47

Анонимен

преди 2 месеца

Супер нагъл гном.

46

Анонимен

преди 2 месеца

Зельо е бил сигурен, че само като зареве, че е срещу Росия и цял свят ще се юрне да му помага. А той ще вее байряка, че е победил Русия. Размечтался......Сега западът му крив, че не е общ и единен.

45

MONAD

преди 2 месеца

Като споменавате неговоте изявление в Давос, защо не споменете и изявлението на Столенберг, че според тях / НАТО / тази война няма как да свърши с примирие, а с пълна капитулация на Русия.Защо не пишете за какво каза и Урсула? И на Пфайзер шефа, на Модерна шефа. Какво мислят за бъдещето на финасовата система, на свободата на словото в ЕС и "западния свят", там решават бъдещето на Европа, без никой да ги е избрал и да се е съгласил с тях.Войната също много им харесва.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Той лично ли е в Давос докато войниците мрът на бойното поле. Ами те защо не обърнат пушките нещо което отдавна трябваше да направят страх ли ги е от ж

43

Анонимен

преди 2 месеца

Зеленски в ролята си на милиардер ли участва в Давос?

42

Анонимен

преди 2 месеца

Не само Унгария но и голяма част от българите също не подкрепят украинското ръководство а мисля че за него има негативна оценка и в други Балкански страни имам предвид Гърция и Сърбия. Но и турците не го одобряват безусловно. Освен това ако Зеленски иска пълна подкрепа значи че е комунист а както знаем комунизма и Фашизма са едно и също.

41

Мнение

преди 2 месеца

Те олигарсите използваха ситуацията и избягаха безвизово по света от комунизма му!Иначе щяха да чакат десетилетие да влязат е ЕС

40

Анонимен

преди 2 месеца

Мача приключи! Няма вече далавера от Укр, няма и пушки! Зеленски, това беше! Вкарай закона за поляците и приключвай с театрото.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Нахалното пак изпълзя.

38

Ехааа

преди 2 месеца

Точно по сценарии,вчера гледах филма от сащ"Да разлаем кучетата "едно към едно!!!

37

Факт

преди 2 месеца

Докато народа му умира той приказва глупости и лъжи...

36

защо

преди 2 месеца

"Единството е свързано с оръжията." Това може да го мисли само болен мозък. Европа???

35

SDI

преди 2 месеца

Ще му дойде акъла на Зеленски. Западът е адски пресметлив и двуличен, и ако Украйна не бъде поделена между Русия, Полша и т.н. ще заприлича на Сирия, Либия, Ирак и други страни - напълно разрушена държава, която никога няма да се съвземе, донор на ресурси. На тези в Украйна не им ли стана ясно че ги използват единствено като оръжие срещу Русия и след това ще бъдат захвърлени на бунището. Много жалко че влязоха в тази схема. Дори и да спечелят войната ще бъдат използвани само като донор на ресурс

34

Анонимен

преди 2 месеца

Зельо кво стана с тоя лош Запад бе? Не дава денги за Бело?

33

мак

преди 2 месеца

"Единство" вече се изтърка, видяхме по отношение на руски газ и горива. А зеления докога ще проси оръжия и подклажда войната? Малко ли са му дали, пари също. Всички ли са длъжни да му уйдисват на акъла, дето го ръси из целия свят. Унгарците решават както смятат за добре за тях, но тоя ги заклеймява едва ли не. Меси се в техни работи 8-разрядно актьорче.

32

ей

преди 2 месеца

как така? ами нали кирчо ти изпраща заплатата си за оръжие,само не знам да не е забравил, абе за какво ти са оръжия бе, геврек, ти хора нямаш , войници, русите ги изпочукаха половината, азовските фашисти сега цепят дърва някъде в тундрата...и чакат правосъдие!

31

Анонимен

преди 2 месеца

чувам "Америка за Българя" набира доброволци да идат да се бият за Окрайна ..ама никой не ще да застане срещу братският руски народ...

30

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя се е взел много насериозно! Колко ли са му се смели в Давос... клоун по професия, клоун в живота...

29

Анонимен

преди 2 месеца

Зельо, стига Дуда-л, нали вече ни подари западна Украйна и 5-6 милиона украинки какво повече можеш да предложиш на Запада, че да искаш да ти дадем? Ядохме, пихме, но Украйна спря да черпи, продължаваме към следващата дискотека - Сирия. Ама, споко там дето е текло пак ще тече! След 20-30годин като Ви вземем в Е.С. ще Ви въоръжим с оръжията на труда и ще има да берете плодовете на труда си по цяяял ден. На нивите в Англия, Испания и Холандия реколта бол.

28

Експертина

преди 2 месеца

В света има излишна маса от милиарди инфлационни долари нищо реално нямащи насреща си!За това американците ги хвърлят в дупката без дъно Украина!Все едно да ги струпат на камара и да ги запалят..такава е ползата от тях!