68

Анонимен

преди 1 година

Ставаше ми тъжно за това, че хората са глупави

67

изумен

преди 1 година

Фалшива новина за фалшивите новини. Съшита с бели конци! А и какво толкова ви е страх от фалшивите новини, след като Истината така или иначе винаги изплува? Така беше в демократичните държави когато имаше демокрация. Точно обратното е сега- тези които искат само тяхната "истина" да се чува са диктатори. Сега е диктатура както бе по комунистическо. А диктаторите забраняват другите мнения не от страх от фалшиви новини, а от страх истината да не излезе наяве. Една истина побеждава и хиляда лъжи

66

емигрант

преди 1 година

"Сега се сблъскахме със ситуация, когато Русия може напълно да се отдръпне от Европа и да търси постоянен съюз на друго место. Това може да доведе до дипломатическо дистанциране духа на студена война което ще ни върне десетилетие назад." Отбеляза Кисинджър.

65

Хаахх

преди 1 година

Особенно русофилите.

64

Анонимен

преди 1 година

До Макс "Хенри Кисинджър не е казал това." Буквално това каза. Жалко, че дотук ти стигнаха силите.

63

Макс

преди 1 година

Освен това причината за русофилсвото не е окупацията на България от СССР през 1944.

62

Анонимен

преди 1 година

Това беше много безмислено четиво. Наистина ли ни занимавате с това?

61

Макс

преди 1 година

До анонимен 75. А бе щом си стигнал до такива дълбоки прозрения защо си губиш времето точно тук и не отидеш да си говориш някъде другаде. И без това нищо съществено не казваш.

60

Макс

преди 1 година

До анонимен 73 . Лъжеш Хенри Кисинджър не е казал това.

59

Макс

преди 1 година

Да Чоко името на президента е Дродж Уокър Буш. Това обаче не променя същността на нещата.

58

Анонимен

преди 1 година

До Макс "Напълно съм съгласен с това което каза Хенри Кисинджър в Давос." Хенри Кисинджър каза в Давос, че Русия трябва да се изтегли в границите отпреди 24.02.

57

Макс

преди 1 година

Напълно съм съгласен с това което каза Хенри Кисинджър в Давос. Трябва да се направят известни компромиси за да приключи тази война иначе проблемите за западняците (а също и за руснаците) може доста да нараснат. Продължаването на тази война носи предимно негативи за западняците. Много малко вероятно е руснаците да претърпят поражение. Възможно е също украинците да претърпят тежко поражение. Тогава условията за сключване на примирие ще бъдат още по неблагоприятни.

56

Анонимен

преди 1 година

На практика човека казва, че е хващал рибоците болни от русофилия с техните собствени глуппости.

55

Макс

преди 1 година

Чоко. Те приключиха със Садам след крупна измама като публично държавния секретар обяви че в Ирак има химическо оръжие. А после се оказа че няма такова. Следователно войната срещу Ирак е незаконна.

54

Макс

преди 1 година

Аз всъщност харесвам американците и има неща които не одобрявам у руснаците. Но трябва да имаме предвид че американците използват всякакви пропагандни методи за проведат своята политика включително и безпардонни лъжи и долни манипулации. Така например определянето на Путин като диктатор и на Адмирала като касапина от Сирия е типичен манипулативен, при това стандартен ход и е част от психологическата война между двете суперсили. Обаче каква е тази демокрация изградена върху лъжи и манипулации.

53

Анонимен

преди 1 година

До Фалшификат, това е точно така и по традиция русофилите ще излаят, че твоя коментар е фалшива новина

52

Чоко

преди 1 година

Саддам води войни срещу Иран и Кувейт. Беше момче на САЩ. Но после не го харесаха, щото прекалено си повярва. В политиката няма добри-лоши, всеки си гледа интереса.

51

Щирлиц

преди 1 година

"Я памятник себе воздвиг нерукотворньIй"...Ето ви тема за разсъждение,когато се откъснете от "fake news''.Успех.

50

Чоко

преди 1 година

Абе Макс ти нормален ли си? Афганистан и Ирак бяха дела на Буш младши. И двете войни бяха започнати от администрацията на буш. Тази в Афганистан срещу талибанкте, бин Ладен и ислямистите след 11 септ., а в Ирак срещу Саддам Хюсеин. И макар и двете войни да завършиха с фиаско, то Саддам трябваше по един или друг начин да го приключат. Не само заради Кувейт.

49

Анонимен

преди 1 година

До Макс, Обама приравни ли се със целия САЩ или беше президент за не повече от 2 мандата? Обама промени ли конституцията така че да си осигури управление доживот? Обама вкарваше ли в затвора Американци само защото са нарекли войната в Афганистан война? Обама живее ли нормален живот след като излезе от Белия Дом? Путин ще има ли нормален живот ако излезе от Кремъл? Въпросите ми са риторични, отговор не очаквам! То да очакваш смислен отговор от русофил е като да си плюеш на АйКюто.