28

Иван

преди 1 година

Задали ли сте си въпроса вашия сайт какви новини пуска. Ако това което пишете мислите че сте обективни то сте далече от истината.

27

Анонимен

преди 1 година

Има и глупави но има и умни и начетени русофили. Русофобите обаче са като героя от сайта с фалшиви те новини. Същество без скрупули без морал без разум без чувства без мозък без сърце и без душа. Какво по дяволите е това сатана и чорт возми.

26

Анонимен

преди 1 година

дойче зеле сами се цензурират освен тяхната посока друга няма

25

до 32

преди 1 година

може може, ако народа е изморен от война, а после щото май не знаеш какво се случва след "освобождението" ни 1944г!!!!

24

Анонимен

преди 1 година

С информацията, че Русия (СССР) ни била окупирала на 09.09.44 въпросната откачалка Димитър се опитва даже и в тази статия да ни пробутва фалшиви новини. Може ли окупатор да бъде посрещан от целия народ по улиците, с цветя и погачи? Когато една новина е фалшива, но тя е в политически интерес на някой, то това е вече пропаганда. Та , Димитър прочел нещо си за Русия и веднага му повярвал. Така е и за много българи, защото образованието ни е кръгла нула.

23

Анонимен

преди 1 година

Хахото разкарай се ти бе хахо хора ще гониш да не ти е бащиния бе бедняк.

22

Анонимен

преди 1 година

До богатството - Нали осъзнаваш, че като 1 милиард човека по земята кътат пари, които не им трябват принуждамат банките да принтират още кеш и с това вдигаш инфлацията? Според мен богат е онзи, който успее да си изхарчи парите до края на месеца. Другите дето кътат просто скапват забавата за хората, които искат да са обикновени работници. Иначе, евалата, ако имаш! Но ги инвестирай, особено в свят с отворени граници винаги можеш да помогнеш на хората от другите по-бедни/ограбвани от нас континенти

21

Георги

преди 1 година

Човек без достойнство и принципи.. дори не ми се чете историята му. Съдбата ги наказва такива.. в един момент тръгват да се жалват, но никой няма жалост към такива

20

Анонимен

преди 1 година

Богатството нали знаеш, че няма да си го вземеш със себе си. -----///------- Да. И какво?

19

Анонимен

преди 1 година

"70 % от българите са жертви на глупостта си." - а другите 30% ти гледаме постовете в 10 теми с по 7-8 плюсчета и гледаме кой ти се връзва. :}

18

Хаахх

преди 1 година

Рсофилите са болни и накадърни мозъци.Алооо в прогнилия запад има над 10 милиона руснаци бе ***.Приберете си ги ......В България са над 500 хиляди,да си заминават.

17

Иван

преди 1 година

Срещу Кирил Петков не съм писал лоша дума просто иска човека да помогне на хората във държавата не е виновен той пряко за държавата А Бойко и компания те са виновниците за всичко което става във държавата

16

Анонимен

преди 1 година

"отделях много време да наблюдавам поведението на хора, които четат фалшиви новини и им вярват. Дразнех им се, спорех с тях дори. С течение на времето започнах да разбирам какво кара тези хора да реагират емоционално." - много точно казано бил съм мениджър в козметична компания и съм наблюдавал същото емоциите се експлатират много лесно, особено на жените. Като цяло психиката на хората е много интересна, ако не взимаш нещата присърце и си страничен наблюдател.

15

Анонимен

преди 1 година

70 % от българите са жертви на глyпостта си и русофилията.... Затова сме винаги на дъното.

14

коемнтари , коментар

преди 1 година

коментарите наистина показват ,че русофилите мислят с емоциите си а не с мозъка си. За това и ще си останат бедни

13

до 10

преди 1 година

45 години окупация без 1 изстрелян коршум срещу бомбардировка в положение на война....хмммм

12

Анонимен

преди 1 година

100 лайка. Za 100тинка!

11

Анонимен

преди 1 година

СССР обявява война на Царство България, защото то е било съюзник на Третия райх. Снабдявало го е със суровини. Участвало е във военните операции на Балканите. Имало е пронацистки организации като ратници, легионери, НСД, които са искали да пращаме войски на И. фронт. Тези неща не остават незабелязани. Интересно, че русофобите не коментират, че сме били във война с Англия, САЩ, Франция, а само с Русия.

10

Анонимен

преди 1 година

От цялата статия изпъкна изречението, че Русия ние окупирала 44 година и за това трябва да я ненавиждаме... Но то по същата логика трябва да ненавиждаме и Великобритания след като сриват София почти до основи, а това не го споменават в статията.

9

Ората са гламави

преди 1 година

Е то националните телевизии бъкат фалшиви новини денонощно, какво остава като сайтове на този юнак. То целият свят е една фалшива новина. Аз затова ни чета интернет, ни гледам телевизия, чета си книги и учебници, срещам се с приятели, спортувам, и се опитвам да поддържам някаква хигиена в мозъка.