170

Анонимен

преди 1 година

До 176 РАзликата в здравеопазването между царско време и комунизма не е в строя, а горе долу може да се обобщи с метафората за липсата или наличието на пеницилин. С други думи, има много малко общо с "великия" комунизъм и МНОГО общо с общото напредване на цивилизацията. По това се определя и коя страна за какво се бори. Впрочем, ако не си наясно, повечето от най-големите ни болници, Санаториуми и Станции са създадени точно по Царско време.

169

до 173

преди 1 година

И тези лошотии които си изброил, измамникът на субсидии и крадецът Копейкин ли ще ги поправи или спре, с твоите пари които ще прибере от субсидии за да си дооправи лукса към по-европейски лукс с подкрепата си за Путин ? Я ми пообясни как този русофил спечели пари по честен начин с работа за луксозния си живот и огромната си собственост със заплатата си на уредник на музей ??

168

Азимов

преди 1 година

Както е тръгнало, да.

167

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 182 - И какво искаш да ми кажеш в моемтна? Че аз не ставам? "Никой не е казал, че няма проблеми" - Проблем за мен, знаеш ли какво е? В училище, да мие трудно! В университета, да не разбера нещо! Да се оакже, че акто започна бизнес, да имам още за учене! Да имам машина, кяото не разбирам ... това са пробелми. Те се решават. Но знаеш ли, което не е просто проблем, а бедстиве? Мутрите през 90-те. Пропкурорите и общинарите днес, дето ти взимат бизнеса. Скъптие цени на ... всичко.

166

Анонимен

преди 1 година

Македония е изпълнила договора за добросъседство,но не може да изпълни декларацията приета в парламента предложена от ВМРО.Тя е в противоречие с договора за добросъседство.Защо не кажете това на хората,а постоянно ги манипулирате?Историческата комисия е единствения проблем.Тя трябваше да реши дати за общо честване на героите,а не да спори кой какъв е.Политиците унищожават две дръжави,а се оправдават с измислени проблеми и не важни.Ветото е или популизъм или поръчка от Москва.

165

До 179

преди 1 година

Така е. Путин ще изпрати 100 000 рускини да ни вдигнат раждаемостта!:):):) или направо ще изпрати руснаци в западния бряг на Черно море!

164

Анонимен

преди 1 година

До ЬЬЬА ДРУГИТЕ 50% ЩЕ СЕ ИЗСЕЛЯТ В ЛЮБИМАТА СИ РУСИЯ ИЛИ В ЛОШАТА ЕВРОПА- ДА ПОПИТАМЕ МАШИНИТЕ НА МАДУРО....

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 173 - Не, не ми харесва. Отговори ми на следния въпсрос, след като аз отговорих на твоя! Променя ли това, което се случва днес, значението на това, което аз казах? Проблемът не е в това, че днес е така и така, а че едни хора говорят за времена, в който не са били родени още, все едно са били перфектни, прекрасни и невероятно, а добре познавам такива разговори - завършва се с "ехх .. дано се върната скоро".

162

Анонимен

преди 1 година

До 168 Мутрите ги създаде ДС, начело с Любен Гоцев. Ако не знаеш кой е и какво са, вземи проучи. И, да, с честен труд се пробива в живота, никой не е казал, че няма проблеми, или че няма хора, които да пречат. Проблемите започват, когато всички се изродят и си мислят, че няма друг начин освен мизериите спрямо другите, кражбата, завистта, мързела и всякакви други престъпления станали "нормалност". Чета ти тук постовете и гледам,че си поредния пролетарий, който Възраждане ще води към "революция"

161

До 176

преди 1 година

Старият социализъм Няма нищо общо с новия Путинизъм! НЕСРАВНИМИ са! А ти даваш примери от Миналото!

160

Анонимен

преди 1 година

О ДА, С МАШИНИТЕ НА МАДУРО МОЖЕМ ДАЖЕ ДА ОСЪМНЕМ КАТО РЕПУБЛИКА НА РУСИЯ И ДА НИ ПРАЗНУВАТ НА ЛУЖНИКИ А КОПЕЙКИН ЩЕ СИ ПОСТРОИ ОЩЕ ЕДНА КЪЩА НА БРЕГА НА ВАРНЕНСКОТО ЕЗЕРО- КАТО НИЩО С ТИЯ МАДУРЛАНДЦИ- КАКВОТО КАЖАТ МАШИНИТЕ НА МАДУРО...

159

ЬЬЬ

преди 1 година

Една такава прокремълска коалиция ще е пагубна за България,но ако наистина се случи,това ще означава,че последните места във всички международни класации ще са трайно запазени за България и на нейната територия ще останат не повече от 50% от сегашното й население.

158

Анонимен

преди 1 година

Хареса ми статията написана от този Петър Чолаков. Обективна и визуализираща партийната система. Без пропагандно и насочващо мислене.

157

До 174

преди 1 година

Избирай умно Българино!!! Не допускай това що не искаш и с което се раздели през 1989г.!!!!

156

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159 - В "царско време", ако си роден в бедно семейство, си бил до там. Особено, ако си бил трето дете. И да, имали са повече деца, защото масово са измирали ... не от хубаво, да ти кажа. През комунизма, поне е имало някаква работа и здравеопазване за всички, както и достъпно образование, за тези, които го искат. Да, пак е имало "позиции само за наши хора", но момче от село, да стане хирург, само 40 годиони преди това е било ... хахахаха фантазия просто.

155

Анонимен

преди 1 година

Гласувам за Възраждане!! Щом от ЕС и ФАЩ са против тях, значи Възраждане са на прав път!! Нека се гърчат западните окупатори България избира Възраждане!!

154

Анонимен

преди 1 година

до 155. Чудесно е, че знаеш много неща за миналото. А знаеш ли, че сега има хора ровещи по кофите, хора с висше образование? Знаеш ли, че пенсионерите си броят жълтите стотинки за хляб? Деца изпадат в абстиненция? Знаеш ли че до всяко училище се продава дрога?... И това харесва ли ти от новото време?

153

Анонимен

преди 1 година

До 154 КАжи честно, освен да се давиш в собствените си претенции друго има ли при теб? Гледам, сега за парите и пенсиите на МИНЬОРИТЕ се хвана. И какво значение има колко пари е вземал като миньор или като пенсионер миньор? Колкото е взел, взел е. Силикозата не прости на баща му, ако не знаеш какво е, виж. Обаче с парите от него и от сина изучиха внуците и сега вече не са под земята те, ами командват парада. Така става - бавно и полека и с МНОГО МНОГО труд, а не с приказки за "милионери".

152

Българин

преди 1 година

Ако прораша изхождане мислят, че със заплахи ще постигнат нещо са в голяма грешка! Най- накрая ще ги забранят както и е време да се случи! Не трябва да се допускат заплахи и агресия. БЪЛГАРИЯ Е ДЕМОКРАТИЧНА, с тоталитаризма, лъжите и изнудването се разделихме отдавна другари!!!

151

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 159 - Аз гледам в мерцедеса на сина на мутрата, която преди 26 години отвлече мен и сестра ми, след училище, защото баща ми отказваше, да им плаща 25% всяка неделя. Баща ми имаше "наглостта", да започне дребна търговия, да има 3 буса, малък склад и хранителен магазин, ама след случката, му казаха 50% и до една година, продадохме бусовете в чужбина, а складовете ги взеха мутрите. Когато непознати мъже те вземат от училище, за да притискат баща ти, тогава ми говори за "честен труд".