16

Баба.

преди 1 година

България я чака голям х.й!Без армия.Само робокопи по сащ мода!Без човешки ресурси ! Само "жизнени" пенсионери крепящи " падналия" таван на България!

15

Истината

преди 1 година

Хайде сега питайте болниците как хранят пациентите си с по малко пари!

14

Анонимен

преди 1 година

Незнам как е като цяло,ама укрите във Велико Търново масово се движат със скъпарски джипове и килограми злато по врата и ръцете!

13

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбрах бежанци ли са оли курортисти

12

туззеленски

преди 1 година

ТЕ СА БАНДЕРОВЦИ .ДА СИ ОТИВАТ ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ

11

Горна Оряховица

преди 1 година

Г-жа Димитрова да провери как с 3 лв на ден се хранят пациентите в Общинската болница.

10

Анонимен

преди 1 година

Интересно, ако ролите бяха разменени, дали украинците щяха да настаняват българите в най-луксозните се хотели?

9

Dazy

преди 1 година

Във Великобритания баща на две деца напусна семейството си с украинска бежанка само десет дни след като той и съпругата му я приеха в дома си, пише <url>.И това е само това, което стана известно, началото. Скоро западните жени ще проклинат своите политици, пуснали толкова млади, сексапилни и сръчни украинки, които мечтаят да се вкоренят на Запад.

8

До анонимен 3

преди 1 година

А що не вземат да реквизират собствеността на наште мутри и политици, дето не са си платили данъците и на чуждите концесионери дето само изсмукват българските природни богатства?

7

до 6

преди 1 година

И тези същите руснаци ли са им разрушили апартаментите, на които ти искаш да отнемаш техните, законни придобити или да ги даваш за "временно ползване". И да бяха същите, пак няма правно основание да "обезщетяваш" така. Урко любците правото за нищо го нямате.Ми то утре ще дойде някое маке и ще каже: "Те българите са фашисти и са ни тормозили (факт, че го твъдят), дайте ми на анонимен 6 апартамента, може и за временно ползване, аз ще му платя такса смет.".

6

Анонимен

преди 1 година

До до 3 и какво като са ги платили бе, тия хората в Мариопол, Харков, Николаев, Ирпен, Буча не са ли си платили апартаментите, и те са си ги платили ама руснаците им ги разрушиха, после никой не казва че ще се отнемат, мобилизират се за временно ползване, опрощава им се данък сгради и такса смет за периода и това е, а пък в края на крайщата нали искат СССР-2, то така е при сесесерето, частна собственост няма:)

5

до 3

преди 1 година

"има 200-300 хиляди апартамента на руснаци, като сложим и базата в Камчия мисля проблема ще си се реши без никакъв проблем"Ти умствено изостанал ли си? Руснаците са си ги платили тези апартаменти. За право и за частна собственост чувал ли си? Дано след време на теб някой да дойде да ти вземе апартамента, за да настани пакистанец (примерно) и пет "дечица".

4

Анонимен

преди 1 година

В западна Украйна няма война,защо не се прибират в Родината си? Толкова млрди получава постоянно Украйна,ще си храни народа лесно.

3

Анонимен

преди 1 година

да се реквизират недвижимата собственост на руснаци и там да се настаняват безплатно, има 200-300 хиляди апартамента на руснаци, като сложим и базата в Камчия мисля проблема ще си се реши без никакъв проблем, пък и си е справедливо руснаците разпалиха тая война

2

анонимен

преди 1 година

Не е хубаво,Както не е хубаво, че много българки семейства след плащането на разходи тръбва също да се оправят с5 лв на ден за всичко останоло.

1

Анонимен

преди 1 година

Що така? Настанявайте ги, нали са злощастни бежанци. Къде ви е състраданието?