59

Неслучаен минувач

преди 1 година

В Азия новите вируси се появяват когато бъде изядено неидентифицирано животно.В "цивилизованата" Европа - при полов контакт с неидентифицирано животно.

58

Случаен минувач

преди 1 година

Защо не пишат че заразяването става при многократни полови контакти с болни заразоносители? Рейв партита с маймунки и други животинки за любители на екзотиката.

57

До 58

преди 1 година

Болест подобна на Марбург е описана в пророчеството на Сара Хофман от 1979.

56

Анонимен

преди 1 година

В Astra Zeneka има маймунско ДНК. + LGBTQ = AZLGBTQ

55

Анонимен

преди 1 година

То и за ковид нямаше, защото аз не съм ваксан и ми няма нищо. Никога не съм бил по-здрав

54

Анонимен

преди 1 година

Още преди 3 месеца, имаше инфо за нова епидемия авързана с маймуни и болестта Марбург. " Елитните" вече дават нареждания ка точно ще се проведе следващия геноцид. И той ще е доста по насочен. Като чета ккви закони и закоета приемат и променят всеки ден се очертава " Прекрасен нов свят" Децата отглеждани от правителството в " градини" и " училища" Семейството абсолютно изтрито, като единица и всички деца ще изповядват ню ейдж сатанизъм. И ще минат под дъгата разбира се. Така че хора стягайте се

53

Анонимен

преди 1 година

Масовата май мунизация се отлага за есента, когато оффцте се върнат в кошарата и няма бачкане нито училище без боц.

52

Анонимен

преди 1 година

Как така!? Искам си ваксина! Даже ако може всекидневна, да съм сигурен за живота си.

51

Я да видим

преди 1 година

то и любимата ви журналистическа болест не заслужава някой да се страхува от нея :) Просто ви беше доходна :) Хората измряха не от болестта, а от страха! ПЛАШИЛА!

50

samba

преди 1 година

Споняте ли си генерал Годжи как говореше за ковид в началото? Нямало за какво да се притесняваме, било като грип ... А по някое време, след намеса на СЗО, смени плочата - идел вирус със страшна ярост. Та така и тука - само трябва напън от СЗО и веднага ще почне "факсинацията"!

49

Анонимен

преди 1 година

До Охо Бохо, човече а прочете ли точно как са се заразили тия много хора, а? На рейв парти за същества от под дъгата! Та, ако е много заразна тая шарка, задайте си въпроса дали пък не е по-удачно да забранят сбирките на дъгопоклонниците, а не да бодат нормални хора! От толкова извращения пак ще направят някоя простотия. Но тоя път ще има свалени и линчувани правителства по целия свят. Гарантирам.

48

Анонимен

преди 1 година

То пък това остана. Масово да ни бодат зариди болест ходеща предимно по изтращеняци. Ако обаче това се прехвърли върху нормалните хора си мисля, че много изтращеняци ще го отнесат. На хората им писна от забрани, карантини и ваксини под строй. Тоя път ще има яки бунтове и бой по канчетата на много народ. Та, дано СЗО да не повтори старите грешки. И в тоя ред на мисли, кога СЗО ще обяви отпадане на световната епидемия, че да пътуват хората нормално? Крайно време е ковид да се свърши официално!

47

Анонимен

преди 1 година

Не е проблем! Тая зараза е само за про-американски ***-пропагандатори, съответно десетина - педнадесет човека за цяла България !

46

Анонимен

преди 1 година

На маймуни ни обърнаха.Голямото лъгане на хората е ежедневно.

45

Евроатлантик

преди 1 година

Задължително ваксиниране с ваксина за тая маймунска шарка.Поне 5ваксини плюс една цистерна доза да си сложите.Бизнесът с тия субстанции трябва да върви.

44

Оффф

преди 1 година

Ковида знаем - китаец е изял прилеп. Какво за бога е правил африканеца с ***? Не не, не бързайте. Оставете тази мисъл да отлежи в мислите ви.

43

ТРЯБВА

преди 1 година

Забрана на правенето на секс само така ще се опазим от тая маймуунска работа.

42

Hoho_Boho

преди 1 година

Имат информация за интимния живот на заразените с маймунска шарка, но не знаят дали всички, те са ваксинирани с Астара Зенека..

41

Засичам

преди 1 година

Радиационен фон 55опасно ли е

40

Мани

преди 1 година

Я тая куха ...тя може и да слезка от клона