14

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Що да я спирате .Ония вещици в ЕЦБ ореваха света че искат инфлация . Нали натрупате по 10 апартамента и взехте 15 кредита.Сега се наслаждавайте !

13

ББ

преди 1 година

До Анонименне бре...не е груб...деликатен е,ако каже...няма имате аргументи да му отговорите,каза,инфлацията е от ковида,от войната,от цените на руските...рашите от десетилетия корумпират и завладяват енергийно...нима мама меркел не построй северен 2?и какво от това...така работи кгб и путин...найвни и корумпирани ес политици предадоха хората,и пак свободният свят е столетия пред блатная,осъзнаха как ги прекарваха с 200 мафиоти и диктатори на които плащаха милиарди...в българия...унгария...

12

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 10 Левът е вързан за марката/евро от 1997г.

11

Алекс

преди 1 година

Не виждам как ще се пребори инфлацията,след като ЕЦБ напечата милиарди евро без покритие.Огромна парична маса,ограничено предлагане на стоки и услуги=високи цени.

10

Анонимен

преди 1 година

Тоя какво казва, че инфлацията е причинена от еврото и $ а пък иска и ние да им плащаме цените и борчовете в еврозоната. Ако ще се обесценява $ и еврото, по-добре е да не се врзваме и стоим с лев отделно, защото ако лева се врже ще е хиперинфлация, а ако е чужда валута няма да може и да печатим или колко ни дадат, но може да стигне само за политиците и за другите няма валута ще йажатр затягайте колана както грците са безработни и плащат заеми за 100 години напреде.

9

Анонимен

преди 1 година

Квото и да си говорим инфлацията ще си расте известно време. 2012-2014та беше добре отидеш до банкомата излезнат парички омачкани, използвани, но от тагава насам забелязах, че банкоматите все по-често пускат нови банкноти, докато тази година вече особено столевките са до една чисто нови. Няма как да се спре инфлацията. Корпорациите прибират твърде много пари и не ги връщат. Но като цяло, ако се научиш да сменяш работни места през 1-2 години живота е добър. (Да си бизнесмен също не е лошо де)

8

Анонимен

преди 1 година

Или ПП и ДБ ще седят и ще гледат само как цените скачат а ще си дигат само техните заплати. Народа ще ги помете и обеси.

7

Глобалиста

преди 1 година

Никой няма намерение сериозно да я ограничава.Господарите от ЕЦБ и Фед ще пипнат малко лихвите но няма да е достатъчно.Голямото ограбване на средната класа е в ход.

6

Анонимен

преди 1 година

Та нали тъкмо вие измислихте ИНФЛАЦИЯТА още през юни миналата година - за да КРАДЕТЕ наедро, и през ум не ви е минавало да я ограничите!

5

Глобалиста

преди 1 година

Инфлацията скоро няма да спре.Есента в БГ ще е нетърпимо за повечето хора.Зимата няма да я коментирам за да не ви стресирам.

4

Анонимен

преди 1 година

А пускането на инфлацията, ограбването на пенсионния фонд и здравната каса?

3

Анонимен

преди 1 година

Инфлация не се спира с кражби!

2

Анонимен

преди 1 година

Започва с изчезването на Кирчо.Кирчо,дим да те няма!

1

Анонимен

преди 1 година

ПОРЕДНИЯ ЧЕРВЕН ЛАЙКУЧКО