121

Размазан пармезан

преди 1 година

Навлязохме в лисичанск,изпълзяхме от лисичанск. Нещо стърчи отзад,май не е опашката на лисицата а нещо друго, ай алах,вай гьотюню,пак ли ?.!.

120

Стамат

преди 1 година

Тоя седи на 200 км от фронта и прави тик ток клипчета.... така и аз мога . Няма да мине много време и ще те намажат със свинска маси теб !

119

Анонимен

преди 1 година

До Евала. Чеченци са в РФ и служат като всички други. Грузия не са нито славяни нито православни. Босна може да са славяни но са мюсюлмани. Руските православни славяни лоши и чеченските мюсулмани лоши ама останалите славяни украинци и хървати са добри нищо че избиват свои през годините. Освен че хърватите са католици. Май нациста си ти щом делиш народите така както ти е удобно евалла обаче е туризъм.

118

Мачкай,

преди 1 година

Кадиров! натовци и фашисти се пукат от яд! Русия си постига целите! Смърт на свастиките в украйна!

117

Анонимен

преди 1 година

Почнахте да ми "крадете" коментарите по един много нечестен и странен начин както при ковитодеветнайсе . Направо го вземате от екрана. Това става от два дена. Нова но всъщност стара хитрост. За човек на възраст това е лошо защото аз едвам пиша.

116

Сталин

преди 1 година

Спрете да го показвате този психопат.

115

Анонимен

преди 1 година

Тоя на коя московска бензиностанция е сега? Излъчва ли в тикток бензинджийски молитви по 5 пъти на ден?

114

дасадад

преди 1 година

Междувременно Русия вози Т62-ки към бойното поле...техника от 60те години. А от утре ще изпраща и селяни, със сопи

113

Митьо

преди 1 година

До Барабар Петко-----Кобрата ако взема един сап от кирка ще го направя компот

112

Евала

преди 1 година

Сополивите лъжи на Рашъ за православие и панславящина бързо изтекоха след войните срещу православни народи - Грузия и Украйна, особено с използването на чеченски мюсюлмански главорези. Срещу "братята славяни"... С православието и сърбите оправдаваха кланетата си над хървати и босненци, които също са славяни.

111

Анонимен

преди 1 година

По времето на прозападния Елцин запада толерираше чеченските сепаратисти и така руския народ разбра, че му трябва Путин а чеченците станаха руски елитни армейски войници... така че възникването и възхода на диктатурата на Путин е естествено противодействие на безобразията, които се вършеха срещу Русия, която даже беше асоцииран член на НАТО... КОГАТО ТЕ АГРЕСИРА НЯКОЙ ЩЕШ НЕ ЩЕШ ИЛИ СЕ ПОРОБВАШ ИЛИ СЕ ЗАЩИТАВАШ.

110

Ха-ха-ха

преди 1 година

Дон Гондон е най-храбрият руски боец!

109

Анонимен

преди 1 година

При обсадата на Константинопол през 1453 година храбрите турскии орди са бягали от шепата защитници, та Мехмед Втори ги е посрещал с бич и стрелците му с лъкове са избивали бягащите... така храбрите урци са превзели града 80 хиляди на 6 хиляди защитници ... от страх. След това тези страхливци са изклали мирните граждани... те това си го могат...

108

Млекар

преди 1 година

Още един убиец и върл агресор -надяваме все някой ден да разберем,че Господ го е приб рал при себе си ! *** Путинова!!!

107

едно ми е чудно

преди 1 година

военнопрестъпниците начело с Путин, Кадиров и обикновените руски военни---къде ще се скрият след войната----Путин ще ги предаде всички на международния съд, само и само да спаси себе си....

106

Анонимен

преди 1 година

ИзеднАж рубашками станаха от православни - мюсюлмани. Уж бяха против скакалците тинтири минтири. Нищо лошо все пак, но да подкрепяш радикален ислямист е това вече е престъпление.

105

мдаа

преди 1 година

Браво на Кадиров че е навлезъл в Лисичанс .Сега му пожелаваме да навлезе още по-дълбоко например метър под земята на Лисичанск като е толкова алчен за чужда земя.

104

Анонимен

преди 1 година

На Путин не му пука за руснаците, след като използва УБИЕЦА НА РУСНАЦИ срещу друг братски народ украинците. Путин МРАЗИ РУСНАЦИТЕ!

103

тТт

преди 1 година

До Анонимен 126А къде да я построи тази най-голяма джамия?! Желязна логика имаш!!! Много ясно, че в Чечня ще я направи. Не е тръгнал да я прави в България, нали?! Мисълта ми беше, че оня не беше *** като сегашния. И мислеше за страната си, а не като този мега възхваляван му.хльо сега.

102

Анонимен

преди 1 година

Ша я видим тая работа, че "ако човек греши или държавата греши, това винаги е така" ми се вижда леко олигофренично.