11

П.К.

преди 1 година

Този нищонеправещ чиновник отдавна трябваше да му бият дуспата. И един нищонеправещ се заменя с друг по-голям нищонеправещ. И то утвърден комунист??? Най.доброто решение е такива бюрократични чиновнически бърлоги да се закриват. За да бъдат освободени обикновенните хора от задължения за техните заплати и бонуси. И за да не живеят с илюзиите, че някой се грижи за тях. За нас никой, абсолютно никой не се грижи. И това се доказва всеки Божи ден.

10

Я ми кажете

преди 1 година

този човек в какъв е да раздава съвети кой какво да купува или не,и ми кажете каква я върши тази комисия и колко ни струва на нас това безмислено говорене?И пак да събираме капачки ....

9

Анонимен

преди 1 година

Тази комисия никога не е била за хората, напротив, винаги е подпомагала големите, силните, богатите - то е ясно защо.Веднъж си купих нещо от един магазин за техника ( ония големите, червените ), оказа се че това което пише на етикета не отговаря на истината и исках да го сменя още същия ден - отказаха ми. Писах на комисията, след месец получих отговор, че са разговаряли с магазина и те им били казали еди какво си, затова неможели да ми съдействат.Т.е. те вярват на лъжите на големите и силните.

8

Анонимен

преди 1 година

dolna bania, troianovi vrata i momin prohod mnogo se prezapasiavat.

7

Анонимен

преди 1 година

Няма да се пре, но ще се запасим. с всичко което можем. Ще си направим консерви, ще си купим оризче, брашно, бобец, лещичка. Ще си напълня фризерчето с домашно месце пък ти си говори врели некипели. Писна ни от даващи акъл по медиите и народа е все пре - ее--бан. Лоьльо получаващ държавна заплатка и не му пука за нищо.

6

Йосарян

преди 1 година

На всяка цена се запасявайте. Купете поне няколко килограма ориз, няколко килограма макарони или спагети, няколко килограма брашно, захар, сол, няколко литра олио. Консерви, каквито ядете. В момента не е вероятно, а е гарантирано че ще има сериозна криза с хранителните продукти до края на годината. Интересно защо всички правителствени и медийни "експерти" винаги работят срещу реалността и срещу интересите на хората?

5

Анонимен

преди 1 година

Финландец се прибира от лов и носи жив заек за ушите. Изпържи заека, вика на финландската. Няма газ. Е запали печката на дърва тогава. Няма олио, вика финландката. Ядосан, финландецът хвърля заека през прозореца. Заекът става, отупва си козината, разтърсва си ушите и ентусиазирано вика -Слава Украина.

4

Анонимен

преди 1 година

Мандатът е изтекъл преди повече от 2 години ама Маргаритко и сигурно още 20-30 калинки на стабилна държавна заплата са си клатили краката още 2 години и са си трайкали, за да си им тече парата.

3

Учуден

преди 1 година

На този името от маргаритки ли идва или от маргарин?

2

Коментар

преди 1 година

Тоя е типична илюстрация на безсмислено и незнайно защо получаваща заплата калинка.. и то вероятно голяма заплата!

1

Зозо

преди 1 година

............Иван Френкев, който е областен координатор на БСП в Смолян............ Хахахаааааа дрОгарите се окопават във властта :))))))))))))))))))))))))))))))))))))