26

Анонимен

преди 1 година

Украйна има нужда от жива сила. Оръжия имат много, САЩ им изпращат много оръжия. Проблемът е, че никой не иска да грабне пушките и да отиде на фронта. Затова Зеленски призовава българските русофоби като Минждев, Мирчев, Христо Иванов, Васко Кръпката, Манол Глишев, Кирил Петков и др. да сформират доброволческа чета и да заминат с един автобус за Украйна, на фронта в Донбас и да помогнат като жива сила. По този начин ще се решат и българските вътрешни политически проблеми. С един удар - два заека.

25

Анонимен

преди 1 година

Зеленски иска да каже че нито един български русофоб не взе пушката и не отиде в Украйна да се бие срещу омразната Русия . В същото време русофоби от цял свят отидоха . СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ КЛАВИАТУРЕН РУСОФОБ. Квато ни е държавата такива са ни и русофобите . Що никой не пита Минждев кога ще ходи да се бие в Украйна ??? Сега там липсват войници .

24

Анонимен

преди 1 година

Само като му чуя грапавия глас на тоя и полудявам. Веднага сменям канала на телевизора. Супер дразнещо и нагло човече е тоя.

23

Един

преди 1 година

Зеления да подхвърли някой милиард и насам за украинците а не ние да ги носим на гърба си!Стотици милиарди!Тоя яде ли ги?

22

Анонимен

преди 1 година

До Зеленски говори като господар на Европа и господар на света. Той може би се мисли за султан/падишах или поне за хетман нещо такова хетман на полско украинската сбирщина която си създали тия дни.

21

ТОВА НАТО

преди 1 година

И котката Ще ти изядат главата. А ЗА Европа. Дори и очаквай да те изостави. Ще си останеш с бай_дън и джонито.

20

Анонимен

преди 1 година

Кво стана с героями на Покраина бе? Нещо няма новини. Иначе продължават да ядат як пердах в Северодонецк и Лисичанск. След Херсон скоро Одеса, Харков и Николаев ще се завърнат в лоното на Майка Русия. Покрайнината е от Днепър на запад. Това са и историческите й граници.

19

Анонимен

преди 1 година

Руснаците държат в ръцете си половината германски политици.Кой с пари кой с компромати.

18

Анонимен

преди 1 година

Има единство в Запада, Зельо, ама не го разбираш. САЩ са твърде заети да пращат войски и оръжия към Сомалия, а Турция започва 40км, инвазия в северо източната граница на Сирия за да вземе петролните полета. Зельо, Зельо само един идтински буфер не разбира каква е съдбата на буфера. :} А пък и мисля, че преди васала да започне да проси от чужда ръка е хубаво да се консултира със сюзерена. Говори с Дуда, на нас не ни трябва ни Галиция, ни Донецк.

17

Анонимен

преди 1 година

Драги Путинофоби, Зеленски предаде властта на Полша.... Е нали се биеше за независимост???!? Къде е независимостта сега??!? Да не се разболеете и от полшофобия?

16

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина къде са парите и оръжието това е воина между сащ ирусия а украина е мюрето и защо наркоманът непрекъснато иска нещо отнякого никои не му е длъжен заради глупост-та сядаите да преговаряте за мирповече оръжие не ви трябва от 2014 до сега кои какво е вършил

15

До прав е

преди 1 година

Европа трябва да гледа своите интереси,а не интересите на САЩ.Колко е единна Европа,когато трябваше да колонизира икономиките на бившите соц.държави.Европа на колко скорости съществува и какви неолиберални фантазии пропагандира като цивилизационни ценности?Скоро няма да е нужно пълно мнозинство на страните-членки,за да бъде изпълнено поредното решение на ЕК.Това е различна Европа от тази,в която България искаше да влезе.

14

Анонимен

преди 1 година

Зеленски говори каквото му се каже, че трябва да каже отвъд океана. Всеки ден му се дават готовите нови изявления и речи

13

Грапулчето

преди 1 година

И аз така казвах на Иван когато исках да изпие 1л водка: неможеш ванка да го направиш...ама бяхме 6ти клас...

12

Анонимен

преди 1 година

Крека не прощава, ама тоя май е и на крокодил

11

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, ти не разбра ли, че на Западът не му пука за теб? Използваха те като контрацептив и като те напълниха със семе те изхвърлиха. Употребиха те. Вие сте пушечно месо за Запада.

10

Анонимен

преди 1 година

Сигурни ли сте,че това не е зета на Путин?Този докара до фалит САЩ и ЕС.Сега заради него ще студуваме зимата.Оръжията са на привършване.Както стъпят в Украйна оръжията до 2-3 дни ги взривяват.Как разбират къде са?Ако се пратят още оръжия се рискува сигурността на държавите от ЕС.А защо Путин не иска да го убива?

9

Vlady

преди 1 година

Браво на Земенски - вече доста време подържа делириум по стъпките на своите предшественици и техния учител Елцин.

8

Изостава

преди 1 година

Не знаех, че подкрепата е надпревара, в която можеш да изостанеш? С такива думи лесно ще откаже и тази подкрепа, която има в момента...

7

Анонимен

преди 1 година

Тоя още не може да схване, че на никой не му пука за тях, а само ги загробват с борчове и заеми