61

Анонимен

преди 1 година

КАДИРОВ - ПРЕЗИДЕНТ!

60

Ивелин Михайлов

преди 1 година

ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

59

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 1 година

КАДИРОВ е жесток убиец

58

Анонимен

преди 1 година

Шамаросаха него та чак не му се вярва

57

Не съм Ястребителят

преди 1 година

И аз си мисля че е крайно време Ердоан да започне специална военна операция за освобождението на турското население от българските фашисти и нацисти, демилитаризация и денацификация на буллгаристан, отказването на членството си в ЕС и НАТО, отказване от атомната си програма, признаване на независимостта на турските републики Родопбас и Странджа-Сакараск и свързването им със сухопътен коридор с Република Лудогорск с коридор между Черно море и сръбската граница.

56

Add

преди 1 година

За тези които вярват в божието възмездие, ще ви разочаровам. Безкрайни са примерите за точно обратното. Невинни хора винаги страдат, а злодеите се отървават леко. Вашите заклинания и нереални очаквания издават слабоумие. В крайна сметка всички ще умрем и няма да е когато и както ни се иска, и няма Бог, няма задгробен живот, няма спасение, никакъв такъв нон сенс. Има само безкрайни войни за ресурси.

55

Не съм Ястребителят

преди 1 година

На този гютвереннин земният му живот ще свърши квичейки на кол на площада пред джамията "Сърцето на Чеченя". Не знам дали баба Ванга е измърморила нещо и по този въпрос, но *** му ще е жестоко болезнена.

54

Не фен на Путин.

преди 1 година

До 69-"Зеленски е давал украинска закуска в давос"/. Давал? Тази дума той не я знае. Става дума за пари. Пак милиарди! И не да дава, а да иска! Още! Затова и му харесва войната.

53

Анонимен

преди 1 година

Много ще се радвам да видя животното от снимката да замести Путин на поста главен вожд на монголска Раша. Това ще е много показателно за състоянието на рашисткия постсъветски колзет.

52

Въпрос

преди 1 година

до 66- Де го чукаш, де се пука! На шмекер ли се правиш! Просто забелязах че не за пръв път, за новини за руски успехи цитират единствено Кадиров. Така бе и с Мариупол и др. Аз не виждам в този мой въпрос расово неравноправие. При това Кадиров не е от друга раса.

51

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е давал украинска закуска в давос. Да беше си гледал работата нямаше да има война и да страдат хора.

50

Анонимен

преди 1 година

Браво, Кадиров. Все напред и все на запад! Като стигнете Полските къврълъци вземете ги и тях трофейно.

49

хахаха

преди 1 година

големия герой дето ходи с по сто човека охрана :)

48

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос. Въпроса ти сам по себе си е расистки и нациски. Да ме прощаваш но си е така. В РФ всички народи са равноправни. Кадиров е амбициозен факт. Жал ми е за хората и не искам война но това не зависи от нас. Съжалявам.

47

Не фен на Путин.

преди 1 година

До Хулио- По никоя жилищна сграда не са пускали снаряди нарочно, ако там по входовете не са се настанили азовци с военна техника и стреляли от там. Изясни ли ти се сега?

46

Анонимен

преди 1 година

Уличницатаа Украйна се самоподари на Полша. Какво да говорим повече?

45

Въпрос

преди 1 година

И защо само Кадиров чеченеца пишете какво бил казал. Други руски военни не са ли се изказали по въпроса и то със същите новини. Или целта е, като цитирате брадат чеченец да внушите негативни чувства в читателите си.

44

Анонимен

преди 1 година

Кадиров ако замести Путин запада ще се затрудни меко казано. Ще се гътнат горките. Но да са живи и здрави. Мир да има.

43

Хулио

преди 1 година

Така ги де нацифицираха че не останаха стълбищни клетки в сградите да си стигнат хората до жилищата, а вътре всичко овъглено.

42

Не фен на Путин.

преди 1 година

"Русия провежда "специална военна операция за денацификация и демилитаризация" на Украйна."-- Да, но не това е основната цел на операцията!!! Основната чел завземане на стратегически територии от Украйна за противодействие срещу НАТО. Защото на последните правителства на Украйна, Русия не може вече да разчита да уважават Меморандума от Будапеща 1994, с условието за съадаване на Украинска дтржава.