254

Анонимен

преди 1 година

Този грачи като сврака. Е---ти гласа и ораторските умения. Дори за украинец е прекалено прОтивен.

253

надявал се е

преди 1 година

да обедини света срещу Русия чрез актьорските си умения и е сметнал,а и още очевидно смята,че е възможно,но бразилският президент Болсонаро в началото на войната го нарече треторазряден комедиант и не откликна на призивите му,а пък опонента му за президент - бившия Да Силва и вероятно и бъдещ каза,че за него е отговорен колкото и Путин за войната.

252

Анонимен

преди 1 година

тоя само иска,иска,иска,аман..заради неговите искания ЕС е в криза.

251

рибока

преди 1 година

Не си играят с Русия,толкова могат,а че някой е повярвал,че ще смачкат Русия със санкции,ще я раздробят със санкции и даване на оръжие на Украйна си е негов проблем.НАТО бе създадено да за има що годе противовес на СССР в Европа,тъй като Европа без САЩ и с Англия и Франция е беззащитна и нищо не се е променило.Русия не е в задния двор на САЩ и като финансират съседна страна да сменят режима,а е основен военен съперник на САЩ.Какво да очакват на над 80% от света им е ясно и витаят в небесата.

250

Qwerty

преди 1 година

ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА НЕДВУСМИСЛЕНО, ЧЕ ФАШИСТКИТЕ ДЪРЖАВИ-АГРЕСОРКИ КАТО ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ И ПУТЛЕРАСТКА П.Р.О.С.С.И.Я, ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗМАЗАНИ ЗА ДА ИМА ТРАЕН МИР. ВСЯКАКВИ ОТСТЪПКИ И КОМПРОМИСИ КЪМ ТАКАВА ***, ВОДЯТ ЕДИНСТВЕНО ДО ПРЕГРУПИРАНЕ, ПОПЪЛВАНЕ НА ВЪОРЪЖЕНИЕТО, ИЗЧИСТВАНЕ НА ГРЕШКИТЕ И НОВИ ВОЕННИ НАПАДЕНИЯ.

249

QWERTY

преди 1 година

ИСТОРИЯТА ПОКАЗВА НЕДВУСМИСЛЕНО, ЧЕ ФАШИСТКИТЕ ДЪРЖАВИ-АГРЕСОРКИ КАТО ХИТЛЕРИСТКА ГЕРМАНИЯ И ПУТЛЕРАСТКА ***, ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗМАЗАНИ ЗА ДА ИМА ТРАЕН МИР. ВСЯКАКВИ ОТСТЪПКИ И КОМПРОМИСИ, ВОДЯТ ЕДИНСТВЕНО ДО ПРЕГРУПИРАНЕ, ИЗЧИСТВАНЕ НА ГРЕШКИТЕ И НОВИ ВОЕННИ НАПАДЕНИЯ.

248

русофил

преди 1 година

Прав е Зеленски! русия трябва да се смачка и просто да дава петрол и газ на останалата част от света. Сто процентова бензиностанция за друго не става!

247

Анонимен

преди 1 година

До Не фен на Путин. Даже и ти не си вярваш.

246

Анонимен

преди 1 година

Това нагло джудже не случайно е по-ниско и от Путин.

245

Ясно е!

преди 1 година

Ако спрат санкциите, бензина ще падне двойно и ще се къпем в жито и олио. И инфлацията ще стане дефлация за дни. Разбирам санкциите да помагаха нещо- ама не! Също както с ваксите! Само тормоз! А ние да плащане сметката и затягаме коланите.

244

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Русия се отказа от нападението си над столицата Киев"- Само журналистите и пишман експертите не разбраха още, че превземането на Киев не е била целта на Путин-поне за сега-, а за да дислоцира украински войски далеч от моретата и юга, които бяха истинската цел на Путин. И ги превзе! А град като Киев без да бъде разрушен до основи се превзема по друг начин. А и Киев е историята на Русия.

243

Анонимен

преди 1 година

Наште Су-та не са ли достатъчни да обърнат играта?

242

Анонимен

преди 1 година

До справедлив Когато всичко приключи такива речи ще можеш да изнасяш само пред огледалото. Изповядването на руския нацизъм ще бъде престъпление.

241

1

преди 1 година

До уточнение Уточнението ти не е никакво "уточнение", а повторение на същата глупост, но с други думи. Обвиняваш нападнатия за последиците от действията на нападателя. И понеже те излових, вкара и малка конспирация, като намеси И САЩ в това. Пълна трагедия са русофилите. Впрочем, тъй като шефа ви в Кремъл предизвиква тези виоски цени, се надявам бензина да стана 10 лева за литър. Като ще му се кланяте и ще поддържате терора му, заслужавате да си платите от джоба за НЕГОВОТО удоволствие.

240

справедлив

преди 1 година

Украйна беше последното убежище на фашизма и нацизма в Света.Това място трябваше да бъде прочистено и дезинфекцирано."Денацификация" и "демилитаризация" ,това е задачата на Путин и той ще я изпълни независимо от писъците на Зеления ,азовците ,бандеровците ,десни секторци и бандитите от "торнадо" и "айдар".Слава на Русия!Наша освободителка и верен приятел!

239

Цеко

преди 1 година

Укрите са руските "македонци", прости, нагли и с огромно самочувствие. Имат подобни на македонските претенции за историята си. Да вървят да целуват на Ленин мумията, че им подари държава.

238

уточнение

преди 1 година

До 269!!!Плащам 3 лева бензин и 3.30 дизел заради продажните краварофили/укрофили Кирчо и Кокорчо.Турците ,унгарците и сърбите не плащат ,защото имат истински патриоти в държавното управление.Ние плащаме ,за да могат краварите да станат още по-богати, а ние да си останем все така бедни.Бедни ,но верни на Байдън ,чиито връстници бомбардираха София през 1944г!!!

237

До 1

преди 1 година

Я се огледай и виж как е обградена Русия с американски бази бе ***.

236

ГНЕВЕН

преди 1 година

За Зелевия нацист и краварски прислужник ми пука точно толкова ,колкото за сирийските бежанци ,афганските бежанци и всички прогонени от великите краварски наглеци.Войната в бандеровска Укрия е плод на краварската алчност и агресия ,а Зельо е техен слуга.Като какъв се изказва този мишок ,комедиен актьор?Укрия не е член на ЕС , а този калпав артист се опитва да държи сметка на целия ЕС.Наистина ли си мисли че европейците се интересуват от съдбата на фашистите?Пфу ,еврейски бок.лу..

235

Анонимен

преди 1 година

До Иван Значи плащаш по три лева бензин не заради нападателя, а заради нападнатия? Русофилите можете ли да вържете поне една логична мисъл, или е прекалено да очакваме такива неща от вас?