230

емигрант

преди 1 година

Тук някакви"патриотчета"пишат какъв бил животът в България,ами политиците са ви го оценили бе,малко"евтино"според здр.осигуряване,но ви го компенсират като си плащате допълнително всичко когато прекрачите входа на здр.сгради,а ние тук"дезертиралите"нищо не плащаме във всички държавни болници и тук политиците в парламентите не човъркат телефоните си или говорят по тях,не получават указания от шефовете си кой да се изкаже когато са на РАБОТА,не влизат или излизат кой когато му скимне,а РАБОТЯТ....

229

House M.D.

преди 1 година

До 259 - ДА де, ама имем ли син капитализъм?

228

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости! Като гледам всички искат да влизат в ЕС, а не обратното.Без ЕС сме загинали.Достатъпно сме оглозгани от ГЕРБ....Копейкин ще прави Северна Корея....Янев старче цял живот *** от соца....Българите никога не са били по начин на живот в ЕС, само Бойко и шайката бяха....Българите си останаха в соца благодарение на крадците и сега си мислят, че капитализма е лошо...Лош е червеният капитализъм Копейкин освен да предизвика гражданска война, друго няма да направи.

227

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 255 - Ооо, така ли! Значи, заебан от държавата, аз нямам право на достоен и спокоен живот. А двамма с кражби, изнасилвания и заплахи за убийство имат. А и не ме мисли. И да ме издирят, няма НИЩО да открият! И да, говоря ти за морал! Ама вие го приехте всяка слабост, за морал! Морално ли е, дабъда томозен, да бъда мачкан, да бъда удрян, зпалашван, да ми бъдат нападани децата и да не мога да се защитя? Морално било, да се изнасям! ТАКА ЛИ, БЕ! Слаб си, моето момче и това ще е краят.

226

Алекс

преди 1 година

Слугите на Путин ще си останат само с мечтите да управляват България.Повечето избиратели предпочитат ЕС пред СССР.

225

Анонимен

преди 1 година

До 251/253 Ако това, което казваш е вярно, трябва да те издирят и да лежиш в затвора за убийство! Искрено се надявам, за твое собствено добро, че си само интернет герой, който обича да се изхвърля, но ако не си и говориш истината - това е изродско. Тръгна от приказките за това кое е морално и как да имаме нормално общество и стигна до признание за убийство, което си извършил.Пак казвам, надявам се да не е вярно,но е ужасяващо да си представи човек,че може и да говориш истината.Разговора приключи

224

До 251

преди 1 година

И каква работа с мутрички си имал? А да, гледал си ги отстрани. Само не ми казвай че и мутричките са "хубави хора" и трябва да ги пазим и тях. Аз си опазих имущестовто и семейството. Ти си приказвай, каквото си искаш! Либерсатия до шия ...

223

251

преди 1 година

Добре, само ще прилключа този разговор, защото с бавно развиващи, душевно болни хора КАТО ТЕБ, не си заслужават времето. Знаеш ли, какво направих накрая - дадох пари на едни "мутрички", да ми ги докарат вързани, на ендо място и ги застрелях като кучета! От ТОГАВА, проблеми не е имало. Намаляха кражбите 5 пъти в околията! Държавата, като не се грижи за гражданите си, гражданите ще се погрижат за себе си! А и - не смвиски сме богаташи с "различни наши жилища".

222

Анонимен

преди 1 година

До 250 "Дай пари"? Имаш пари за оръжия, многократно опасване с тел и какви ли не глупости, за дела и така нататък, но иначе да се преместиш "дай пари". И като нямаш пари за къща ще отидеш да живееш в апартамент. Или под наем. Или и работа нямаш?

221

Анонимен

преди 1 година

До 247 "Каза някакво омченце, пишейки си от хубаво и удобно столче, в къщичка, дето НИКОГА не е било жертва на кражби и нападения. Харесва ли ти, да даваш помощи, за да гледаш общо седемте им дечица? А?" Всъщност, в различни наши жилища са влизали през годините, сигурно около 4-5 пъти. Имал съм си работа и с мутрички, включително съм бил нападан. А това къде седя, на теб конкретно въобще не ти е работа. Дечицата не са ми никакъв проблем. Те нищо не са направили.

220

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 248 - А! Да се преместя! Викаш, ей така! Хоп! И се местя! Дай ми пари за къща, да се преместя? Не, знаеш ли какво? Ще продам тази на теб, но няма да ти кажа, че стават обри! Така МОРАЛНО ли е? Отговори!

219

Анонимен

преди 1 година

До 245 - Я си дай адреса? Познавам доста от махалата, дето ще им кажа, че си имаш пари и у вас, но скриит. Поне 10 пъти ще те ограбят. Я ги хвант, я не, ще ги пуснат и пак ще се връщат. Ааааа, сега ВЕЧЕ е проблем! Чуждата болка не я принаваш, нали?

218

Анонимен

преди 1 година

До 243 Под "да вземеш мерки" имах предвид да се преместиш от мястото, което по една или друга причина страда от такива систематични недостатъци. Ти не можеш да изземеш функциите на държавата, най-много да си изпатиш от собствената самонадеяност. Рискуваш живота и здравето на близките си, като ги подлагаш на същите обстоятелства. Както казах, умния човек, след като няколко пъти преживее едно и също, прави анализ на причините и взема АДЕКВАТНИ решения. Да се правиш на каубой не е такова.

217

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 245 - Каза някакво омченце, пишейки си от хубаво и удобно столче, в къщичка, дето НИКОГА не е било жертва на кражби и нападения. Харесва ли ти, да даваш помощи, за да гледаш общо седемте им дечица? А? Кажи, де? Ппомогни ми? Нали си голяма работа>? Налик много знаеш? Ти как би се справил с проблемите? А? Я кажи? Реално, преди 100 години, тези щяха да са обесени преди много години и нямаше да имаме проблеми с тях.

216

Анонимен

преди 1 година

До До 236/242 "И да, животът им не СТРУВА НИЩО, когато вгорчават този на дургите около тях." Стъпката от "живота им не струва нищо", до "ще го похарча, защото така или иначе не струва нищо" е много малка. Съда правилно е преценил и ти е отнел оръжието, защото ти не си способен на интелектуално равнище да оцениш на какво си способен в пристъп на непремерена емоция. Реално те е спасил от самия теб, иначе можеше да лежиш за криворазбраните си философии.

215

да бе

преди 1 година

До Анонимен 225 Дали ще е натовски или марсиански генерал,комуниста си е комунист!И не си мислете,че на запад са балъци!Ама хич даже не са!

214

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 241 - А, това ли ти е решението. Общи приказки. "Трябва да си по-добър". Какви мерки, да взмеа? ВЗЕХ мерки! Телена ограда! Махнаха я! Верига с каринар - кизи кракове, с фреи са рязали. А и още нещо - аз рискувам здравето и живота на близките си КАТО НЕ ПРАВЯ НИЩО! Защо НЕ СПИРАТ, БЕ! Рабзираш ли! НЕ спират!Никой не ми помага! НИКОЙ! Нито полицяита, нито ти! Ама знаете, да ме хулите!!!!!!!!

213

Анонимен

преди 1 година

До 237 "Какво? Моля! Какви критерии?" Тези, които непрекъснато се промъкват в приказките ти: за милионери, шефове и така нататък. Никой не "умира като куче" от случайно едноседмично разболяване, тъй че съм СИГУРЕН, че и тая история я разказа като тази с оръжието първоначално: със колеми съкращения "по необходимост".

212

До 236

преди 1 година

И още нещо - същите двамата, след 7 месеца изнасилиха момиче. Къде е справедливоста? Крадците, с висящи дела, множесво молби срещу тях, навън, изнасилват си и нема проблем! НЕМА! И защо това, трябва да е СРЕД НАС, ще ми обясниш ли? И да, животът им не СТРУВА НИЩО, когато вгорчават този на дургите около тях. Единият има 5 деца! А е на 27 години! Вима помощи в ДВЕ отделни европейски страни ... и ПАК краде! Кво го правиш такова? А де? КАКВО! КАЖИИИ!

211

Анонимен

преди 1 година

До 236 Пропорционална. Законите не са правени СПЕЦИАЛНО за твоя случай. Впрочем, умния човек като си разбие главата в стената няколко пъти взема АДЕКВАТНИ мерки. Ако живееш на място, където си подложен на постоянен терор, обикновено извода е, че ако тези, от които зависи това, не съумяват да се оправят, трябва ти да го ПРОМЕНИШ това положение. Вместо това, от това което разказваш, ти се изживяваш като каубой в Дивия Запад и си готов да рискуваш здравето и живота на теб и близките ти.