66

Анонимен

преди 1 година

Рубладжийте вият на умряло,мед ми капе на сърцето.

65

Анонимен

преди 1 година

Единственнот хубаво нещо на Еврото е, че когато пътуваш не се налага да сменяш валути и после да се чудиш какво да ги правиш. Но само до тук. В Германия като го въведоха задраскаха ДМ и написаха Евро зад цената. Уви не и на заплатите, които чинно бяа презичислени.

64

От 60

преди 1 година

До до 60 анонименАз просто попитах кое е + на еврото? За Възраждане нито съм писал, нито съм споменавал. А колкото до Възраждане, не знам какви са, но канадеца си е чист "сач" който явно си отмъщава за нещо.

63

Анонимен

преди 1 година

Символите на всяка държава са: Знаме, Герб, Химн, Валута, България за да пребъде трябва да си остави българските символи - българското знаме, българският герб, българският химн и най - важното българският лев.

62

Анонимен

преди 1 година

До до 64Едни разширяват, други раздробяват. Кажи сега за миротворците, те какво правят. И много моля, с тази разпенена уста по-полека, тук споделяме мнения и не се плюем и квалифицираме. Преди нахлуването на Русия, Украйна е била разпродадена за жълти стотинки и шепа бонбони.

61

Анонимен

преди 1 година

Путиняците гледам си умират на мъка,че ще приемем еврото.Марш в Рашистан да ядете рубли продажници ддолни.

60

До 2 емигранта

преди 1 година

Съгласен съм с Вас, че ПП няма вина за скока на цените(засега), но че сгрешиха, че се отказаха от газ от Русия и това ще доведе до още по-голяма инфляция е ясно на всички с малко разум. А какво е виновен Путин за вдигането на цените... Не той, а ЕЦБ и печатенето на евра и долари води до поскъпването... + санкциите към Русия и карантината в Шанхай и Китай истрелват цените на горе..

59

до 64

преди 1 година

От какво ще спасява Путин Русия бе, нали те са били добре в социализъм, от какво ще я спасява ? Този кр'е'тен Путин не спасява, той окупира и разширява границите си, а украинците са по техните земи много преди да я има Русията, дори и ние сме биле там преди украинците ! Путин не спасява, той разширява, завладява чужди територии, Путин е агресор и убиец, а вие българските болшевики сте завършени и'д'иоти !

58

Анонимен

преди 1 година

Да се върнем на еврото, моля да споделите предимствата и ползите които ще имаме, а след това да ни обясните и евентуалните негативи

57

до 60 анонимен

преди 1 година

Никъде не съм казал, че еврото ще е от полза за България, само съм намекнал, че имаш липса на разсдък ! Аз съм емигрирал и зная колко не е добре за слаби икономики да приемат еврото ! А Възраждане са измамници но това е трудно за разбиране от слаби в главата меко казано и дадох пример за измама от Копейкин !

56

Анонимен

преди 1 година

До емигрантПутин започна война за да спасява собствената си страна. Не той наложи санкции, заради които цяла Европа сега страда. САЩ защо не започнат да връщат дълговете си, все пак имат доста да връщат. Не сме кастрирани, но явно на някой много му се иска да бъдем. Като казваш че се е крало, ами този от който е откраднато (ЕС) защо не каза нищо по въпроса, а чакаше ехидно.

55

илиана йотова

преди 1 година

Еми така ще е, като корнела и чалгаря здраво стискат кокала и не искат да се махнат. Ще стоят, докато тези съсипят държавата окончателно, а после ще се правят, че не са разбрали и нямат вина.

54

емигрант

преди 1 година

Написах,че приемането на еврото ще е грешка, но защо този народ не разбере,че в момента ПП нямат вина за скока на цените на нито един продукт?Войната на Путин-болшевика носи вината в целият свят,защо не започнете да мислите,толкова ли сте кастрирани от към мозък,могъщите икономики са разклатени вие искате в България да не се отрази,все пак ПП се справят поносимо добре,вие не ревахте когато ГЕРБ с Тиквата ви ограбваха всеки ден чрез асфалт и саниране,за 11-12 г.липсват над 100 МЛРД.ревете за тях

53

Анонимен

преди 1 година

До до 34 гостТи понже се вижда, че разбираш, я ни кажи кои са + на еврото за България?

52

Анонимен

преди 1 година

Българският Лев е свят за мен, нека си остане, но да струва колкото еврото, така ще ни е по-добре, УБЕДЕН съм

51

Кармен Златарева

преди 1 година

Питайте който си искате от Запада,наш или местен....Какво се промени от въвеждането на еврото там и как се справят и в момента? Един,ама един няма да ви каже че е доволен и че нещата са се променили към положително. Или, бедните станаха по бедни а богатите по богати....А при нас ще настане Мор!

50

Анонимен

преди 1 година

Така се крият кражби най-добре! И тук ще сме първенци! Без референдум! )))

49

до 34 гост

преди 1 година

Госте, ти наистина си гост, но на разума, щом си симпатизант на Възраждащите ппростотията ? Като не разбираш от икономика поне не доказвай кухата ти глава колко лесно е манипулирана от измамникът Копейкин ? Защо вярваш, че тези шарлатани Възраждане ще ти направят живота по-добър като вождът им доказа, че е измамник след като се разведе фиктивно за да не плаща големи данъци ? Той *** държавата, ти му вярваш, че ще те ОПРАВИ, може но отзад ?

48

Закон

преди 1 година

Който е гласувал за тези,само да приема Еврото

47

анонимен

преди 1 година

България няма мъже! Има страхливци