22

88

преди 1 година

До народе-е-е : Да, тогава застана студен и меркантилно глупав, за да не изгуби 90 % от читателите си - явно безбожници и безверници. Ама пустата слава без вяра го аставя!

21

много смешно

преди 1 година

До Анонимен от тия всичките дето си изброил само Валери Петров наистина е голям писател. Любен Дилов с неговата фантастика става за четене без особени претенции. За Николай Хайтов нищо хубаво не мога да кажа. Творчество, което дали е 10% е негово. Никой не знае колко точно е откраднал от Яна Язова, но е факт опитът му да публикува нейния роман "Левски" от свое име. За "Диви разкази" също се носят легенди...

20

Бебо

преди 1 година

Пешо, Гошо, Цеца и Меца направиха сдружение и номинираха Минка за "Нобелова награда за мир". По добре четете. Иначе този господин не става за четене, не става и за предложение камо ли за номинация. Но иначе има мечта, разчита на ЕМПАТИЯ / прекрасна българска дума/. Аз пък не му ЕМПАТИРАМ.

19

народе-е-е

преди 1 година

Да го номинират - но ни боли и ще ни боли наглосктта му пред Св.Иванов да изговори тежко и недвусмислено, че невежеството и простията на човеците преди са виновни да си измислят Бог - сега на него - знаещия, няма как да има вяра в нещо !

18

Анонимен

преди 1 година

До 2. А ти това "боклукчаво творчество" чел ли си го, че се изказваш?

17

Анонимен

преди 1 година

До 13. А защо трябва да четем литературно неграмотните ти мнения?

16

Анонимен

преди 1 година

До 4. Божичко, sancta simplicitas! Ти книга изобщо виждал ли си? Пробвал ли си да преведеш откъс от разказ или роман с Гугъл преводач? Най-нрвежите най-уверено се изказвате!

15

Анонимен

преди 1 година

До 6. Достоевски и Карл Май в едно изречение, като велики писатели... Какво покъртително невежество!

14

тт

преди 1 година

И това ли доживяхме!?Това да не ти е грамота на ОФ-то!

13

Пламен

преди 1 година

Подзаглавието ви е неправилно. Този награждаван човек е предложен от наше сдружение за " Нобел ". Предложен може да бъде всеки от всяко читалище, НПО И Т.Н. Номинират се пет човека от света и между тях се избира носителят на "Нобелова награда за литература".

12

факт

преди 1 година

Не е номиниран. Това е лъжа. Той е предложен да бъде номиниран. Всяка година десетки хиляди души се предлагат, от които 5 души се номинират и получава награда едно човече. Второ - направете си труда да прочетете няколко страници от тоя човечец - обсолютно налудничави текстове.От години наградите за литература са пълна трагединя - нищо що-годе свястно.

11

Баба Трънка

преди 1 година

Номинирането не трябва ли да остане конфиденциално? Вдигането на този шум около кандидата на българския ПЕН клуб е контрапродуктивно, защото може предварително да го дисквалифицира. И не е нужен никакъв отговор от Нобеловия комитет. Освен, ако не се цели тъкмо това?

10

Анонимен

преди 1 година

Ще си делкат наградката със Зеленски.

9

Анонимен

преди 1 година

Моля, направете така, че да можем да слагаме плюсове и минуси на статиите.

8

Анонимен

преди 1 година

а фитнесът е това, с което аз стигам до моите

7

Асан

преди 1 година

Какво писал тоз Господин хич не пише :)))

6

Анонимен

преди 1 година

Господинов,ако си взел от славата на някой друг,дали е трябвало да се раждаш.Впрочем може ли да сравните днешните писачи с класическите писатели като Достоевски,Сенкевич,Вазов,Карл Май.Днешните като тоя просто са писачи за пари и нищо повече.Хора без сетива за проблемите и истинските житейски проблеми...

5

Анонимен

преди 1 година

Евтимова е другото ку ку.Този вече се доказа като такъв отдавна.

4

Анонимен

преди 1 година

Преводач на книги,това още ли го има?Цъкаш си транслейт на уиндоус 10 и ти излиза веднага превод на всички езици.

3

Анонимен

преди 1 година

Европа се събудила.Сериозно.Поредните празни приказки.Хора като Господинов работят за изчезването на Европа.