210

алооо

преди 1 година

московските партии не трябва да се допускат до управлението , това се отнася и за партията от Анкара , за клоуна и спасителя от плажа .

209

До 236

преди 1 година

Да, знам! Овен ако не са се научили да летят, силно се съмнявам, че вертикално произведен изтрел, ще убие някого над мен. Специално проверих - самолети над на не летяха!

208

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 236 - ОК! ДОБРЕ! Това ли е за вас образвоанието? Да накланяш главица? Обясни ми, мило мое, как да би се справил ТИ с проблема? И само не ми влизай в глупавото "ооо, не знам, не ме питай, аз само ти казвдам!"!!! И не смей, да обиждаш мен и семейстовто ми!

207

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 235 - Какво? Моля! Какви критерии? Аз ти казвам, че оставиха дядо ми, да умре като куче, аз ти казвам, че семейстовто ми го ограбиха от бизнеса му, че ме отвличаха, а ти ми говориш, че си бил "доволен" и не ти липсвалипари? ЗА КАКВО СПОРИШ С МЕН, ТИ БЕ!

206

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 234 Ти не знаеш дали като стреляш, няма да убиеш, а балистична експертиза можеш да поискаш и ти като ответник по делото, тъй че не ми разправяй врели некипели. А въпроса ти защо човешкия живот е по-ценен от собственост показва, че далеч не си толкова образован, колкото се изкарваш и за себе си и за семесйството ти. Поне аз не съм срещал хора произлизащи от високообразовани смейства, които да не знаят защо това е така.

205

Анонимен

преди 1 година

"Впрочем, по българските ЗАКОНИ, нямаш право да използваш непропорционална сила."МИ КАКВА СИЛА ДА ПОЛЗВАМ БЕ! 18 пъти са влизали в нас! Не мога да спя спокойно! Жена ми е на хапчета, а синът ми едвам не го убиха преди 2 години!!!!! Полцияита идва "прави опис", а последните 4 пъти дойдодха чак на обяд. Поне 15 пъти съм сменял прозорци. Боблива тел сложих, НЕ МОЖЕЛО! Един път хванаха един - социално слаб бил - имаше 2 кила злато по него, ама социално слаб - не може да ми изпалти нищо ... АРЕ ВЕ!

204

Анонимен

преди 1 година

До 231 "Твоят дядо е имал късмет." Какъв "късмет" е имал? Късмета му беше, че отгледа читаво семейство. Нищо от твоите критерии - нито стана милионер, нито стана големец. Но това не му попречи да си изживее живота ДОСТОЙНО. После и сина му също. Аз също се смятам за късметлия, но по никой от твоите "критерии". Не ми липсват пари, но не се сравнявам постоянно с някой друг, ами гледам да ми се плаща добре, за това което аз правя и това ми стига.

203

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 232 - Имаше трънки! Ако бях стрелял да ги убивам, сега щях да съм в затвора! Имаше набързо скалъпено дело и едно ***, дето трупаше точки, в опитите си, да стане главен в областта. Това имаше.И я ми кажи, защо па живот ана крадеца е с нещо по-важен от МОЯТА или НЕЧИЯ собственост и спокойствие? Онея не ги хванаха, а дойдоха да свидетеслтват, като разбраха, че имало пари за правене. Ами пич, ок - къде живееш! Ще дойда с родата, да те "берем", всеки ден до шушка!

202

231

преди 1 година

За всички моралисти - Вселената е огормно, студено и мъртво място, кдъето цари хаус и нищета. Вие просот сте с късмет, да се родите и да не живеете толкова зле, колкото много други. Няма морал, няма справедливост! Има ужасяващ и брутален ШАНС! Всички истории за добро, за някакво възмесзиде на кррая, са просто психологичекси механизми, на едно малко по-развито животно, да се справи със страха и несигурността. Имаме сао един шанс - да се организираме и да се променим ... коренно!

201

Анонимен

преди 1 година

До 227 Излизат полека лека фактите наяве. :))) Има балистична експертиза, която може МНОГО ЯСНО да покаже накъде си стрелял, тъй че и за това, което току що написа не ти вярвам. Кой знае още колко от "праведния" ти разказ е пълна фалшификация или по-точно, полуистини, които са най-добрите лъжи, защото успяваш да се самозаблуждаваш, как щом нещо е вярно, значи всичко е вярно. Впрочем, по българските ЗАКОНИ, нямаш право да използваш непропорционална сила.

200

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 229 - Еха! Мал и път имало? Има, ако има късмет, баткаааа! Твоят дядо е имал късмет. Моят пра-дядо е нямал. Баща ми е нямал. Вуйчо ми нямаше. Дядо ми нямаше - все образовани хора, видиш ли. Все чеснти и морални. Баща ми трябваше, да плаща на едни мутри, да плашат други мутри, когато онези не им хареса, че си продадохме бусовете в чужбина, вместо да им ги дадем за без пари. Тогава МОРАЛНО ли беше, да седим и да ни тормозят? Едва аз имах късмета, да съм "морален".

199

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 216 За смейството ти не съм казвал нищо, тъй че не ми се тръшкай. И не "защитавам" никого, най-малкото защото нищо не знам за конкретната ситуация. Както казах, аз само обяснявам, че има път в живота като нормален човек с читав морал. Тия, дето си оправдават изгнилия морал с другите ... са като другите с които се оправдават, но това не променя факта, че са с изгнил морал. Как пък един "морален" човек изведнъж се изучава на всичките тарикатлъци, щото му се е "случило" "нещо".

198

Анонимен

преди 1 година

Във всеки един строй, във всяко едно време ще има положителни и отрицателни неща. Нито преде всичко е било идеално, нито сега е, и преди е имало лошо и сега го има. Въпросът е да съумеят политиците да работят първо с мисълта за интереса на народа. Не да огаждат на чужди държави, не да мислят за собствения си джоб, а само и единствено народа. Тогава ще станем райска градина.

197

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 221 - ОК, беее! Не беше полицията, беше съда, след дело от прокуратурата, ама ако полицяая не с ебеше заял и аз не бях отказал да му дам 2000 лева, дето ми искаше, нямаше да стане! ДОВОЛЕН ЛИ СИ?Неправомерно съм бил употребил оръжитето! Ония у нас, държи моля ти се кози крак, да кърти катинара и го вдига заплашително, а аз стрелям два пъти във въздуха ... Ама после казва, че бягали и се молели, а аз съм ги гърмял в гръб ... То не, че не трябва, ама лъжат!

196

До 219

преди 1 година

Пише се пенИцИлин! Не пенЕцЕлин.... И той акъл ще дава на другите?! Боже Опази!

195

Анонимен

преди 1 година

Янев е Натовски генерал. Радев е Натовски генерал. Мислете.

194

Анонимен

преди 1 година

Ами по добре ли е да ни командват директно от американското посолство промяната е от там преди две седмици я направиха партия след като цяла година е не власт това говори ли ви нещо за първи път в историята на парламента формация от нищото без да е партия става управляваща

193

Анонимен

преди 1 година

Осъмнем ли с тези управляващи,спокойно може да бъде закрита тази държава!

192

Анонимен

преди 1 година

До 206 "а полицията ми отнема оръжието, защото съм бил опасен ... за крадците." Полицията не може да ти отнеме законно регистрирано оръжие, за което имаш разрешително и се съхранява по съотвентния начин, тъй че това с това какъв примерен гражданин си бил и как другите все били "в грешка" явно не е баш тъй. Аз съм свикнал, хора да ми се правят на светци, само и само да си оправдаят житейската философия, но като надникнеш в гардероба ... и се започват цирковете.

191

До 216

преди 1 година

МИНАЛОТО НА ТВОЯ ДЯДО НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СЕГАШНАТА РЕАЛНОСТ.