32

Врачански пустиняк

преди 1 година

Кирчо да внимава и Славчо и Главан да не заплющят шамарите че на много мераклии има вече

31

Стамболов

преди 1 година

Няма как РСМ да получи одобрение за ЕС от България, докато не се раздели с антибългарската си държавна идеология ! Но предвид геополитическия натиск на ЕС и САЩ, това не означава, че управляващите ни не трябва да демонстрират загриженост и готовност за периодични преценки на преговорния процес с РСМ.

30

До С.

преди 1 година

Украинското знаме също се вее над нашето! Американското също!

29

С.

преди 1 година

Защо байракът на макетата стои по-високо от нашето знаме!!?

28

Кънчо

преди 1 година

Много се надявам да решат да вдигнат ветото, защото това ще е последното действие на тоя политически, продажен, крадлив и неадекватен политически франкенщайн. Явно българина чака всичко лошо да се случи, за да разкара тия продажници.Има една тема единствена тема, за която българското общество е категорично обединено и това е ветото на макетата. Падне ли ветото ще съм един от първите излезли по площадите...мръ.сни.ци долни, национални предатели..

27

Анонимен

преди 1 година

Макетата казват "топката е в полето на България и ЕС" и ние тук се спукване от събрания и диалози...чакай сега, кой иска да влиза в ЕС

26

Ммм

преди 1 година

Протести ще има Кирцата да внимава.

25

Много продажи тия ПП

преди 1 година

Тя Македония не иска диалог, очевидно ни мрази и напада, тоз нашия корумпиран продажник, ще ги вкара зорлем, против тяхната воля в ЕС. Баси oтkaчeното ***! Я да видим Кирчо колко го бива да върши работа? 30% по-малко държавна администрация? 3 моста над Дунав? 3 тунела? 3 магистрали? Без заеми? Спиране на кражбите? Мутрите в затвора? Без вдигане на данъците? Кое, 1 нещо да е обещал и да е станало? Само целува *** USA, за да усети сладкия вкус на успеха!

24

Simvola

преди 1 година

Да и какво ще решат ми е интересно, но само за едно да внимават да не пуснат С.Македония за преговори, че тогава БЪЛГАРИТЕ БЪРЗО ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ И ЩЕ ВИ ПОЙСКАМЕ ОСТАВКАТА!

23

Анонимен

преди 1 година

Както клекнахме за името им "Северна", така ще клекнем и за всичко останало, защото ни управляват продажници, с ясен личен интерес.В обществото има съгласие по въпроса, има и официална позиция на Парламента, която - изумително за последните години- съвпада с обществената. Какво правим с продажниците?

22

Неразбрал

преди 1 година

Какьв е смисала след като не са испьлнили нищо

21

Анонимен

преди 1 година

"Бил съм с Македонци на почивка."Е с какви Македонци си бил на почивка? Нали твърдите ,че няма Македонци? Когато Ви е удобно са Българи, а когато не Ви е удобно са Македонци.Пръво се разберете Македонци ли са или не са. След това давайте оценки на хората с които ходите на почивка.

20

Анонимен

преди 1 година

С какви Македонци си бил на почивки? Ти намираш хора от различни етноси,отиваш на почивки и след това даваш оценки? Нормалните хора отиват на почивка със смейството си и приятели,а не случайни хора.И даже да е истина,как може да направиш оценка за народ 1,8 милиона,като познаваш 2-3 човека? Дай оценка за Българите с които си ходил на почивка.

19

аз

преди 1 година

До Анонимен20 - в центъра на Скопие има гробищен парк посветен на албанските боци които бвха влезли в предградията на столицата. Македония спря атаката с танковете които България им подари, после вдигна паметник на окупаторите. Странна подробност - над този гробищен парк се веят албанското и американското знаме, не и македонското. Ето ти още една разлика - в България няма паметник на османски владетел

18

Анонимен

преди 1 година

Македония е доста по-напред от България по отношение изпълнението на преговорите за ЕС в сравнение с нас,които сме в ЕС.Не разбирам защо им налагаме вето.Те отдавна имат електронно правителство,електронно здравеопазване,изисквания за паспорти(тяхните са по-качествени),там малцинствата имат права по-добри в сравнение със страните от ЕС,имат европейско законодателство и още много други неща.Единствено са по-бедни,не от нас,а от останалите народи от ЕС.

17

Анонимен

преди 1 година

Както клекнаха на Гърция за името, така да признават нашите искания,бил съм с македонци по почивки, оценка среден,малко интриганти ми се виждат.

16

аз

преди 1 година

Македонив ЕС - Ко? - НЕ!

15

Анонимен

преди 1 година

Разликите между Македония и България и защо има вето: 1. В Македония бившия премиер мафиот е осъден на над 10 години затвор,а у нас си играе футбол. 2. В Македония бившия главен прокурор е в затвора,а нашия се подиграва и си прави каквото си пожелае.Това е пръвия основния проблем и другия основен и важен момент е ,че въпреки всичко Вие вярвате на нашите политици и "историци".

14

Анонимен

преди 1 година

САЩ продължават да натискат да приемем РСМ и ние ще клекнем, Кирчоу е просто готов каквото му кажат западните господари

13

Пускайте хората

преди 1 година

Пускайте две държави, които държите заложници на комплексите си. Коя съвременна държава ще признае, както вие искате, че преди стотина години е била друга, а гражданите й са българи? Няма как да стане. Не бавете хората. Представям си, ако нас някой ни беше спънал. Турция можеше да каже: Какво НАТО за тези? Не са готови, нямат армия. Щеше да е вярно. А за ЕС да не говорим. Всяка държава можеше да сложи вето с основание, че не сме готови. И щяха да са прави. А ние сега спираме съседите за глупости