132

анализатор

преди 1 година

"Можеш свободно и напълно необезпокоявано да размишляваш за перспективите за ядрена война, както правят повечето високопоставени представители на държавната власт. (Това е) нещо, което никога не е било позволявано през съветската епоха, по време на Пакс атомика, когато двете страни разбираха, че последващите щети ще са напълно немислими, пише той." Това е така, защото по времето на Брежнев управляваха комунистите от КПСС. Сега ги управляват бивши офицери от КГБ - държава в държавата!!!

131

СС

преди 1 година

Ако някой иска да помогне някому, но последният сам не желае да си помогне, какъв е смисълът.

130

Рубладжия

преди 1 година

То и при соца т.нар. валутен лев беше = 1 долар (примерно), но няма откъде да си купиш долари, демек Fake курс.На "черно" беше 1 USD = 3 лева, т.е. истински курс.Подобно се случва в Рус на момента.

129

Анонимен

преди 1 година

Гледах ги русите по форумите се питат защо курса на рублата спрямо долара е толкова добър обаче няма от къде да си купиш долари и колите които се точат да купуват вместо по 55 рубли им смяата курса по 85, та толкоз достатъчно им се нагледах как точат зъби на японси псевдоколи нов внос с десен волан рашките, да са живи и здрави.

128

nikola

преди 1 година

До Анонимен Аха, другите промени са глад, студ, безработица, затворени в градовете си, не смеят да кажат нещо, да не се окажат в някой нов Гулаг. Топ е. Единственото забавление ще им остане да си е$т майките, ама буквално.

127

ТЩД

преди 1 година

До ишеишАйде престани да псуваш, а заминавай за Амерка-та ти.Да ама няма да те пуснааааат ХА-ХА-ХАВеликата ти Америка ти е затворила вратите

126

ишеиш

преди 1 година

Защо тукашните путинофили не отидат в Русия, тяхната майка. А дремат тук в чата и гледат американски филми,карат западни коли и пътуват в чужбина. Там да вървят да ги е страх да пръд.нат...от страх да не ги пратят в Сибир за някой виц. Жалки са...скоро всички ще си го получите съдбата връща всичко и Бог не заправя. Олигарсите и джуджи хапват хайвер и ги боли за бедните рашки.

125

Мдааа

преди 1 година

До Анонимен 150, Зърното което откраднаха от Украйна, а преди това Русначетата твърдяха че нямало такова нещо те не крадат и не убиват.РФ ще си остане треторазрядна държава поради простата причина че използват изнудване, лъжи, манипулации, кражби, убийства и войни за да се задържат на повърхността като УЖ супер сила !

124

Анонимен

преди 1 година

Ето, а сега изнудват "ще ви пуснем зърното, ако ни вдигнете санкциите!"...

123

Въпрос

преди 1 година

Мене по ме интересуват дълбоките негативни промени в ЕС! И защо ги ручаме жабетата? За Русия не ми пука, но там се къпят в жито, нефт, газ и олио. Което значи че гладни или на студено няма да останат. И за варене на водка ще имат. Тъй че престанете с тези крокодилски сълзи за тях. Това че сами ще си правят кюфтета след напускането на МакДоналдс не е болка за умиране, ама къде са мойте кюфтета и хляб? Бил Гейтс ли ще ми дава химически хляб и месо...синтетично?

122

Анонимен

преди 1 година

Дълбоко го наби на зеленски и фашагите му , както и на ФАЩ! Като цяло това са промените!

121

Лека нощ

преди 1 година

Руските пропагандисти да си пият хапчетата и да лягат, че е късно.

120

Руснак

преди 1 година

Само репресии върху гражданите, бедност и лъжи.

119

Анонимен

преди 1 година

За дълбоки промени в Русия може да се говори единствено при тотално измитане на хората насадили се от 1917г. в Кремъл та чак до днес.Иначе това ако не се случи,руския народ ще си остане едно жалко поробено от кремълската диктатура закрепостено ,,същество.Това че нямало икономика в държавата или народа виел от глад,повярвайте на историята,това никага не е било фактор който би трогнал кремълската олигархия.Единственото което бия притеснило,това е заплахата от народният гняв който расте ежеминутно.

118

Анонимен

преди 1 година

Пропаганда !

117

тя

преди 1 година

Много писане ,много лъжи , много антируска политика ! Няма го "Макдоналдс " - какво "пещастие " за руснаците !

116

Анонимен

преди 1 година

Шопе, НИКОГА Сталин не е казвал подобна глупост. А "помощта" от САЩ е около2,8% от необходимото по онова време - и данните не са от руски, английски или български източници, а от американски специалист по Втората световна война, който пък ги е изровил от държавните архиви на САЩ. Публикувана е и в България книгата на Оливър Стоун по въпроса.

115

аз

преди 1 година

Тенденциозна статия

114

До 140

преди 1 година

ПРав си но донякъде. Ако американците се бяха включили в началото на ВСВ,тези оръжия щяха да си ги използват сами и щяха да дадат огромни жертви. На СССР щеше да им много по-лесно, защото германците щяха да се бият на два фронта .Нямаше да има толкова жертви в СССР.На САЩ не им пука за хората щом не са техни.Същото е с Украйна. Ако на САЩ им пукаше ,щяха да се съгласят да не приемат страната в НАТО и да натиснат украинците да спазват минските споразумения,така руснаците нямаше да нападнат.

113

Anonymous

преди 1 година

@138: До момента СССР/Русия е погасила около 7% от това, което съюзниците са дали по време на Втората Световна.А хората са си хора, нямаше да ги има, ако я нямаше тази помощ. Точно акто украинците сега нямаше да ги има, ако я намаше помощта на запада.