106

Асенка Василева

преди 1 година

Ще питам първо мъжете ми Румен и Румен дали да въвеждаме еврото!

105

Анонимен

преди 1 година

Тоя че ни върнат в 1 клас ,ако не ги свалят

104

toti

преди 1 година

Ами и сега почти всички лекарства са в евро и лев,така че само да скачат заплати и пенсии и ние сме равнопоставени ..поне на думи

103

Darth shadow

преди 1 година

еврото става само за едно, да си палиш печката :)))

102

Анонимен

преди 1 година

Дали си държиш парите в евро си е твой проблем и риск, ние си искаме лева и няма да позволим да ни крадат, ако ни се изпречиш ще бъдеш смазан, ха-ха хи-хи!

101

Анонимен

преди 1 година

Понеже съм бал-ама държа от 4 години всичките си спестявания в швейцарски франкове

100

Анонимен

преди 1 година

България приема еврото и почва като най-бедна страна да крепи най-богатите страни в европа като германия, франция, италия, те са закъсали и им трябват балами да им помагат.

99

анонимен

преди 1 година

Да дойде Стив Ханке и да ни каже как да се отвържем от еврото и се вържем към швейцарския франк , нали щяхме да ставаме Швейцария на Балканите. Няма да ни плаши инфлацията в ЕС.

98

Аз промяната

преди 1 година

ЗА ЕВРОТО СЪМ А ВИЕ БЕДНЯЦИТЕ КАКВО ВИ ОСТАВА ДА ДРАСКАТЕ ТУК ПРОСТОТИИТЕ СИ И ДА ОБИЖДАТЕ

97

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Браво!!! Даже закъсняхме доста.

96

Анонимен

преди 1 година

Откакто стана войната в Украйна, всичко ми е в Евро, за да ми е по-лесно.

95

Това истината - евро

преди 1 година

ВЕЧЕ ВСИЧКИТЕ МИ СМЕТКИ В БАНКАТА СА МИ В ЕВРО... ХАХАХААА....ТЕГЛЯ И ОБРЪЩАМ В ЛЕВОВЕ...!

94

555

преди 1 година

Литва, Латвия и Естония приеха еврото и сега са са с най-високата инфлация а ЕС Бедните страни са обречени след промяната на още по-голямо обедняване. Самия Стив Ханке(бащата на валутния борд) каза че тази стъпка не е удачна за България. Той е добронамерен към страната ни и голям икономист и няма как да пренебрегнем мнението му.

93

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да приемем за валута "ГЛИЦЕРИНА"... понеже като го вкараш в д=у=п=е=т=о лесно се с=е=р=е!... Депутатите знаят за това, понеже го използуват скришом от народа всеки Божи ден и затова не предлагат "ГЛИЦЕРИНА" да бъде приет като валута!

92

Някой

преди 1 година

До Аз промянатаДано ти се развие и малко мозъка

91

Тенгри кан

преди 1 година

Време разделно настъпва, дами и господа, натурализирани еуропце;))) Времето раздел но е Часът на Истината! Сега ще си проличи, кой какъв е и коя партия, каква е, сиреч българска ли е или интернационалистическа, т.е. европейска. Защото БСП като каат: Ний сми българска партия, ама искаме еврото, е, българска партия ли са? Партия, която заличва един от националните реквизити, каквато е националната валута - лева, как може да се нарече българска? Същото го отнесете за ГЕРБ, ДБ, ИТН (ПП са ясни),ДПС

90

Анонимен

преди 1 година

тия не стига дето фалираха България а сега искат да фалират и Евро съюза

89

Анонимен

преди 1 година

Няма как да въведат еврото при инфлация по висока от 1,5%, а в България инфлацията е 14.4% по статистика, а реалната е над 40%.

88

Анонимен

преди 1 година

Защо Швеция, Унгария, Полша, Чешка република, Хърватия, Румъния и др. не са въвели все още еврото? Те по глупави ли са от нас, а и стандарта им е много по висок от нашият.

87

Анонимен

преди 1 година

Влизането в Еврозоната гарантира скок на цените с 20%-30%. Властта буквално и ефективно ще умори пенсионерите от глад. България е и единствената страна от целия ЕС, която влезе в евросъюза без референдум и се кани да влезе и в паричното семейство на Европа пак без допитване до гражданите.