Използван

преди 1 година

МТрял

35

Русия

преди 1 година

Най-малко четири контролирани от САЩ биолаборатории работят в Нигерия, откъдето произхожда маймунската шарка. Това заяви в петък началникът на войските за радиационна, химическа и биологична защита на въоръжените сили на Русия Игор Кирилов, съобщава ТАСС.Той припомни, че според доклад на Световната здравна организация западноафриканският щам на маймунска шарка е пренесен от Нигерия, където Съединените щати са разположили своята биологична инфраструктура.

34

Hoho_Boho

преди 1 година

Путин губи. Използва последното, което му е останало - шебек шарка...

33

Не

преди 1 година

Е ясно кой на кой е приятен

32

Анонимен

преди 1 година

Не е от био лаборатория като Ковид ли?

31

Русия

преди 1 година

Азовстал падна и на следващия ден в централата на ЦРУ в Ленгли се появиха нови две звезди, символизиращи загиналите по време на акция агенти. Сигурно е случайно съвпадение

30

Анонимен

преди 1 година

Аз решавам кога.щемси тръгна и ще преценя дали ще го направя не желая нито да ми давате акъл нито да ми казвате какво да правя колкото до другите неща тепърва явно ще се погрижа да няма тоя баланс за претенции приятна вечер

29

Анонимен

преди 1 година

А още нещо ако не съм аз половината не става и *** за зеле само философи когато дадеш шанс на млад човек да се развива и да работи а не да му пречи и да научавам всичко от външни хора че на Еди кои от злоба в забравил да каже това което мисли дръжте си го аз ще си ги научавам и без вас а на проявеното доверие благодаря да ви се връща

28

Анонимен

преди 1 година

Вижте как пенсионерите се ценят самите.Интересно мие млад човек в малък град къде да иде да работи и се реве по младия ти *** тук *** та.Абе другарю малък град като Ловеч много добре знам как стоят нещата вие си искате ваш човек да ви ходи по гаидата и да ви слугува е съжалявам знам за всички мръсотии по мои адрес които вършите бъдете здрави.

27

Hoho_Boho

преди 1 година

Шебек Шарка - новият хит. Протича леко, за месец и се мре малко, САМО един от сто. Има и ослепели от нея, но рядко. СЗО казва - няма проблем! Не е от Астро Зенека..

26

Анонимен

преди 1 година

Ако някои се замислиха от днес че наесен искат ковид а кои.ще работи

25

Анонимен

преди 1 година

На хипохондрик като мен, с бустерна доза против Ковид,изкарала ковида без да разбере, ми идват малко в повече вече техните шарки ,хепатити и т.н. Айде стига вече с тези вируси. И да, вярвам в науката и медицината, но тези хора прекаляват.

24

Hoho_Boho

преди 1 година

Нема да се плашите. ..Смъртността от маймунска шарка е само 1%, колкото Ковид19 и трудно се разпространява - за 15 дни в само 20 държави я има. ..На ковида му бяха необходими три месеца... И няма връзка с Астра Зенека

23

Анонимен

преди 1 година

Що да не би да са готови ваксините?!?

22

Анонимен

преди 1 година

Заболяването не било като К-19, но било като СПИН. Ще ви ваксинираме ,но след 21 дена. Няма да помогне, но ще се споминете с ваксина както при К-19.

21

Анонимен

преди 1 година

За сега ваксина не, но карантина месец да. И като останеш без работа, глад и смърт. Да живее СЗО които са мафията на света.

20

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че няма нужда от ваксина. Стига само да не мушкаш в мъжки ***.