88

Анонимен

преди 1 година

Този "Димитър" да не се окаже всъщност, че е Духът на Киев хахаха. Няма такава партенка просто.

87

По същество

преди 1 година

Ето тази статия е идеален пример за прокарване на фалшиви новини.

86

Видения и заклинания

преди 1 година

Аз нищо не разбрах. Бръщолевене, видения, заклинания, бичувания и само бичувания.

85

ира

преди 1 година

Русия ни е окупирала? Че ние сме били във война от другата страна и сме капитулирали. А защо американците ни бомбардираха? Това има ли го написано пред паметника на американския летец? И кой не ги знае тия работи, та сега някой ще ми бълнува?

84

Анонимен

преди 1 година

Този Димитър като е от малък град да беше си купил овце или крави да развие животновъдство.и да се включат и останалите безработни членове на семейството да поработят вместо да лъже и краде от наивитета на обществото и държавата която му дала тази възможност и не го накарала да си плати за лъжите и измамите. Че и сам си признава с гордост при това че е русофоб.

83

E , пари трябват

преди 1 година

Е , и на Д.В. и на Днес .бг им трябват пари очевидно;) Нека погледнем истината - медиите изкарват пари основно от измислени, прекроени или просто манипулативни ,,новини" и статии. Но вината не е само в този който яде баницата , а в тези които му я дават - демек всички ние дето сме читателите

82

Зайо Байо

преди 1 година

Глупости, по-големи глупости, съчиненията на Дойче Веле. Пфуй това мисирките на ДирБг са много зле. Някакъв анонимни писания от форум се представят като 100 процента истина - те това е истинска мисирка.

81

Значи

преди 1 година

благодаря, че разсеяхте съмненията ми за сайта ВИ!!!

80

Сатям джаяте

преди 1 година

Истината ще победи Ойч Веле, която отдавна е филиал на Гласът на Америка.

79

Анонимен

преди 1 година

Ето я простата истина "Знам, че не е етично да поствам откровени лъжи, че Дмитрий Песков е казал, че ще изпрати 100 000 рускини в България, за да разрешат демографската криза, но имах нужда от пари". Искаш ли да печелиш, трябва да си продадеш душата на дявoлa. Всеки сам за себе си решава Да или Не.

78

Фразеологията

преди 1 година

На този фейков Димитър сякаш е кована в ЦРУ. Наративи, резервира анонимност, Реддит - умрях от смях, кой нормален българин ще пише в Реддит?! Изкарвал по 1500 лв от Адсенс. И един мармот яде доматите с колците...

77

София

преди 1 година

И аз мога да се регистрирам с някакво рандом псевдонимче в редит и да кажа, че съм пенсиониран военен от дийп стейт в щатите, и да дрънкам фантазии и конспирации на квадрат, и за мен ли ще напишат статия от дойче веле?

76

Анонимен

преди 1 година

Абе Белата Златка с какво се прехранва?И той и Гаджева са трайно безработни.А издържа и някаква малл.умна телевизийка?Я Един одит!

75

Анонимен

преди 1 година

Один / Дмитрий Быков / Толстой: В чм моя Вера // 26.05.2022

74

Анонимен

преди 1 година

"Никой не ни е учил на това, че СССР ни обявява война и де факто ни окупира на 9-и септември 1944 година. Трябваше сам да си го прочета." - хвхаха... еми, нека прочетеш и частта, че 41ва единствената причина да не обявим война на Русия е, че на всички е ясно че войските ще откажат да се бият с руснаците. Също може и да спомене, че година преди тва ни бомбардират англичаните, а че 44та на границата ни идват украински полкове и българите сами от вътре изритват режима. Окупирала ни била, хаха.

73

Повтарям за бавните

преди 1 година

Ако е вярно, свещи да му купят с откраднатите пари. Църковни свещи.

72

Да

преди 1 година

Поредният грантаджийски фейк с въображаеми герои. DW е държавен орган за външна пропаганда, ако не сте наясно.

71

Мдааа

преди 1 година

Щом тоя никаквец изкарва пари с фейк, то тогава нашите официални медии, като се почне БНТ, БТВ, НТВ и разни сайтове Фрогнюз, Днес и т.н., трябва да изкарват луди пари с постоянният фейк за Русия....

70

Следва

преди 1 година

Мълчанието на агнетата !

69

Анонимен

преди 1 година

лично аз за 5 хиляди долара не бих поддържал такъв сайт, но за 10 хиляди може. и без това някой друг ще ги облъчи с путинизъм.