13

Анонимен

преди 1 година

Белото не прощава

12

Анонимен

преди 1 година

"половин година при 80 годишната си баба. Дали юрода не и тегли по една паламарка. То дъртата на кого да се оплаче" - не брат, няма нужда да го правя. Работя 4/4 работните дни ги прекарвам на село (6 месеца), а другата половина от годината съм в София и си прекарвам времето в тиндъра и фитнеса. Успех в живота братчето!

11

Анонимен

преди 1 година

"..ще се радва на тишината. RIP!" - много хубаво изказване! Веднъж слушах интервю с внука на Йордан Радичков. Внучето разказа, че веднъж попитали Радичков: "ако имаш 5 минути ефир и ти дадем да направиш обръщение пред целия свят какво би им казал" на което Радичков им отговорил, че би се усмихнал и че би помълчал дружно със зрителите. Мир на праха му на Андрейката, а на теб много успехи в живота!

10

Пешо змея

преди 1 година

Един зевзек по - долу в коментар казва че прекарва половин година при 80 годишната си баба. Дали юрода не и тегли по една паламарка. То дъртата на кого да се оплаче

9

Анонимен

преди 1 година

"Какъв Андрюша бе путинист долен. Човека се казва Анди. Лека му пръст" - леко да не се задавиш от злоба. Андрю си е Андрю. Злобата е една от най-лесно манипулируемите емоции в човека. Научи се да приемаш и обичаш света такъв какъвто е вместо да делиш хората. Няма зло, няма добро, само вечен танц на светлини и сенки. Обожавам и Путин, и Байдън, и Кирчо, и ШиДжипин, и Джонсън, и Шолц, и Зеленски. Признавам им театъра определено знаят как да придават вкус на живота. Създатели на реалности.

8

x

преди 1 година

Ще си пусна Question of time и Еverything Counts в негова чест.

7

Анонимен

преди 1 година

"Смъртта е част от живота, както раждането... понякога не го очакваме, но за там ред няма." - мдам... На мен много ми харесва как обществата, в които се изповядва религиозен живот се мисли често за отвъдния свят и как това кара хората да обръщат внимание на най-важните неща в живота - родителите и възрастните хора. Аз напоследък започнах да прекарвам по половин година при 80 годишната ми баба. Времето прекарано с нея е като портал към вечността. Смъртта е съзидател на живота.

6

АНАКОНДА

преди 1 година

БОГ да го прости МИР на ДУШАТА му

5

eve1

преди 1 година

Депеш Мод,групата с която израснах,любимата ми музика!Дълбок поклон,Анди!

4

Анонимен

преди 1 година

...ще се радва на тишината. RIP!

3

Мрак Смърт Гроб

преди 1 година

За съжаление само който не се е родил той не е умрял... Всички ние сме жертви и рано или късно всички ще умрем и завършваме пътя си в гроба!...

2

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Сбогом,Андрюша! Благодаря за групата на моите млади години. И ти като Майка ми си отиде твърде млад. Благодаря ти,че те имаше,Андрюша! Лека ти пръст!

1

Кофти тръпка

преди 1 година

Смъртта е част от живота, както раждането. Чак да се шокираш... понякога не го очакваме, но за там ред няма. Живота трябва да продължи, колкото и да е трудно понякога.