308

Анонимен

преди 1 година

"България единствена спря големи парични потоци към Русия"Ами за това си има дума - превърна ни в селския *** на ЕС!!!

307

Никола Стефанов

преди 1 година

Странно. А аз кой знае защо си мислех, че бизнеса на Финландия и Полша със Русия на тема "природен газ" беше в пъти по-голям от този на Булгаргаз със Газпром.

306

(-_-)

преди 1 година

Айде, да ни е честит новия плевньо.. 1:1, обаче тоя на по-силната премиерска позиция. Аман от безгръбначни

305

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

Доживотен затвор за тоя кривоуст слуга на с.а.щ.

304

Киро лъжата

преди 1 година

На гърба на глада на народа лесно се говори лъжецо.

303

Анти Тяло

преди 1 година

2 % е приноса на продажба на водка в Русия. Киро, просто русите ще пийнат по още едно за твое здраве и готово. А газта вече е пренасочена към Китай и Индия!!!

302

Анонимен

преди 1 година

Голямо, огромно разочарование е този премиер. Българският интерес му е на последно място. Разбирам, че България е малка страна и политиците ни са зависими от големите страни. Добре е да се имаме със САЩ - нормално, но Германия е Италия - богати страни да плащат в рубли и да имат газ, а нашата бедна страна да се прави на ястрeб и пръв противник на Русия - това е смешно, жалко и неадекватно и абсолютно вредно на българския народ

301

Димитър

преди 1 година

Е те това е достойно за ВИЦ на деня!!

300

Митака

преди 1 година

Не съм гласувал за този Кирил, но ми се струваше интелигентен човек, но напоследък изявите са му меко казано абсурдни - друга дума просто няма. Просто *** изяви и изказвания. Най-бедната страна - спряла парични потоци към Русия. WTF ?Този човек е плашещо неадекватен и говори тотални глупости.

299

Айде еей

преди 1 година

наш Кирчо може да спре и дивите мечки да не пускат газове в гората, А?

298

боко

преди 1 година

е затова топлофикация иска 300% увеличение да ти еда манката щатски ***

297

..

преди 1 година

спрете го нещо го разсеите жена му намерете само да спре да фъфли че не помня такава излагация.. от целия форум само нашия ходи и не спира да фъфли и то неистови глупости

296

Истукан

преди 1 година

Затова са такива и цените. България е малка държава и не може да спира парични потоци на големи държави като Русия, а само може да си навреди и да се натопи с високи цени.

295

Анонимен

преди 1 година

Абе хора докога ще ги търпим тези отцеотстъпници? Стига вече сте писали коментари, дайте да ходим пред парламента и да вкараме тези които са вътре там където им е мястото!

294

Кирее

преди 1 година

Какво се радва, па тоя? Най-бедната държава в ЕС била спряла единствена парични средства към Русия!? Това някакъв нов виц ли е? Щото руснаците със сигурност са умрели от смях, ако въобще са разбрали, че сме им спирали някакви средства.

293

Fenb

преди 1 година

"Вследствие на това, от 95 процента зависимост от руския газ, постигнахме нулева такава" - Просто Киро, и откъде намери газ, какъв газ?!

292

Да вярваме ли

преди 1 година

Този говори за внос на "евтин" газ и заговориха за цени на топлото с 300% по-високи.

291

Анонимен

преди 1 година

И какъв е резултатът за България още по голямо обедняване

290

Анонимен

преди 1 година

Тоест не е важно аз/в случая народът ми/ да е добре, важното е Вуте /Русия/ да е зле....Е по голяма т*потия не бях чувала! Хората обедняха до положение едвам да оцеляват, хранят се непълноценно, стояха и тепърва наесен отново ще стоят на студено, но ние се хвалим с великото си постижение

289

Газохранилища

преди 1 година

Газохранилища та на държавите от ЕС са почти пълни и то с евтин газ зареден в точен момент. В най-НЕточния момент новия лек на булгаргаз/още първия ден на новия пост/ разпродаде почти всичката газ от чирен за без пари на фирмата от която идва /Делян Добрев и не само той нагледно обясниха какво е станало/. Същия човек към момента не е подведен по наказа.отговорност. Същата фирма посредничи на булгаргаз при покупка на газ. Също така купува с намаление Излишната видиш ли газ.. имало и такава