22

Бай онзи

преди 1 година

Тези коментари 18 и 20 колко са ми смешни. Единият плаши с гражданска война. Ти ли ще се биеш бе? Нали ще ти праснат две палки в муцуната и ще се надрискаш като новородено. Нали правиха в Канада конвой? Кво стана? Запорираха им сметките и им окрадоха парите. И набързо разтуриха седянката. Другият пък... Путин бил спрял пандемията. Путин си надупчи половината народ и е заедно с всички останали в кюпа. И той е човек на Шваб. И никаква пандемия не е спирал.

21

Нов Световен Ред

преди 1 година

https://citizens.news/621229.html В англия според националната статистика до месец март 178 874 души са починали в рамките на 60 дни след ваксинация срещу COVID-19.Публикувано на 16 май, след десетки молби да се публикуват данните за смъртността свързана с ваксинацията.92 на сто от всички загинали с ковид19 в Англия през март са били вакцинирани.

20

Айде бе

преди 1 година

Аз пък си помислих, че ще е маймунка шарка.

19

Анонимен

преди 1 година

Тази колкото пъти я видя, толкова пъти си мисля за някакъв филм със създания идващи от aдa, някакъв фаpма дeмoн.

18

Бабооуу

преди 1 година

Таз баба още ли не е разбрала за фиаското на постановката?В кой век живее и какви са тез напъни!?Край *** бабо..Путин излекува короната,сега наред е глад и студ без дърва и въглища за на зима!Ти от Марс ли падаш *** бабо заблудена?Ти направи милиони ама ние бедните как ще я караме на бабо?

17

Анонимен

преди 1 година

Тази кой я дигна от гробищата?

16

Анонимен

преди 1 година

При тази нарастваща инфлация и мизерията, която тепърва се очаква, септември ни готвят нови ограничения??! Тези наред ли са?! Скрийте я тази изкуфяла бабичка, ако не искате октомври гражданска война. Защото иначе правителството ще си мечтаете за нови избори, но това ще е твърде оптимистичен сценарий за тях!

15

Darth shadow

преди 1 година

и какво от това, вече знаем всичко за фалшдемията дирижирана от сзо, така че дърт *** аргирова я се скрий в дупката от която изпълзя, нещо не сте убили достатъчно хора с тези отровните графенови ваксини бълвочи..

14

Тоя Гном

преди 1 година

не Моа да го Гледам!

13

Бай онзи

преди 1 година

Ааааа густо. Запрятайте ръкави, да ви се изходят с по няколко бустерчета в мускулчето. После и маймунова пъпчивка, пак игличка. Бай Шваб ще ви научи вас - маски, стагфлация, глад, студ. Нека, нека. Щом всички доброволно запретнахте ръкави и се съгласихте на кучешкия дискриминационен сертификат. Имаше един протест на 12. 01. И той беше най важният в новата история на България.

12

Анонимен

преди 1 година

За протокола, аз жена ми и детето го изкарахме гриипа, официално с пср тестове. Първата седмица отпадналосст, втората с остатъчна кашлица и туй беше. Неваксинирани. Живи и здрави да стр и вие.

11

Juls

преди 1 година

Баба яга изпълзя от къщичката си на кокоши крака след дълъг сън, рошава и грозна като смърта, прозя се, а от черната и уста изпълзяха гущери и стоножки, огледа се наоколо с кървясали очи, гората се възстановяваше, по дърветата отново пееха птички, а поляната отново се изпълваше с цвят. Баба яга се почеса по плешивото теме и започна да говори ...

10

Анонимен

преди 1 година

Щом няма да е толкова страшна и опасна, значи ще пробват да ни набутат само по две ваксини, все пак да остане място и за маймунската шарка!

9

Анонимен

преди 1 година

Язък. Как ще обясняснаме на западните господари, че Неваксинирана България не измря.

8

Анонимен

преди 1 година

"Над 200 постковидни синдрома са описани досега, на практика всеки орган може да бъде засегнат" --- Има ЕДНО ЕДИНСТВЕНО НЕЩО на планетата, в цялата история, което може да действа по този начин - това е ИЗМИШЛЬОТИНАТА!

7

Читател

преди 1 година

Айде отново тоя вампир.Поне не слагайте снимка бе.

6

Анонимен

преди 1 година

Хора, не се шегувам, не преувеличавам, докато не ги овесим по дърветата - няма да спрат.

5

Зозо

преди 1 година

Тая мумия пак се размечта за ковид-бонуси от Здравната каса :)))))))))))))))))

4

Народен Съд и

преди 1 година

Трибунал за НеоМенгелистите! Иначе, Спасение - няма да има!!

3

Анонимен

преди 1 година

Айдее пак.Липсват и светлините на прожектора.